Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adelax mi nic z tych dwóch nie pomaga.. irygacje można robić jak nos nie jest zatkany. Wtedy wylatuje co trzeba. Sinupret mam w tabletkach są one ziołowe i mają za zadanie rozrzedzić wydzielinę w nosie kiedyś mi pomogły jak miałam zawalone zatoki a teraz niestety nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2020, 20:13
-
Ja tylko irigasin używałam więc nie mam porównania.
Cały dzień bym mogła spać, a w week mam zjazd mam nadzieję, że mi przejdzie.
Adele a ty którego wizyta?
AdelaX i ty daj znać jutro co z małym. -
nick nieaktualny
-
Ja mam wizyte teraz w srode miedzy 9 a 12. Pojde przed 12 bo w srody sa same ciezarne wiec i tak wczesniej nie wejde...
Ale jutro ide do rodzinnego pod waruniem ze uďa mi sie zarejestrowac bo obawiam sie ze znowu mam oskrzelaten kaszel mnie tak meczy ze oddechu zlapac nie moge.
-
Adele zdrówka! Że też tak na koniec Cię męczy
Steryd przy zatokach może przynieść ulgę, ale nie od razu, niestety. A próbowałaś olejek Olbas? W ciąży to różnie z olejkami, ale jak nie chciałam brać tabletek ani sprayu (a ja zatoki mam niestety nawracające, więc się trochę już obrałam wszystkiego) to na chusteczkę i wdychałam tak długo aż się udrożniło;) A z Irigasinem raz miałam nieprzyjemną sytuację, bo próbowałam "na siłę" przepchnąć dziurkę w nosie i mi się ten płyn rozlał po całym układzie co skończyło się okropnym zapaleniem ucha
Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków, żeby szybko pogoniły choroby. I dla ich rodziców też
Co do koronawirusa, to w tv jakiś lekarz czy wirusolog się wypowiadał, że małe dzieci nie mają odpowiednich receptorów, nie zdążyły im się wykształcić, więc nie "przyczepia się do nich" Chyba do ośmiu lat? Jakoś tak. Pozytyw jest taki, że synek w przedszkolu miał kurs mycia rąk, najpierw środek, potem wierzch, potem między palcami itd 😁 Może będą jeszcze bardziej dbać o higienę. No i wrocil z przedszkola i pyta mnie "mamo a co to koronawirus?" 😉
Nadzieja, ja mam jakiś wnerw PMS-owy już od kilku dni, a do @ jeszcze tydzień..🙈 Może to przez te pełnięWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2020, 21:29
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Adele może te zatoki są spowodowane ciąża ale warto próbować, mnie zazwyczaj ratowała maść vicks (wdychalam sobie). To jest najgorsze że w ciąży w sumie mało co mogą dać
pamiętasz że Kasię na koniec też choróbsko dopadło. A i ja też mam wizytę 19.03
Mother ja się śmialam z tej paniki ale jak pomyślę że pójdę do sklepu a tam nie będzie czego kupić to może jednak też w coś się zaopatrze- jakieś suche artykuły bo i tak je zjemy (ziemniaki jemy tylko w niedzielę) no i mleko dla młodej...
Dziewczyny zdrówka dla Waszych dzieci i dla Was!4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Spróbuję może z tymi olbasem lub vicks.. bo chyba nic innego już mi nie zostało..
Ja jak bym miała zrobić zapasy to chyba jakaś ciężarówka 🤣 mój mąż je dziennie 5 torebek ryżu .. i z 6 jogurtów.. 🤦
Przecież on by się załamał jakby w sklepie ryżu zabrakło 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2020, 22:01
-
Wiera to razem testujemy kiedy masz termin @ a ja dziś taka padnięta ze z chwilę przytulę poduszkę. Nie dość że zmęczona to zalewa mnie śluz papkowaty jakiś....
Adele współczuję nic nie może przejść może ten steryd pomoże. A powietrze dobrze masz nawilżone?
A to czekamy na wizyty Jagodowa i Adele.
W ogóle dużo osób choruje teraz chodzi mi o grypę i przeziębienie. Niech te wszusykie chorobska już kończą...Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Spróbuję może z tymi olbasem lub vicks.. bo chyba nic innego już mi nie zostało..
Ja jak bym miała zrobić zapasy to chyba jakaś ciężarówka 🤣 mój mąż je dziennie 5 torebek ryżu .. i z 6 jogurtów.. 🤦
Przecież on by się załamał jakby w sklepie ryżu zabrakło 😁
My mamy zapasy ziemniakow jakby co. Mąż za duzo kupil na jesieni i juz tam kielkuja. Starsza corka bedzie sadzic kilka bo nie dowierza ze z jednego na jesieni bedzie wiecej i mąż tez stwierdzil ze reszte posadzi 😁. Ale jeszcze sie przydadza. Bedziemy jesc pyry z jablkami, Tesciowa kupila tone mąki- beda kluski śląskie i szarlotka 😭.
W Warszawie 2 przypadki. To już naprawde blisko. -
Nadzieja @ wypada mi koło wtorku za tydzień ale nie wiem czy zdążę zatestowac, bo pewnie po duphastonie to szybciej będzie niż zwykle. Pierwszy cykl z dupkiem to się okaże
Pełnia Wam nie przeszkadzała w spaniu? Mój synek się budził w nocy z płaczem, poprosił o zapalenie lampeczki do spania w nocy co już dawno mu się nie zdarzyło, a i mnie męczyły jakieś mary o wypadających zębach
-
Wiera wrote:Nadzieja @ wypada mi koło wtorku za tydzień ale nie wiem czy zdążę zatestowac, bo pewnie po duphastonie to szybciej będzie niż zwykle. Pierwszy cykl z dupkiem to się okaże
Pełnia Wam nie przeszkadzała w spaniu? Mój synek się budził w nocy z płaczem, poprosił o zapalenie lampeczki do spania w nocy co już dawno mu się nie zdarzyło, a i mnie męczyły jakieś mary o wypadających zębach
To czekamy ja mam podobnie @😁
Ja przy pełni nie mogę spać z boku na bok. A wyobraź sobie że ja też miałam głupkowaty sen 🤣😆. Śniło mi se że mąż chciał żebym uwierzyła w jego zdradę... A wyszło z tego tak że jak inni dowiedzii się o tym to chcieli do mnie smalic cholewy zainteresowanie wzrosło 🤣
A koniec był taki ze on sobie wymyślił ta zdradę i żałował że tak powiedział.
Ależ rano die z tego uśmiałam dobre..
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Mój mąż znów dziś z synem do lekarza jedzie.. tydzień antybiotyku i zero poprawy.. do tego dostał wysypki z każdym dniem obejmuje większą część ciała.. zaczęło się od policzków a dziś już ma wszędzie nogi ręce brzuch plecy... O co kaman .?? Albo ma jakąś zakaźna albo może po antybiotyku dostal wysypki.. ehhh
Odebrałam wynik paciorkowca więc w sumie już mam wszystko do porodu ✌️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 11:26
-
Moje koleżanki farbowaly normalnie włosy w ciąży
Calanthe jakby lepiej troche ze mną. No oby nie była to zakaźna bo ja w ciąży.. ale już na końcówce to może nic by nie było w sumie już by mnie też coś złapalo myślę..