Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele nie stresuj się, nikt nie każe Ci rodzic naturalnie przy pośladkach to za duże ryzyko. Ufaj lekarzowi (tym bardziej że jest zastępca ordynatora to wie jakie są procedury w szpitalu). Ja też skierowanie dostałam dopiero na ostatniej wizycie 2 tyg przed terminem.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
calanthe wrote:Wiesz co, u mnie też były cykle które się różniły i nic nie było. Nie piszę tego po to, by zaraz Cię zbyć czy coś, tylko po to byś się nie nakręcała. Szukanie objawów na siłę nie ma najmniejszego sensu. Takie nakręcanie skutkuje później tym, że jak jednak @ przyjdzie to jest tylko wielkie rozczarowanie. Poza tym na to, że cykle bywają różne wpływa naprawdę dużo czynników...
Jednak życzę Ci by wszystko poszło pomyślnie 🙂
Wiem ale nie mogę się nakrecac i uwierz że przed pierwszą ciąża to bardziej się nakręcalam. Racja trzeba czekać, myślenie nie sprawi że nagle będę w ciąży. Jak za tydzień nie dostanę okresu to może w pon 16stego będę testowac. Ostatnio mimo brania duphastonu testowalam 18 dpo. Musze zająć czymś glowe. Nie miałam takiego czegos więc jakas nadzieja się tli ale zobaczymy co to bedzie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 kciuki żeby to było właśnie to 🙂
Mały mi się tak mocno już rozpycha mało miejsca już ma rozerwie mi ten brzuch.. 😛Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 15:10
Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
-
Jagodazdw92 wrote:Ewe zrób jutro z rana test i bedziesz miala czarno na bialym. Jest mozliwe ze to bylo plamienie implantacyjne ja tak mialam w pierwszej ciazy ze tylko mala plamka rozowa na wkladce i tez myslalam ze @ przyjdzie ale do wieczora nie bylo nic i jakos po 18 poszlam do apteki i siklam i odrazu wyszly 2 tluste krechy. Wiec mysle ze jesli jest cos na rzeczy to mozesz nawet dzis sikac
Dzięki za wsparcie.. Okresu nadal brak ale test negatywny...13/09/2015 córeczka Maya (⚖️3330, 📏51cm)
30/01/2021 córeczka Julia ( ⚖️3300, 📏49cm) -
Adele27 wrote:Jak się zacznie szybciej to mam po prostu jechać na izbę zrobią USG w karcie mam,ze pośladkowo i mówił,że zrobia cięcie ... nie ryzykują naturalnego porodu przy posladkowym i mam nadzieję,że tak każdy lekarz tam będzie uważał.. no nic nie poradzę,że nie dał mi żadnego papierka
Moja kuzynka tak rodziła we Oławie koło Wrocławia.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ewe przykro mi
zobaczysz moze @ przyjdzie a jak nie to za 2-3 dni zrob test a najlepiej by bylo zrobic bete wtedy masz 100% pewnosci
-
Wiem że mam się nie nakrecac ale zastanawia mnie jeden fakt. Otóż z tego co zauważyłam to ostatnimi czasy zaraz po owulacji, przeważnie 2 góra 3 dpo wyskakiwaly mi pryszcze a obecnie jestem 7 dpo i zero syfow. To może być związane z ciąża?[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Girl poczekaj do spodziewanej @ i zobaczymy. Bo wszystko moze byc zwiazane z ciaza. Ja np do tej pory poza tym ze nie mam @ to nie mam zadnych objawow ktore by wskazywaly na ciaze a w ciazy jestem
-
Dzień dobry, ale dziś wstałam bez formy i sił czuje się jak przed @ a termin mam za tydzień.
Wczoraj fajny dzień i taki na luzie pełna energii a dziś flak że mnie.
A jak wcxorami minął wam dzień?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
U mnie tragedia.. spróbuje się dostać dziś do lekarza bo zatoki mnie konkretnie dopadły 😔
Z synem też nie jest nic lepiej.. tydzień był na antybiotyku i nie ma żadnej poprawy 😤 jeszcze wczoraj mu wieczorem temp zbijalam.. dała mu doumox.. odrazu mówiłam,że to gówniany antybiotyk na wszystko i na nic.. i znów trzeba będzie z nim jechać.. kolejny tydzień lub dwa w domu.. ehhh -
Adele zdrówka życzę 🤗😘
Ja wczoraj walczyłam z kacem, do dziś zresztą mnie suszy jeszcze 😂😂😂 db że osiemnastka chrześniaczki jest tylko raz 😂 czekam właśnie na autobus do pracy i do boju! ✌️Odliczam dni kiedy skończy się @ i znowu ❤️ i potem czekanie czy się udało i tak w kółko! Nudne to już się robi 😒
Ale słoneczko pięknie świeci to chociaż trochę bateryjki się podładują. Ja dziś cały dzień poza domem, bo po pracy do przedszkola, a potem na zajęcia dodatkowe. Pn i czw to mamy zalatane, ale mam dużo żarła to jakoś dam radę 😂
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Jagodazdw92 wrote:Girl poczekaj do spodziewanej @ i zobaczymy. Bo wszystko moze byc zwiazane z ciaza. Ja np do tej pory poza tym ze nie mam @ to nie mam zadnych objawow ktore by wskazywaly na ciaze a w ciazy jestem[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Calanthe u nas syn tak jak ciężko go było zbudzić do przedszkola koło 7, tak teraz od jakiegoś tygodnia wstaje sam z siebie przed tą 7. Nie wiem czy dlatego,bo już jasno się robi czy co. W tygodniu to fajnie, ale w weekend to wolałabym pospać 😂
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Dziewczynki milego dnia zycze. Ja to mam pobudki 6-6:30. Chociaz czasami maluch wstanie po 7 ale to juz dla nas jest swieto
mam nadzieje ze niedlugo mu sie troche przesunie godzina
-
Hehe to mój dwulatek do niedawna chodził spać o 22 wstawało 7:30/8 Czasami po 8 spał przez dzień po 2 H ostatnio nie chce spać i zasypia tak jak dawniej o 20 😁. Ale ja się cieszę bo i tak wstaje o 7 robić mężowi kanapki do pracy A przynajmniej potem mam chwilę dla siebie no i od września przedszkole i pobudki będą musiały być koło 7[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
U nas też zęby idą i ciągle chce smoczka, kupy brzydkie
ze spaniem w miarę ale za to starsza całe swoje życie wstawała koło 6 i koniec. Dzisiaj poszła do przedszkola 😁
A mnie też rozłożyłoAdele daj znać co lekarz powie
-
Mnie tez dopadł katar, chyba mnie młody zaraził, lub mnie przewiało, a jako jedyna się trzymałam
Mój prawie 7 latek wstaje w weekendy 8-9 czasem zdarzy się pozniej zalezy o której pójdzie spac a w tygodniu do przedszkola standardowo nie mogę go dobudzić a i tak daje mu pospać do 7-30/40. Za to najmłodszy pobudka 6