Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adelax antybiotyk bezpieczny, stosuje się przy kłopotach z zatokami, tylko przy kp trzeba pamiętać żeby i sobie i dziecku probiotyk podawać osłonowo. Zwykły katar to nie zapalenie zatok, niestety jak inne sposoby zawodzą to trzeba sięgnąć po antybiotyk... U mnie parę lat temu zrobił się stan przewlekły, przez całą zimę prawie i 3 różne antybiotyki w odstepach 2-3 miesięcy przerobiłam i teraz tak co roku lubi wracać, ale na szczęście teraz już ogarniam bez antybiotyków
aLunia zmiana lekarza na plus, a kontakt bezpośredni w obecnych czasach rzecz bezcenna 👍☺️ super że z Maluszkiem wszystko okaLunia lubi tę wiadomość
-
Adele27 wrote:aLunia super ! ❤️Fajnie,że jestes zadowolona 🙂
Adelax to też brałam ten sinupret i psikalam nasivinem.. tyle tylko,że mi odtyka nos na jakiś czas żeby móc wydmuchać..
A co do antybiotyku to właśnie biorę duomox 750 jest on bezpieczny. Ja sie bałam,żeby na płuca nie przeszlo.. poza tym ja mam miec CC to muszę szybko dojść do siebie bo smarkac czy kaszlec po tym to kiepsko..
Ten ból głowy tak się ciągnie od nosa ze masakra aż czasem mroczki mam ima jak syn coś od mnie chce to się drę na niego bo on ciagle gada i z tym bólem głowy ciezko wytrzymać 😢A i do tego oczy mnie bola Adele tez tak miałaś?
Iza u nas tez najmniejszy hałas budzi ale tez zalezy czy bardzi zmęczony czy nie. A dzis drzemka trwa już 2,5 godz jak nigdy.. i pierwszy raz od dawien dawna nie wiem co ze sobą zrobić bo akurat siostra zabrała starszaka na spacer ☺️
Iza ja tez biore witaminy i nie zauważyłam żeby coś się dzialo małemu...
Edit: Adele z tym kaszleniem po Cc to masakra niewyobrażalne to dla mnie by było...
Iza ja aż dotknęłam brzucha sprawdzic czy odczuwam jakiś ból ale nie...
synek obudził się 3 minuty po moim wpisie 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 16:24
-
aLunia no to super, że ten lekarz taki dobry i że z dzieckiem wszystko dobrze 😊 ogromnie się cieszę ☺️
Adelax zdrowia życzę. Niech w końcu Ci to minie. Adele tak samo. Bierzcie co możecie i bądźcie dobrej myśli 😊
Mnie też dziś głowa lekko boli, chłopacy teraz poszli na spacer to lecę do wanny się wymoczyć w spokoju😂AdelaX, aLunia lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adelax mnie czoło bolało .. z oczami było ok. Te irygacje też są spoko żeby oczyścić nos.. jak udało mi się go odetkac to sporo wylatywało dzięki nim z nosa..
Dziewczyny ile się jest w szpitalu po CC ? -
Hm...dziś mam 13 DC i wyszedł mi pozytywny test owu...rano kreski były prawie równe lub może testowa była ciuteńkę jaśniejsza, teraz wieczorem znacznie bardziej intensywna od kontrolnej. Teraz mam dylemat czy ❤️ dziś wieczorem czy jutro wieczorem (jutro rano nie damy rady bo dziecko w domu 😂). Cykl temu taka sama sytuacja była i 13 DC miałam taki sam wynik jak dziś, a 14 DC z samego rana USG i już po owulacji... To chyba lepiej dziś co? 😝 Proszę o radę haha. Ostatnie ❤️ przedwczoraj.
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Calanthe prywatnie dlatego tak sie zdziwiłam, że odwołał.
Ale powiem wam, że to chyba jakiś znak. Dzisiaj się dowiedziałam, że szpital, w którym chce rodzic ma przyjmować ciężarne z koronawirusem także super 👍 właśnie tam pracuje ten gin, który odwołał wizytę. A ten dzisiejszy w innym. Masakra.
Adele żebyś się całkowicie wykurowała do porodu. Jutro nie szalej po wizycie bo będę sprawdzać co u ciebie
AdelaX a mały już całkiem zdrowy? Już troszkę lepiej z jego płaczem? Tobie zdrówka dużo.
Mother a działaj i dzisiaj i jutro a co tam -
Mother działajcie ❤️❤️❤️Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Aaaaaaa co tam zadziałamy dziś, bo być może będzie podobnie jak cykl temu, że jutro rano już będzie po owulce i jutro wieczorem też 😎😁
aLunia no widzisz...to chyba serio jakiś znak, żeby iść do innego gina.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Mother działajcie dzis 😁
Alunia mały zdrowy w weekend chcemy wyjść na spacer. Gorzej ze mna. Ten ból głowy mnie wykończy
Nie dostałam nigdzie nasivin a ten sinupret 43 zł masakra a i tak pewnie nie pomoże
Z płaczem małego się poprawiło choć teraz się wycwanil bo przyzwyczaił do raczek i chce być ciagle noszony wiec jak leży to płacze ale nie zawsze go biore, tatuś go przyzwyczaił do noszenia😔 -
nick nieaktualnyJa bylam teraz 3 doby, wczesniej 8 ale wczesniej bylo wiecej problemow.
Moja spala 4 godz. Obudzila się, jesc nie chciala ale pozwoliła matce mleko ściągnąć, potem oczywiscie ryk z glodu i zmeczenia, spanie na rekach tyle co mleczko sie grzalo i tyle co jadla. Ale wieczorem "wrocila" dawna Ola, w koncu dzisiaj zobaczylam usmiech na buziaku i radosc podczas zabawy. Dziecina potrzebowala sie wyspac. I widze ze najchętniej by jadla co 5-6 godz. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Alunia - cieszę się, ze wszystko dobrze! Rozumiem, ze brałaś pod uwagę Kamienskiego? Ja tez tam teraz rodziłam głównie dlatego, ze moja lekarka tam pracuje... a córy tez tam rodziłas?
Adele - nie śledziłam wątku na bieżąco, ale domyślam się jakie uczucia Tobą targają w obecnej sytuacji. Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!! Dasz radę! I pamiętaj prostuj się podczas chodzenia po cc! Szybciej się zregenerujesz
Adelax - ostatnio jak pisałam to mały był chory teraz Ty bidulko... zdrówka dla Ciebie!
Iza - podziwiam Cię z tym ściąganiem! Niejedna dałaby sobie już spokój! Jeśli chodzi o bliznę to ja żadnego bólu nie odczuwam.
Mother - Dzisiaj ❤️!
U nas jakoś leci... malutki jest ostatnio kochany, już nie płacze jak opętany. Dzisiaj już wiem na 100% ze był to sławny „4 trymestr” i cieszę się ze zaufałam swojej intuicji w tej kwestii.
Ściskam Was dziewczyny! Postaram się zaglądać częściej! -
Evs6 cieszę się, że u Ciebie tak wszystko dobrze się układa ☺️
❤️ było 😁😁😁 jutro najwyżej doładujemy i czekam na pozytywne efekty 🤰Wiera, nadzieja_86, AdelaX lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Evs tak kamieńskiego i tam właśnie córki rodziłam. A nie chce nawet myśleć co ma być dalej z tym wszystkim...
Evs cieszę się, że już lepiej ♥️ spacerki zaliczacie? Obserwuję moja okolice i widzę, że rodzice z dziećmi na placach zabaw 😬
Mother no i pięknie 🤗 teraz czekamy na efekty 😉 -
AdelaX duomox jest na amoxycylinir tak jak ospakoc czy amotax. Ja tez teraz jak w ciazy to dostalam wlasnie ospamox tylko moj syn bral 250 w zawiesinie a ja 1000 w tabletkach i mi pomoglo.
Ta grupa antybiotykow to takie co mozna brac w ciazy i przy kpAdelaX lubi tę wiadomość