Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
aLunia wiesz u nas akurat męża gonić nie muszę, bo on wie w jakim czasie są płodne i że trzeba działać 😊 wczoraj po prostu się nie udało, bo on zaniemógł w tym sensie, że opadło wszystko wraz z emocjami😶 😂 nie było czym działać ✌️
Nadzieja no niestety nie jest łatwo...ja też wiele razy myślę sobie, że jakbym pierwszy raz nie poroniła to miałabym prawie roczne dziecko w domu, albo jak za drugim razem nie to chodziłabym już z brzuszkiem... Musimy być twarde! Wierzyć że się w końcu uda! ☺️nadzieja_86 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Alunia no wlasnie ciezko mi z dziećmi, bo chodzę wiecznie rozdrażniona przez ten ból głowy.. a mąż po pracy jak nie ja zakupach to bawi się ze starszym to coś musi załatwić i ja już wysiadam. Wczoraj młody lezal i płakał bo już nie miałam siły... zadzwoniłam do przychodni mam czekac na telefon, mam nadzieje ze przepisze mi antyb bo to jakiś drugi lekarz tamtego dzis nie ma...
słyszałyście ze zmarła 27 letnia kobieta na to gowno? -
Adelax nooooo właśnie czytałam...póki co nie podają czy miała jakieś inne choroby współistniejące...masakra
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Też czytałam, straszne sytuację, dla całej rodziny trauma 😥
Adelax wg laktacyjnego leksykonu leków też należy do dość bezpiecznych, choć tamten mimo wszystko jest bezpieczniejszy. Ale może lekarz opiera się na swoich doświadczeniach, leksykon to nie wszystko -
Adele27 wrote:Ja po wizycie
A więc szyjka się nie skraca wszystko zamknięte. Mały dalej ułożony pośladkowo więc CC będę miała. Lekarz chciał mnie umówić na za tydzień dopoki nie zobaczył na USG jego wagi.. 4400kg.. !
Więc CC mam mieć we wtorek. W pn idę do szpitala i 24.03 go wyciągają.. ale emocje są powiem wam 🙂😅[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
AdelaX oby szybko zadziałał lek.
Mother może dziś jakieś winko przy okazji piatku i jeszcze się poprawi 😉
Straszna tragedia, ponoć niewydolność oddechowa spowodowana koronawirusem, która doprowadziła do sepsy.
My po dworze dzisiaj chodziliśmy w deszczu. No już mam dość szczególnie młodej taka marudna jest. Ale zaraz są inne.
Przytulam za ten brak humoruale co się dziwić człowiek ma swoje problemy, jeszcze to wszystko wkoło dobija.
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
My też właśnie wróciliśmy z 1,5-godzinnego spaceru po lesie...ale powiem Wam, że przerażają mnie wspólnie bawiące się dzieci pod blokiem i do tego rozmawiający ze sobą jak gdyby nigdy nic rodzice. Uważam to za wielką nieodpowiedzialność...
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Adele duży chłopak więc nawet gdyby się odwrócił to napewno nie kazali by Ci rodzic SN. Teraz tylko czekać do wtorku i wytrzymać parę dni w szpitalu a pozniej juz w domku wszyscy razem bedziecie sie cieszyc. Czekam niecierpliwie na dobre wtorkowe wieści.
Powiem Ci ze tez tak jak dziewczyny zastanawiam sie gdzie ten maly misio sie tam miesci bo brzuszek wcale a wcale nie mowi o tym ze dzidzia bedzie taka duza -
Dziewczyny mi tez jakoś smutno. Dokładnie Alunia człowiek ma własne problemy a tu jeszcze taka tragedia.. a te liczby wciąż rosną i niestety niektórzy nie wiedza co to dla nas oznacza i zachowują się wlasnie w tak nieodpowiedzialny sposób
-
O matko masakra. Jak tu teraz sie nie bać isc rodzic czy tez 2 ogole gdziekolwiek wyjsc. Nie wiem juz naprawde co to dalej bedzie. Jestem coraz bardziej przerazona i zalamana tym co sie dzieje
Powiem Wam że jedyne co pizytywne w tym wszystkim to to ze jak narazie ten wirus u nas w Polsce ma najwolniejszy wzrost jesli chodzi o porowanie z innymi krajamiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 17:14
-
nick nieaktualnySzczerze- to moj chlop tez jest nieodpowiedzialny. Pojechal do kuzyna i zamiast raz dwa sprawe załatwić (handelek) to siedział na plotach. I mu mowie, zwracam uwage a on pewniakiem "przeciez on nie ma wirusa" a ja "ku... skąd wiesz?". To wlasnie w tamtej wsi są ludzie z kwarantanna i nic sobie do tego nie robia tylko laza po wsi i po sklepach bo nawet tesciowa ich KILKA! razy spotkala. I co, mam sie nie bac? Nic sobie ludzie nie robia z kwarantanny. Wytrzymali tydzien i koniec. A ja naprawde się boje.
-
U nas jest tak mało, bo robią mało testów. Podejrzewam , że spokojnie u nas jest z 3000 osób zarażonych tylko niektórzy przechodzą to łagodniej. Straszna jest ta sytuacja... Człowiek dopiero docenia to co miał na co dzień...
-
Girl25 wrote:Czemu Tak? Przecież to duża waga A ile teraz wazy? Uff to jeszcze pare dni i będziesz po. Super 😊
Teraz waży 4400g 😉
Masakra jak przeczytałam o tej dziewczynie akurat jak mam mieć CC niedługo 😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2020, 19:03