Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha calanthe ja pamiętam jak mój się cieszył, że tabletek brać nie musiał 😂😂😂 a teraz też bierze, ale też mówi, że już bym mogła zajść, żeby nie brać i kasy na te leki nie wydawać 😂
Ewe witaj! Powodzenia ✊
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Calanthe jest jakaś tam kreacja, chociaż tańców w planach imprezy nie ma😝 ale zaczopuję się tamponem i zamierzam się resetować 🥂🥂😶😂😂😂
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adele27 wrote:Kasia właśnie nie chciałbym do tego doprowadzić żeby te bóle byly już takie bolesne.. nie dość,że bym się namęczyła ze skurczami jak przy SN to później cięcie i ból po nim.. no masakra
mother nie pitol bo sie uda tak jak się udało dwa razy tylko kwestia obstawienia się lekami lub wyników męża albo to i to
PAP sto lat dla synka 🎈🎂🎁
A ja już wczoraj dostałam prezent na dzień kobiet od męża heh.. mam taką bransoletkę z pandory w sumie z nomination co się wymienia zapinki lub doczepia kolejne. I kupił mi kolejna z niebieskimi bucikami 👣👣👣 śliczna jest 🥰🥰
-
Ale naskrobalyscie 😱
Dzięki za słowa otuchy... wiem, ze potrzebuje czasu, aby pogodzić się z tym co się stało...😢
Pilnujcie swoich bliskich, aby się badali! Żeby nie było za późno! Moja mama żyła 2 mce od diagnozy... poszła do szpitala dzień przed moim porodem
Nie komentujcie już proszę, ucinam temat.
Adele - ale zleciało, trzymam kciuki za poród. Moja rada - szybko się pionizuj i prostuj podczas chodzenia - szybciej do siebie dojdziesz.
Mother - smutno z powodu @, kciuki za kolejny cykl!
Adelax - zdrówka dla synka! Ja jestem kompletnie zielona jeśli chodzi o antybiotyki, bo mój 3 latek nie miał jeszcze ani razu podawanego.
Mój maluch jeszcze chyba w 4 trymestrze, czekam aż się skończy 🤦🏼♀️ W dodatku starszak dokazuje, ma takie humory, ze czasami mam ochotę udusić! -
Ja zawsze czuje mokro dzień przed okresem. Teraz czuje tak praktycznie cały czas ale może tylko mi się wydaje. Mialyscie jakoś inaczej w cyklu w którym się udalo? Tzn. Zero wahań nastroju 😁, bez bólu piersi itd. Powiem wam że ostatnio tak sie wyłączylam że nawet nie wsluchiwalam się w organizm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2020, 13:02
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
AdelaX wrote:Evs to gratulacje ze 3 latek się bez antybiotyku się uchował, ja to jestem dała w stresie. Chciałabym żeby już małemu przechodziło a ja nie wiem czy jest gorzej czy lepiej eh.
Adelax wierze, przy takim maluszku to nawet katar stresuje... -
nick nieaktualnyevs6 wrote:Adelax wierze, przy takim maluszku to nawet katar stresuje...
Przy takim maluszku to wszystko stresuje. A jak jeszcze ktos nakreca niepotrzebnie to juz wogole stres i czlowiek naprawde mysli czy jest dobrze czy nie. Ja sie martwie ze moja za malo je. -
Girl tak. Caly czas czułam mokro. A teraz jak zaszlam w ciąże to jeden dzien miałam sucho. I ani piersi mnie nie bolaly ani nic co by wskazywalo na ciaze. Poprostu okres sie nie pojawil i zrobilam test
Girl25 lubi tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Hugo lekarz mi powiedział,że tak .. mam wtedy powiedziec,że dziecko leży pośladkowo zrobią USG żeby się upewnić i na cięcie ale wolałbym mieć jakis papier od niego.. ale nic nie dał
Jagoda myślę,że dobry lekarz będzie wiedział czy można
Dziwne. Ja dostałam w 36 tygodniu skierowanie do szpitala by umówić termin CC.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula mój lekarz pracuje w szpitalu jest zastępcą ordynatora więc nie będę musiała iść do szpitala uzgadniać termin tylko on mi ustali na wizycie. Ale fakt myślałam,że już teraz jak byłam mi wyznaczy.. a nie będzie kazał czekać do 38tyg.. nie wiem każdy robi inaczej..
-
Może jeszcze czeka czy się młody odwróci... I chcę sprawdzić na wizycie. No ale na spokojnie bo nawet jak poród się zacznie to i tak sprawdzają