Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaaaa kebaba też bym zjadła 😋 ale girl masz dobry pomysł, mam pizzę mrożoną 😂 mi też się ssanie włączyło. Siedzi się w tej chałupie i je. I tak samo ciągle chłopacy o coś wołają, a to ciastka piekę, a to budyń robię i sama wzywam✌️ wszystkie wyjdziemy z tej kwarantanny z wielkimi ...😂będziemy jak Jennifer Lopez 😁
jangwa_maua lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
mother84, mother84, Wiera, Iza34, Kasia 1805, calanthe, Jagodazdw92, Emrica, DoveLove, nadzieja_86, aLunia, jangwa_maua, AdelaX, pola89, Miśkowa, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Adele😍😍😍😍😍😍 gratuluję z całego serca!!!! Najważniejsze, że wszystko dobrze. Duży chłopiec 😊😊😊 wracaj szybko do formy i życzę szybkiego powrotu do domu 😘🤱👣
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Oj dziewczyny mam chwilę żeby napisać.
Ogólnie mały urodził się przed 9. Po 16 dopiero mnie pionizowaly i poszłam pod prysznic. Przez to,że mam katar muszę mieć maseczkę i mam osobna sale 🤦... Chyba się boja,że mam wirusa ..
Waży 4116g i mierzy 58cm jest małym leniem.. próbowałam go przystawić ale nawet dzioba mu się nie chcialo otworzyć.. więc zobaczymy później
Rana boli bardzo.. nie kumam czemu kobiety płacą za CC.. 😑 ale chodzę sobie co jakiś czas po sali. Teraz próbuje laktatorem coś bo mleka nie ma..[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Adele, serdeczne gratulacje! Ignaś cudny 🤩 Mleko po cc może być później, więc się nie przejmuj. Poza tym w pierwszej dobie Maluch ma jeszcze "zapas" z brzuszka mamy, więc normalne, że może nie chcieć jeść. Odpoczywaj póki możesz, proś o leki przeciwbólowe i ciesz się swoim szczęściem!
Kasia, ucałuj swoją pięknooką słodzinkę od forumowych ciotek. Wracajcie szybko do zdrowia i domu ☺️Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
Kasia 😍 niech malutka szybko wraca do zdrowia ☺️
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyKasia co nasza mysza robi u was w szpitalu? Córcia sliczna.
Ale smaka narobilyscie na kebaba i pizze. Ja wiecznie głodna chodze. No nie mam kiedy jesc, ciagle jest cos wazniejszego. Dzis Olenka spokojna to wzielam się za odkurzanie, potem jak spala pomylam podlogi a wszystko w takim tempie ze musialam sie przebrac i włosy wysuszyc tak sie spocilam. Wogole sily nie mam bo bardzo sie poce.Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
Adele cudownie to szybko poszło i jaki duży sliczny chłopiec 😍👣❤️
Po cc spokojnie pokarm pojawi się miałam tak samo a poza tym dzieci mówią że leniuszki są moja prawie dobę spała i nic.
A poza tym szybko Cie postawili na nogija leżałam z cewnikiem troche
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Iza34 wrote:Kasia co nasza mysza robi u was w szpitalu? Córcia sliczna.
Ale smaka narobilyscie na kebaba i pizze. Ja wiecznie głodna chodze. No nie mam kiedy jesc, ciagle jest cos wazniejszego. Dzis Olenka spokojna to wzielam się za odkurzanie, potem jak spala pomylam podlogi a wszystko w takim tempie ze musialam sie przebrac i włosy wysuszyc tak sie spocilam. Wogole sily nie mam bo bardzo sie poce.
-
Adele cudowny maluszek!❤️❤️❤️🌸🌸🌸🌸
Ważył tyle prawie co moj - 4130 ☺️
No szybko Cie postawili. Super, jak w ogóle opieka?
Kurczę myślałam ze katar Ci się już skonczyl ale w maseczce na pewno tez lepiej dla Ciebie
Z mlekiem jest tak jak piszą dziewczyny, dzisiejsza noc będzie spokojna jeszcze ☺️