Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele ale klocuszek!! CUDNY!!! Gratulacje! ❤💚💙💛💜Doczekalas sie drugiego dzidziusia na swiecie! Przystawiaj duzo do piersi, niech probuje ssac nawet jak Ci sie wydaje,ze nic nie ma (ja rodzilam sn a tez zanim mi sie mleko pojawilo to ze 3dni minely). Eeej pojedyncza sala to luksus! Moze sie nawet troche przespisz, ja bylam na 3osobowej i moje dziecko bylo cicho a inne sie darly i spac nie dawaly hehe. Na ból pros srodki przeciwbolowe tak jak mowily dziewczyny.
Adele27 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Kochane ja tez mialam sale jednoosobowa w tamtym roku jak rodzilam.
Fajnie wiedziec że dziecko moze nie jesc cala dobe i to nic zlego bo ja kojego urodzilam 13:17 i do rana nie chciał jeśc i rano kolo 9 dali mu butle. Tym razem juz na to nie pozwole -
Adele
Gratulacje! Duży, śliczny chłopiec ☺️❤️ Mój drugi syn też jest zupełnie inny od pierwszego, więc wiem, jakie to dziwne 😂😀 Fajnie, że tak szybko Cię pionizowali 🙂 Ja musiałam się upominać i wcale im się nie spieszyło. A jednoosobówka też na plus 😀 Nikt Ci nie będzie przeszkadzał, chrapał, płakał 😂 Szkoda tylko, że pogadać nie ma z kim, ale to da się przeżyćprzez telefon można przynajmniej na spokojnie, bo nikomu nie będziesz przeszkadzać 😉 No i zdrówka życzę 😘 Może w końcu odpuści ten katar.
Adele27 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Iza34 wrote:Kasia co nasza mysza robi u was w szpitalu? Córcia sliczna.
Ale smaka narobilyscie na kebaba i pizze. Ja wiecznie głodna chodze. No nie mam kiedy jesc, ciagle jest cos wazniejszego. Dzis Olenka spokojna to wzielam się za odkurzanie, potem jak spala pomylam podlogi a wszystko w takim tempie ze musialam sie przebrac i włosy wysuszyc tak sie spocilam. Wogole sily nie mam bo bardzo sie poce.
Ja przez tą kwarantanne juz.mam 2 kg na plusie a miałam schudnąć -
AdelaX wrote:Adele cudowny maluszek!❤️❤️❤️🌸🌸🌸🌸
Ważył tyle prawie co moj - 4130 ☺️
No szybko Cie postawili. Super, jak w ogóle opieka?
Kurczę myślałam ze katar Ci się już skonczyl ale w maseczce na pewno tez lepiej dla Ciebie
Z mlekiem jest tak jak piszą dziewczyny, dzisiejsza noc będzie spokojna jeszcze ☺️ -
nick nieaktualnyA moja Olenka to skora zdjeta ze starszej. Identyczne jak patrzymy na zdjecia.
Adele podeslac ci trochę mleka?
Kasia ja szukam czegos "do rączki" dla malutkiej. Jak sie kreci a chcialaby jeszcze pospac to wystarczy potrzymac ją za rączkę i śpi. Ale wiecznie stac obok nie bede. Dziś jak o 5.30 zaczela kwekac to zabralam ją do siebie, trzymalam za rączkę i tak spalysmy. Narazie wciskam rąbek kocyka, malutkiego pluszaka, mysza ma juz groszki wyprute zeby nie budzila. -
Dziewczyny i co robić? Młody zasnął w swoim łóżku (hura) i nie wiem czy go zostawić już samego czy nie... Jak jesteśmy we dwójkę to jest strasznie ciepło bo łóżko jest dla jednej osoby tzn nawet bardziej konkretnie dla dziecka i pomijając fakt że się gnieciemy to naprawdę nawet wg mnie jest za gorąco (jestem z tych co lubią ciepło 😁) . Dodam że łóżko mam zaraz przy jego łóżku więc nie muszę łazić do innego pokoju bo go powinnam doskonale słyszeć[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Girl jasne, że niech śpi sam. Mój synek śpi sam od urodzenia 😁 oczywiście rozumiem rodziców, którzy śpią z dzieckiem, bo wiadomo, że na początku duża część śpi. Ale Twój ma już ponad 2 lata to dobry czas na zmianę 😉
Iza a może taka przytulanka-szmatka? U nas od początku się sprawdzała (do dziś ma ją w rogu łóżeczka)
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Adele gratulacje! ❤️❤️❤️❤️ dużo zdrówka! Szybko wracaj do pełni sił i uciekajcie do domu ☺️4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
U nas zalecenia pracy zdalnej są ale szefowa nie chce puszczać bo mówi że na to jeszcze jest czas.... Zamiast tego zaleca urlop
Ludzie już są trochę poddenerwowani bo się boją.
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%)