Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
No przespał cała noc, koło 7 przyszedł do mnie z poduszkami i kołdra potem zaś kazał dać na swoje łóżko pościel. Jeśli tak do końca tygodnia będzie spał u siebie to myślę że już tak zostanie 😊. Z drugim planuje żeby spało od początku w łóżeczku[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Adele, Gratuluje synka, super ze samo sie zaczelo, nie musialas wyczekiwac i sie denerwowac
Girl, moja corka spi u siebie w pokoju odkad skonczyla 1,5 roku. Wczesniej miala lozeczko u nas w sypialni. Przeprowadzilismy sie, zrobilismy jej pokoik i przenieslismy. Nie bylo problemu z zasypianiem ....ale nadal w nocy budzi sie raz i idzie spac albo na kanape do salonu sama haha albo do nas do lozka. 😀
Moje bole miesni i calego ciala sie rozwiazaly. Zlapalam jakas jelitowke. Od niedzieli ledwo zyje, dzis dopiero co wstalam i sie konkretniej ogarnelam. Mam nadzieje ze juz zacznie mi sie polepszac bo nic nie jem, jestem strasznie slaba. Modle sie oby mala nie zlapala albo chociaz zeby przeszla to lzej ... -
Girl to super 👏👏👏 oby tak dalej 😊
Mysza zdrowia życzę. Żeby już z dnia na dzień byli tylko lepiej.
Calanthe nieeee ja najbliżej @ chyba nie jestem. Dziś dopiero 4 dzień z dupkiem to jeszcze trochę 😉
Emrica a Ty jak z kolejnym podejściem? Teraz chyba nie robią iui co? Przynajmniej w klinice, którą obserwuje odwołali wszystkie iui, przygotowania do in vitro itp.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Tez chciałam tak zrobić ale często się budził w nocy na picie. My remontujemy mieszkanie na dole (mieszkamy w domu) , mąż chce zrobić nowocześnie... I tam będzie miał swój pokój, dość duży. Na razie siedzimy na poddaszu i w jednym pomieszczeniu mamy sypialnię salon i kuchnie 😋 tzn aneks kuchenny bardziej.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnyGirl25 wrote:No przespał cała noc, koło 7 przyszedł do mnie z poduszkami i kołdra potem zaś kazał dać na swoje łóżko pościel. Jeśli tak do końca tygodnia będzie spał u siebie to myślę że już tak zostanie 😊. Z drugim planuje żeby spało od początku w łóżeczku
No i brawo, pierwsze koty za ploty.
Moja starsza od poczatku spala w swoim lozeczku bo nie mielismy warunkow zeby spala z nami (mielismy wtedy waska wersalke), od ok. 3 lat w swoim pokoju na ktory bardzo czekala. Ola kilka tyg.spala z nami bo zeby poszla spac na noc to ktos z nas musial byc obok niej, w lozeczku zrobila sie rupieciarnia, az wreszcie (po pologu) mąż odlozyl ją do lozeczka, pieknie przespala całą noc i juz zostala u siebie. Tesciowa po tygodniu sie dowiedziala ze Ola nie spi z nami i w szoku byla, ze jak to i dlaczego. A jej bylo lepiej tam u siebie i mi tez.
Spanie z rodzicami nie jest zle pod warunkiem ze nie wplywa to na relacje miedzy rodzicami. Takie jest moje zdanie.Girl25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:No i brawo, pierwsze koty za ploty.
Moja starsza od poczatku spala w swoim lozeczku bo nie mielismy warunkow zeby spala z nami (mielismy wtedy waska wersalke), od ok. 3 lat w swoim pokoju na ktory bardzo czekala. Ola kilka tyg.spala z nami bo zeby poszla spac na noc to ktos z nas musial byc obok niej, w lozeczku zrobila sie rupieciarnia, az wreszcie (po pologu) mąż odlozyl ją do lozeczka, pieknie przespala całą noc i juz zostala u siebie. Tesciowa po tygodniu sie dowiedziala ze Ola nie spi z nami i w szoku byla, ze jak to i dlaczego. A jej bylo lepiej tam u siebie i mi tez.
Spanie z rodzicami nie jest zle pod warunkiem ze nie wplywa to na relacje miedzy rodzicami. Takie jest moje zdanie.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
aLunia wrote:Dziewczyny weszły nowe rozporządzenia odnośnie zakazu wychodzenia z domu. Masakra jakaś.
To chociaż na ogród człowiek wyjdzie
My mamy duże łóżko 220 cm więc młody nie przeszkadza. Ja leżę w środku mąż po jednej, synek po drugiej stronie od ściany 😅Ewe lubi tę wiadomość
córka- 2011
syn- 2019 -
Ja przestrzegałam tych wszystkich zaleceń i naprawdę sobie nie wyobrażam siedzieć z dziećmi cały dzień w domu. A nie mam ogrodu ani nawet balkonu, także dla mnie to katorga.
-
Adele Wielkie gratulacje ❤️😍😍😍 mały cudowny! Szybkiego powrotu do zdrowia po cesarce 🤗🤗🤗 i zdrówka dla Was w tym trudniejszym czasie.
Buziaki dla wszytskich ❤️❤️❤️nadzieja_86, Miśkowa lubią tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana