Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdelaX wrote:Dzieki Adele 😘 myśle ze zadzwonię po ten antyb bo ile można brać paracetamol na ból głowy 🙈 a najwyżej wykupie sobie w sob lub nd jeśli irygacje i te tabletki nie pomogą
AdelaX a wiesz ze mozesz brac tez i ibuprom? Moze nie ten na zatoki tylko zwykly ale mozna. Jak mnie bardzo glowa boli i 3 apapy nie daja rady to siegam po ibuprom. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Alunia a co powiedzial o tym bialku? Bo ty masz nadcisnienie?
Tak ale od dłuższego czasu mam zazwyczaj 120 parę/ 70 parę. No i jest ślad białka, mówił że może się tak zdarzyć. Mam mierzyć ciśnienie cały czas. No i dla świętego spokoju powtórzyć w pon badanie moczu. -
Adele
No to czekamy na wtorek 🥰 Dobrze, że wiesz, na czym stoisz 🙂
Alunia
Też kiedyś miałam takie wyniki i lekarz również powiedział, że za mało zjadłam wieczorem, więc są duże szanse, że to jest przyczynaAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Adele to bedzie baranek zodiakalny!
czyli ta chwila nadchodzi.. za pare dni dzidzius wyjdzie z brzuszka..
no klocuszka w tym swoim brzuszku nosisz! Ale mysle,ze te pomiary to tez o kant czaem potluc. Moze bedzie mial ze 4kg a nie tam 4,4. (Chociaz kto wie). W weekend ostatni raz we troje.. i za chwile nowa rzeczywistosc!
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Noooo Adele! Ja już się doczekać nie mogę wtorku jak nam napiszesz, że jesteście już razem i tulisz swojego synka 😍
Jak tam chorowitki? Adelax, aLunia jak u Was?
A my wczoraj nie mieliśmy ❤️. Mąż zaniemógł 😶...ehhhh mam już dość seksów na zawołanie... oby te wcześniejsze ❤️ wystarczyły 😔. Myślę, że owulka była wczoraj, to może ❤️ dzień przed styknie. Ew.dzis może się uda.
U nas już dziś chłodniej...ale podobno w przyszłym tygodniu znowu ma być cieplej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 07:57
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adele kurcze ja się pojawilam na forum jak Ty zobaczylas 2 kreski a już za chwilę bobas będzie na zewnątrz
w sumie to chyba dobrze że się nie odwrócił jak taki duży jest... Będziemy czekać na wieści
Alunia fajny ten lekarz, co do wyników to się nie wypowiem bo się na tym nie znam. Mi w moczu to zawsze bakterie wychodzą 😁
Ja też wczoraj byłam na wizycie i krwiak na szczęście już się wchłania, był taki ledwo widoczny ale seksy jeszcze zakazane 🤣 do pracy wróciłam od poniedziałku i jakoś daję radę ale nie ukrywam że po cichu liczę na wydanie polecenia pracy zdalnej szczególnie w momencie jak ta pandemia rozszaleje się na dobre
Miłego dnia wszystkim!4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Lucecita wrote:Dadzą radę Adele!! Ale zleciala ta twoja ciąża!
Pap gratulacje!!
Kasia jak dzieci?
Tak się cieszę że tu dominują tematy dzieciowe.
Jeszcze Hugo czekamy!!
-
No Ade teraz przynajmniej masz spokój duszy😉 Jeszcze chwilę może dwie i będzie widzieć się, ale mi się zrymowalo😁 Powodzenia i naprawdę nie masz co się stresować czy zdążysz, albo jak dojdziesz do siebie po cc, jesteś szczupła i młoda więc to połowa sukcesu, a reszta to tylko podejście i nastawienie🙂💪✊✊✊
-
Adele no to lada dzień ale cudownie ale wierze ze są mega emocje ❤️❤️❤️
Wtorek będzie bardzo emocjonujący
Iza nawet paracetamol pomaga mi na ten ból głowy ale najbardziej chodzi o to żeby te zatoki wyleczyć. Wczoraj pierwszy raz w życiu robiłam irygacje co za dziwne uczucie. Obudziłam się standardowo z bólem głowy...
Mother rozumiem Cię z tymi seksami na zawołanie, sama musiałam często wychodzic z inicjatywa bo przecież jaki mąż zmęczony był eh albo zasypiał z synem musiałam go budzić eh pamietam to jak dzis. Tak wiec życzę Ci abyś zobaczyla tłuściutkie dwie kreseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 08:19
mother84 lubi tę wiadomość
-
No to Adelax jakbyś napisała dziś, że czujesz się lepiej to byłby poranek dobrych wieści 😁 bo Miśkowa pisze, że krwiak się wchłania 👏 Kasia, że ze zdrowiem lepiej 😊 mam nadzieję Adelax, że na serio wkrótce to wyleczysz. Może rzeczywiście ten antybiotyk by coś pomógł...trochę się już z tym męczysz bidulko.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mother No chyba poproszę dzis o ta recepte na antyb a zawsze mogę trochę poczekać z wykupieniem. Bo jak będzie złe to w weekend wezmę. Mecze się już 2 tyg masakra, bóle głowy tak od tygodnia
Wlasnie Miskowa super wiadomość ze krwiak się wchłania, dbaj o siebie 😘
-
Nooo faktycznie same dobre wieści. Miskowa bardzo się cieszę i mam nadzieję, że będziesz mogła zdalnie pracować.
Kasiu i że u ciebie lepiej ✊ teraz trzeba się znowu pilnować bo od jutro ma być zimno.
Adele to już przygotowana na tip top?
Mother ale jak to jest że ty facetów trzeba gonić nie. Przecież oni za zawsze gotowi 🤣 ale też pamiętam, że mój miał dość. Zresztą ja też ale wiaodmo my zadaniowo typowo.
Mój teraz sam wychodzi z inicjatywą i życzę starającym się w końcu tych dwóch kresek i tej radości z sexu po prostu ✊✊✊
AdelaX podziwiam, ja już chyba bym dawno wzięła ten antybiotyk. Jeszcze dwójką dzieci w domu, jak ty dajesz rade.?Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza ja też mam gorszy dzień.
Miskowa to dobrze fajnie jak masz możliwość zdalnie ja muszę niestety w biurze siedzieć.
Dziś mnie dopadła jakaś nostalgia nie wiem czemu... Przyszło mi na myśl że miesiąc temu jakby było dobrze teraz bym miała mdłości a nie łzy w oczach.
Poza tym mąż tak za córka jest a ona za nim wiem że to dziecko.... ale ja zapyta przytulić ciebie a mnie jakoś nie. Już gadałam z nim ze dużo ciepła jej daje a o mnie zapomina 😪😪 tylko ona się liczy.
A propo ❤️ właśnie nie lubię kiedy mąż pyta "to już" jakby nie można było be z spiny bo w innym terminie to ciężko z tymJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”