Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
aLunia u nas w okolicy też wczoraj dzieci na placu były... My tylko na spacer chodzimy, jak ktoś nas mija to każdy zachowuje dystans... Do czego to doszło...strasznie żal mi synka, wczoraj wrócił z płaczem że właśnie nie mógł iść z koleżanką na plac, bo ją widział z daleka. No, ale musimy mieć nadzieję, że wiecznie to trwać nie będzie i ja dalej łudzę się, że do czerwca to się wyciszy...😔
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mother mam nadzieję że dzialaliscie wczoraj 😉 dziś poprawcie wieczorem i czekamy na dwie kreski za 2 tyg4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Haha działaliśmy, ale myślę, że serio już po owu. No, ale może doładujemy wieczorem jak będzie siła.
A jak się czujesz Miśkowa? Jesteś już w pracy czy jak?
Jak u naszych chorowitek? aLunia, Adelax, Adele?
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Właśnie miskowa jak u ciebie?
Mother nic mi nie mów to jest naprawdę straszne dla dzieci, przecież rodzic choćby stanął na głowie to nie zastąpi kolegów, koleżanek...
Siedzę właśnie po wypiciu glukozy, mam nadzieję że tego nie zwymiotuje. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 08:49
Iza34, jangwa_maua, nadzieja_86, DoveLove, pola89, mother84, calanthe, Jagodazdw92, Miśkowa, Emrica, AdelaX, Hugo87 lubią tę wiadomość
-
Adele jaki sliczny brzuch!! Wcale nie jakis ogromny, taka pileczka a nawet póleczka 😂 stawiasz sobie na brzuchu misczke z jedzeniem? Ja tak ja koncowce z synem robilam hahaha
Adele27 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyMoj dziec bezlitosny. Niedlugo nie bedze mi sie opłacało klasc spac. Wstalam przed 3- moje mleko, dla niej mleko, Ola zjadla i juz po 4 nie spala😩😪. Mąż ja na troche jeszcze ululal ale o 6 znow juz nie spała. Trudny przyadek.
Zla jestem na tesciow. Zamiast siedzieć na d... to tesciowa co chwile jezdzi na zakupy, dzis np.jedzie po mieso na święta i bedzie je trzymac do świąt w solance, ciagle im czegos brakuje. A to do fryzjera chodza, a to bank. I tak ciagle gdzies. No i wpadła na pomysł zeby ściągnąć tutaj synusia z warszawy, zeby tu byli. Ja protestuje i na szczęście on tez myslacy i nie chca przyjechac nawet na chwile.
Mąż jak zrobil zakupy w sobote tak jeszcze nie potrzebujemy. -
nick nieaktualny
-
Adele piękny brzusio 😘 a zatęskniłam za swoi. A ty chudzinka jesteś.
A mnie brzuch tak boli że funkcjonuje tylko na tabletkach... A w pracy to już w ogole nie chce siedziec.
Aaaaa... męża umówiłam na badania połowa kwietnia dopiero. 💪😉 Także działamy nie poddajemy sięWiera lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Alunia - spacerujemy, chociaż mieszkamy na obrzeżach, a ludzi sporo się przewija...
Na place oczywiście nie chodzimy, przed wyjściem tłumacze synkowi, ze wszystkie są zamknięte. Staram się omijać, żeby tam przypadkiem nikogo nie wypatrzył, bo starszak jak zobaczy równieśnika to biegnie do niego żeby się pobawić nie patrząc na matkę
Alunia, a może kliniki? Dużo znajomych tam rodziło i bardzo chwała załogę, warunki wiadomo ze nie najlepsze, ale opieka ponoć super.
Adele śliczny brzusio 💕 -
Pap piękny brzusio 🥰
Iza współczuję braku snu, to tortura znana od starożytności, odbierająca siły i chęć do czegokolwiek. Ale wierzę, że będzie coraz lepiej, a Młoda się zrehabilituje w przyszłości 😁
A co do teściów to niestety przykre, bo to właśnie oni powinni dbać o siebie i unikać ryzyka, bo im najbardziej grozi ciężki przebieg tego wirusiska 😔 Ale wiele osób starszych tak ma, włóczą się po mieście, codziennie po to samo, lekceważąc wszelkie apele.
aLunia bądź dzielna! 😏 A dużo osób w labie? Oddzielili Cię od innych?
Mother brawo Wy💪! Czekamy na pomyślne wieści 😌Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 09:48
-
Adele śliczny brzuszek 😍😍 a Ty jaka laska! Wow! ☺️
Iza no niektórym nie wytłumaczysz. U nas na szczęście moi rodzice i teściowa siedzą w domach. Mama tylko co któryś dzień idzie z rana po chleb, a tesciowej ostatnio zakupy zrobiliśmy i zostawiliśmy na wycieraczce. Żadne z nich nie chce mieć z nikim kontaktu, z czego bardzo się cieszę, bo szansa na to, że nic nie złapią jest bardzo duża. Nigdzie nie wychodzą, msza w tv i tyle ✌️
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Evs z drugiej strony co się dziwić naszym dzieciom...
No właśnie ten gin pracuje na klinikach. Jeśli będzie dalej zakaz porodów rodzinnych to albo kliniki albo Brochów.
Tak tylko ja byłam, tzn przychodziły pacjentki w ciąży do gabinetów obok ale wszystkie maseczki miały tylko nie ja 😬 mam nadzieję, że nie mam cukrzycy bo co to za życie...
Adele jak ty ślicznie wyglądasz ♥️ nie wygląda jakbyś miała zaraz rodzic.
A wkurzyłam się dzisiaj. Przyjechali dzisiaj teście żebym mogła zrobić to badanie i córka mi opowiada, że babcia ciągle ręce myła bo uwaga boi się od nich zarazić i siedziała z chusteczka przy twarzy, aż Natalka się postukala w czoło i powiedziała jej, że jest głupia. Ledwo weszłam to oni jadą do drugiego syna wnuczkami się zająć. Nóż ku*wa a tamte nie zarażają?!
-
Adele piękny brzusio
juz zapomniałam jak to było kiedy ja z takim chodziłam i już się nie mogę doczekać kiedy znowu będzie piłeczka
Trzymaj się cieplutko
Trzymam kciuki żehy jeszcze troszkę poczekał synuś na wyjście -
nick nieaktualny
-
Adele sliczny brzusio, już pewnie odliczasz dni ☺️
Ja biore ten sinupret i wcale lepiej się nie czuje nie mogę wytrzymać z bólu głowy
Do tego starszak ma katar ja się wykończę
Mały dzis jakiś niespokojny marudny chyba brakuje mu spaceru i mi chyba Tez
Dziewczyny słyszałyście ze Ginekolog z poznania ma koronawirusa stan ciężki 140 pacjentek w kwarantannie.. któraś z tamtych okolic?
Jakaś jestem przybita ta cała sytuacja nic mnie nie cieszy