Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie coś Adele milczy... Ale może była obsowa na wizycie i dopiero wraca do domu.
Ja miałam przepowiadajace takie intensywne i nieprzyjemne ale nie były bolesne.
Jagoda u mnie serduszko było w 5+6 w obu ciazach
Wiera też się zdziwiłam ale powiedział że na 90%
Pap teraz Twoja kolej na wizytębędziemy czekać niecierpliwie
Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Jestem dziewczyny jeny moje przyjaciółki zrobily mi niespodziankę i mąż po lekarzu zawiózł mnie do knajpy a tam baby shower! 👣👣🍼🍼🍼🍼
W szoku byłam się popłakałam ..
A wieści z wizyty takie: Mały dalej leży pośladkowo więc czeka mnie cesarka.. za 2tyg mam być i wtedy ustali termin.. skurcze to straszaki wszystko zamknięte na 4 spusty..
A syn waży uwaga 3600!!!! 🤦
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 22:05
nadzieja_86, AdelaX, Emrica, Miśkowa, pap86, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Adele wspaniałe koleżanki ♥️
No to może i lepiej, że CC bo przez ten ostatni miesiąc maluchy dużo przybierają na wadze. Najważniejsze, że wszystko dobrze. -
Adele super niespodzianka i mąż jaki wtajemniczony 😉 to prawdziwe przyjaciółki ze tak pomyślały i zorganizowały.
A to na cesarkę byłaś też otowa chociaż teraz spokojniejsza będziesz chociaż wiesz co i jak.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Jakoś jeszcze myslalam,że jednak się obróci ta głowa w dół.. a teraz się nastawie na CC może dziewczyny które ja miały mnie uspokoją.. ?
Bo mam pełno myśli i się boje.. jak do siebie dojdę ? Jak bardzo boli po ? Kiedy mi dadza dziecko.. wiem,że mąż nie może być ze mną ani z małym kangurowac 😭 co mnie dobija.. wyjma dziecko i mi je zabiorą czy co ... -
No mąż przez tydzień z nimi uzgadniał wszystko heh słowa nie pisnal .. 😉 pięknie zrobily wszystko balony piękne babeczki prezenty 🥰🥰🥰 no mega
AdelaX, mother84, nadzieja_86, Paula_071, Emrica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my z mezem bedziemy miec ciche dni. Bo on jest zmeczony i poszedl spac a ja siedze z dziecmi w domu i moge sama po nocy jego uprane gacie wieszac. Na oczy wieczorami nie widze, w nocy boje sie ze malutka upuszcze a on chrapie az dziecko sie budzi i nie wyspany. Wrrr...
Sorry za żal post. Sciagam mleko i mysle na ktora teraz budzik. -
A już wlasnie doczytałam Twoje obawy☺️
Dojdziesz do siebie 1 lub 2 dni po wszystko zalezy od kobiety, jak szybko wstaniesz itd boli bardzo, nie ma cię co oszukiwać ale zapomnisz szybko. Kurde taka lipa z tym ze mąż nie może być .. jeju może coś się jeszcze zmieni ... jak nie to położne zajmą się dzieckiem Naprawdę męża tez nie wpuszcza? -
No to moze przez tego korona wirusa bo normalnie jak ktos ma cc to tatusiowie moga kangurowac dzidzie. Ja co prawda rodzilam SN ale widzialam jak to wyglada. Panie po cc jeszcze na sali operacyjnej a dzidzia z tatusiem na oddziale i jak mama przyjezdzala to odrazu z babasem mogła byc.
Jeny zazdroszcze takiej niespodzianki
A mnie chyba rozlozy na dobre do wczoraj tylko migdal a teraz obudzilam sie z takim bolem gardla jak by mi tam stado os buszowalo. Nie ma na co czekac trzeba isc do lekarza bo sie zastanawiam czy to nie angina -
Adele najważniejsze, że z małym wszystko ok ☺️ a koleżanki zrobiły Ci wspaniałą niespodziankę 👏👏 nie martw się, bo na pewno wszystko będzie dobrze 😘
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adele ale super niespodzianka! Też bym się poplakala
ja miałam cc właśnie przez pośladki i dziecko też duże (3940 i 59 cm) a na końcu jeszcze się okazało że była owinieta pepowina o czym wcześniej nikt nie powiedział więc w sumie bardzo się cieszylam ze było cc bo kto wie jakby się to naturalnie potoczyło. Mi powtarzali że trzeba szybko zacząć chodzić bo wtedy szybciej się goi - choć nie powiem takie palenie rany czułam okrutne ale uważam że pozbieralam się szybko. Co do tego jak będzie po cc to zależy od szpitala. U nas niby jest tak że kobietę zabierają na 2 godz na obserwacje i w tym czas tata kanguruje ale okazało się że akurat wtedy urodziło się dużo dzieci (w sumie 16) to nie było warunków ale mąż mógł z nią być na noworodkach. Ze mna na cc nie mógł być ale czekał pod salą. Podobno nawet na obserwacje babka by go wpuściła ale byly inne kobiety po zabiegach ginekologicznych więc nie chciala. Po tych 2 godz zabralo mnie na położniczy i przyniesli dziecko i byliśmy we 3 razem
do cyca się przyssała bez problemów. Będzie dobrze, ale poproś też męża żeby wziął wolne jak wrócisz ze szpitala (pewnie wiesz że należy mu się wtedy l4 na Ciebie i urlop ojcowski)
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Dzień dobry😉
To dziś chyba taki dzien żal posty.....
Mnie mój też zdenerwował rano. Dziś zamawiam aptekę i mówię do niego wczoraj sprawdź jakich ci witamin brakuje i zapomniał a dziś rano zobacz sama może i lepiej.... A tam patrzę nie bierze codziennie takie braki ma z blistra powinno już zejsc 16 tabletek a nie ma tylko 11 czyli moje gadanie do niczego 🤦♀️ że ma brać systematycznie.
Pytam nie bierzesz codziennie a on do mnie z tekstem znowu to samo😣
I jak dotrzeć do chłopa...
A poza tym dziś w pracy mamy dzień kobiet kończymy szybciej i imprezka mamy
Na poprawę nastroju dziś 👠💄👗😁Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Adele27 wrote:Adelax tak powiedział mi gin ,że u nas w szpitalu nie może być nikogo przy cesarce.. po niej też nie.. u ciebie było inaczej ?