Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też miałam cc po 9h porodzie także dobrze ze się dzieje lepiej dla was 😁
DoveLove dobrze napisała na zimno stwierdzenie w punkt 😉
Odnośnie starań w tym czasie my też się nie spinamy a wczorajsze ❤️ było zdecydowanie lepsze niż pozostałe tak na luzie ale jak będę i się uda będę szczęśliwa 😊. Co ma być to będzie 🤗
Długo się staramy daletgo może każdy mieć inne podejście. A poza tym kie widomo jak długo to wszystko będzie trwało.
Rozmawiałam z mężem i ma takie samo zdanie jeżeli będzie nam dane a jak nie to walczymy dalej.
Ostatnio czytałam fajny artykuł o parach w tym czasie i jeden z lekarzy stwierdził że moze być ciągle na nie... A poza tym różne rzeczy mogą się przytrafic bo nie mamy na to wpływu wypadek, powódz strata pracy...
A co z dziewczynami co są lub Rodz cieszą się ze będą mieć dzidziusia 😍nikt nie przewidzi że starając się na wakacje wiosna będzie taki wirus
Nie wyobrazam sobie że mąż decyduje kiedy tak a kiedy nie. To decyzja ma być obojga.
A poxaz tym zauważyłam że im więcej słucham o tym wirusie źle na mnie to wpływa ograniczam do jednych wiadomosci. Oczywiscie współczuję wszystkim. W tak trudnym czasie ale trzeba jakoś żyć funkcjonować by dla kogoKasia 1805, mother84 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja zgadzam się z tobą ja bym też raczej nie odpuściła. Zawsze jest jakieś ale i zawsze coś się może wydarzyć.
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja to zwariuje przez tego wirusa. Ile to mozna. Nawet do rossmana wyszlam na moment to wszedzie do okoła ludzie gadaja.
Ja czekam na telefon od położnej na którą w środę mam przyjść na wizytę. Kurcze mowiła że w piątek lub w poniedziałek będzie dzwonić i informować ale jak do tej pory cisza. Zastanawiam się czy jie zadzwonić i nie zapytać bo co jak znowu nie zostałam zapisana??
Jak myślicie czekać jeszcze czy zadzwonić?? -
nick nieaktualny
-
No właśnie się niecierpliwie bo ostatnio jak pamiętacie jie byłam zapisana na kolejną wizyte. Stąd też teraz mój niepokój
-
Girl i zawsze takie wyliczenia są owocne hehe.
Ja z Wiki myślałam żeby odłożyć bo akurat na wesele siostry by wypadło ale stwierdziłam, tyle się nie udaje to pf i co akurat 3 dni po ślubie miałam termin 😂 ale wesele zaliczyłam 👍 -
Mój syn jest z końca listopada i to żaden problem. Zresztą mi jest wszystko jedno czy będzie z grudnia, stycznia czy maja, czy będzie chłopiec czy dziewczynka...ważne żeby się udało i żeby dziecko było zdrowe.
aLunia, calanthe, nadzieja_86, Emrica, DoveLove, Miśkowa, pola89 lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
calanthe wrote:Kurcze Jagoda chyba takiego pecha po raz drugi byś nie miała 🙄 to jak już tak bardzo się denerwujesz to może godzinę przed zamknięciem zadzwoń, zależy w jakich pracują.
Girl a co grudzień zły? 😜 Nie rozumiem. Moja córka jest z grudnia i nic złego w tym nie widzę. Fakt trochę więcej wydatków jest akurat wtedy, a dla mnie takie wybieranie kiedy się dziecko ma urodzić to dziwne podejście, albo się dziecko chce albo nie. Poza tym starając się chyba trzeba nastawić się na każdą możliwą opcję.
No, ale cóż każdy robi jak chce i uważa. Jego sprawa. I żeby nie było wyraziłam tylko swoje zdanie 🙂[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Calanthe córka miałam termin na święta 😊 Tzn wigilię a urodziła sie w styczniu po terminie.
A jak słyszałam że w grudniu cały rok do tyłu... To Az 😤 to odpowiadalam że jak mamusia bo ja jestem grudniowa lubię bardzo ten miesiac taka świąteczny atmosfera. To już nic nie powiedzieli
Teraz @ dostałam dokładnie tak samo jak córka zaszłam. Mężowi to wsponialam to Śmiał się że to przeznaczenie 😍 😂 i od razu a to grudzień.... moje kobietki zimowe ❤️mother84, calanthe lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Aaaa i wczoraj na mojej działce były 2 bociany chodziły sobie z pół godz. 😁
Calanthe dla mnie też to dziwne 🤔 takie rozumowanie i bez sensu.
A to masz rację niechsie nie łamie 😉
Adele jak tam się masz? 🤗Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Też co chwilę zaglądam czy jest jakieś info od Adele. Ale fajno, kolejne forumowe dziecko 😍
Girl25 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️