Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele ja już dwa razy miałam brzuch krojony. Będzie dobrze 😁 ja wspominam bdb w sumie ta cesarke pierwsza, po drugiej laparotomii to już w ogóle Odrazu śmigałam w szpitalu. Ale jedyna rada : nie dźwigaj i się oszczędzaj żeby rana się dobrze zrosła. Nos tylko dziecko i tyle
Ja testować nie będę. @ mam w Nd mieć. Może jutro się już zacznie. Ciąży nie przewiduje, choć 💕 były przed owu samą. Liczę że nie jestem w ciąży 🙏😅🤣🙅♀️
Dziewczyny za Was kciuki wielkie za dwie tłuste krechy!Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo dzięki 😘
Jakoś już przetrawilam ta cesarke teraz tylko jestem ciekawa czy akcja zacznie się sama w te 2tyg czy dotrwam żeby iść do gina w 38tygWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 17:43
Hugo87 lubi tę wiadomość
-
Powiedzcie mi bo idę dziś na doraźną. I nie wiem czy w tak wczesnej ciąży mogę brać antybiotyk? Czy maleństwu to nie zaszkodzi w razie gdybym musiała być na antybiotyku?
-
Hugo lekarz mi powiedział,że tak .. mam wtedy powiedziec,że dziecko leży pośladkowo zrobią USG żeby się upewnić i na cięcie ale wolałbym mieć jakis papier od niego.. ale nic nie dał
Jagoda myślę,że dobry lekarz będzie wiedział czy można -
nick nieaktualnyAdele przy posladkowym tylko cc ale jak akcja się rozpocznie to tylko sie cieszyc bo podobno to lepiej dla maluszka, jest juz gotowy do wyjścia a nie tak "wyrywany".
Bylo o witaminkach. No wiec wyczailam od czego Ola miala rzadkie kupy- od witamin które bralam. Tak mi sie wydawalo na samym poczatku ich brania a ze u Oli bylo roznie bo ja bralam nieregularnie to odrzucilam ta opcje. A teraz bralam jak nalezy, te rzadkie kupy niezle ją meczyly (nawet po 5 do poludnia), ja w diecie nic nie zmieniałam wiec postanowilam sprawdzic tą opcje. I bingo! Nie biore kilka dni i wszystko wrocilo do normy. Glupia kapsulka a jednak cos nie pasuje. -
AdelaX wrote:Dziewczyny tez byłam zdziwiona ze na początek nie dała inhalacji ale pomyslalam ze moze dlatego ze jest taki malutki ale teraz już wiem ze to chyba nie ma znaczenia. Zapisałam się prywatnie zobaczymy. Jestem przerażona, boje się o niego. Dzis już konkretnie kaszle
Dzieki kochane
Edit. Kaszel może i do 3 tyg trwać, tak mi w szpitalu powiedzieli jak po tygodniu wychodzilismyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 18:43
-
A u mnie @ zawitała zatem nowy cykl uznaję za rozpoczęty! Najgorsze że jutro na te urodziny będę zalana, no ale już w sumie db że jest.
Jagoda są antybiotyki, które kobiety w ciąży mogą. Jak trzeba będzie to trzeba.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Przepisała mi spray do gardla argentin i prenalen jakies saszetki. Mowi ze antybiotyku nie potrzeba. Ewentualnie jak by goraczka czy by mnie bardzo bolalo to mam paracetamol wziac
-
Hugo87 wrote:A jak się zacznie to będą robić i tak cc?
-
U mnie też się zaczęło samo
niby skierowanie miałam ale i tak robili usg żeby się upewnić. Wody mi odchodzily więc w miarę szybko mnie przygotowali i na salę
kurcze jak teraz do tego wracam myślami to tak miło mi się zrobiło
Mother dobrze że już jest @, może i lepiej dziś a nie jutro na imprezie...
Jagoda dużo zdrowia. Możesz wspomagać się jeszcze domowymi sposobami bo dla dla mnie ten prenalen to pic na wodę
Kurde wiecie co mamy pierwszy bank za sobą który niby daje najkorzystniejsze kredyty i gucio... Mogą nam dać max 150 tys tylko co my za to kupimy? Nawet na kawalerkę nie wystarczysmutno mi się zrobiło bo już sobie upatrzylismy kilka mieszkan i na prawdę wierzyłam że za chwilę będziemy mieli swoje 4 kąty z przyzwoitym metrazem
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Hugo a miałaś te swoje bóle? Nic nie pisałaś to może właśnie na przekór teraz "pykło"4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa wrote:Hugo a miałaś te swoje bóle? Nic nie pisałaś to może właśnie na przekór teraz "pykło"Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Ty sie na cycki Hugo nie patrz. Cycki to mnie zaczely bolec dopiero w 6tc
tak to nic a nic nie zapowiadalo ciazy. W dzien co mi soe wydawalo,ze @ juz powinna byc (choc miewalam cykle 26-30dniowe) jakos tak 28dc sprawdzilam szyjke i tylko to dalo mi do myslenia,ze byla mega wysoko.
Ale Hugo ja wiem dobrze jak to teraz z Toba jest. Mialam to samo. Przestalam juz wierzyc w ciaze. I przed swietami zrobilismy z mezem porzadki na stryszku-wyrzucilam wozek, fotelik i pare innych rzeczy po synu, ktore trzymalam na czas ciazy. No przysiegam,ze tylko lozeczko stoi bo mi robi za szafe..Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Miskowa a czemu tylko taka kwotę? Faktycznie mało n porządne mieszkanie. Tm bardziej jak to zakup na całe życie powiedzmy.
Jagoda zdrówka i nie przejmuj się to najmniej teraz potrzebne.
Ja po imprezce firmowej byłam na kawce z koleżanką od razu dzień lepszy. 😉Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ewi mój mały ma 2,5 miesiaca. Byłam prywatnie u lekarza pptwierdzila ze mam dawać inhalacje co dziwnego w innych dawkach i powiedziała żeby zostawić ospamox tylko zwiększyć dawkę. Jeśli jednak będzie pogorszenie to wtedy zinnat.
Wlasnie żeby uchronić się od szpitala jest u nas dwóch dobrych lekarzy do których mam zaufanie.
Boziu co dzisiaj był za dzień 😢dobrze ze już się kończy tak naprawdę dopiero usiadłam
Iza a co za witaminy brałaś ?
Mother dobrze ze ba imprezie małpa Cię nie zaskoczy choć nie lubie jej ze w ogóle przyszła
Adele tez słyszałam ze lepiej jak się poród sam zacznie nawet jak to Cc
Jagoda zdrówka!
-
Dzięki dziewczyny. Ja już sama nie wiem co mi jest. Dzis doszedł kaszel... taki ze jak kaszle to w buzi czuje rope. A wczoraj mi powiedziala ze osluchowo jest czysto. Mam dosyc teuo wszystkiego. Czuje sie doslownie jak flak