Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny to dziś same dobre wiadomościJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Pap świetne wiadomości. Teraz tylko żeby się sytuacja z korona unormowała i szczęśliwego rozwiązania
Calanthe właśnie też zauważyłam że jak jem to mnie nie mdli. Też yym musiała ciągle jeść....
Adele ja nigy na poczatku ciaży i też już mnie zaczeły boleć piersi. Jeszcze nie ma aż takiej tragedii ale dziś czuje się tak jak podczas laktacji aż jak by mrowienie i dotykać nie mogę bo bolą. Tyle że mleko jeszcze nie kapie. A przy KP to jak miałam mrowienie to zaraz pokarm leciałpap86 lubi tę wiadomość
-
PAP super wiadomość! Kamień z serca na pewno co? ☺️
Moja koleżanka ma termin na czerwiec i się zastanawia co to będzie jak jej klinikę zamkną a takie doszły ja słuchy, to co wtedy ma iść na wizytę do szpitala... czy dzwonic po wszystkich lekarzach?
Jeju jak ja chce już wyjść z tego domu dzis skończyliśmy antyb i dr mówiła żeby odczekać jeszcze tydzień przy tym co się dzieje, a okaże się ze w końcu w ogóle zabrania wychodzic z domupap86 lubi tę wiadomość
-
PAP super wieści 💪
Adele to długo sobie poczekamy na wieści od Ciebie, może jeszcze nie zasne 😉 ✊✊✊
A ja tak na chwilę, żeby się pozalic znowu troszkę bo już sił mi brakuje: myślałam, a raczej miałam nadzieję, że w czasie tej kwarantanny moje dzieci w końcu całkowicie wyzdrowieja bo starszy nic nie przyciągnie z przedszkola itp., a tu niestety zaczął gorzej dzisiaj kaszlec. Średni od soboty gorączka, w nocy do 39stopni, kaszel okropny, katar i dzisiaj byliśmy u lekarza to powiedział że idzie w kierunku zapalenia płuc 😥 dał nawet skierowanie do szpitala jeśli się pogorszy do jutra, ale dostał antybiotyk i chyba coś tam zaczyna działać więc proszę trzymajcie kciuki 😢 Malutka też oczywiście zaczęła kaszlec, ją też zbadał i kazał narazie tylko inhalowac, Boże tak mi jej szkoda i mam nadzieję, że to się nie rozwinie w coś gorszego 😢 No i żeby był już komplet to mnie też zahaczylo, gardło coś tam mi zaczyna się buntować i gile zielone wysmarkuje od dzisiaj 😑😕 Więc jak już to przeżyję to korona już mi nie straszna i raczej niech się mnie boi 😉pap86 lubi tę wiadomość
-
Kasia współczuję
co za okropny czas, że was wszystkich złapało. Mam nadzieję, że szpital nie będzie potrzebny i że malutka będzie zdrowa. No i oczywiście Ty żebyś mogła to wszystko pociągnąć....
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
Kasia zdrówka dla całej rodzinki!!! już nie wiedziało, kiedy się przyplątać
Sił przede wszystkim :*
Calanthe to dobre wieści, cieszę sięNiech spokojnie dalej się toczy
Adelax pogoda sprzyja żeby chociaż porządnie przewietrzyć dom, to już prawie jak na dworzeTeraz już niech będzie z górki:)
Nadzieja a @ przyszła dziś czy trzyma Cię w niepewności?
-
Kasia dużo zdrówka dla Was 🤗
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Wiera czekam dajrj al napewno przyjdzie @ wczoraj tak brzuch i plecy bolały że 😨 ledwo radę dawałam.
Kasia zdrówka!Kasia 1805 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Boże dziewczyny jestem dziś nie do życia. Spałam zaledwie 2h w nocy. Koszmar jakiś poprostu
Jutro ide do laba zrobić te badania -
Kasia współczuję jedno chore dziecko to ciężko a co dopiero jak każde coś 😑 i jeszcze ty ehh żebyście szybko z tego wyszli ❤️
Ja też z synem 2tyg chorowaliśmy z synem jest ok ja powoli już też dochodzę do siebie z tymi zatokami w końcu ..
nadzieja to dalej trzymam kciuki ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 08:29
-
Dziewczyny rozkręca się u mnie @.
Od razu czuje jak schodzi że mnie ten ból.
Z jednej strony dobrze bo przez to wszystko co się dzieje ale zawsze jest jakieś ale...
Tak jak Wiera pisała wiedziałem że przyjdzie tylko dlaczego znów?! 😪
Mąż musi nasienie powtórzyć teraz nawet nie ma jak....
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
No tak a wiecie 4 lata temu dostałam w ten sam dzien@ i była ostatnia. Zaszłam miałam termin na święta ale corka później się urodziła w styczniu. 😁Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Jak myślicie badania nasienia robią? 🤔Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok