Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też i skoro masz odwołał starania to nie zniknę na razie z forum 😋. Jak będziemy się zabezpieczać prezerwatywa teraz to nawet małej szansy nie będzie a znając mojego męża to tak będzie może chciał zrobić... Ech... Mam nadzieję że ta zima która teraz przyszła wymrozi to dziadostwo... Czytałam wczoraj że utrzymuje się w temperaturze od +4 do + 8 więc jest szansa...[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Ja tez ciagle zaglądam
Co do grudnia to ja jestem z 26 ego a synek z 25 ego. Po takim czasie staran nie patrzyłam czy to będzie lato zima i nie uważam żebym miała jakieś problemy przez to ze jestem rok do tylu, teraz są tylko same plusy bo sobie 1 rok odliczam ☺️ W sensie jak skończę dany wiek to dopiero od urodzin sobie liczę 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 14:43
mother84, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
He he tu zawsze są takie emocje jak któraś z dziewczyn rodzi
A ja już czuję takie łaskotanie w brzuchu... Czyżby bobas dawał o sobie znać (15+0)? W sumie nie zapytałam na wizycie gdzie jest łożysko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 14:45
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa chyba możesz już czuć 😍
Miśkowa lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
A jak to jest właśnie jeśli chodzi o ruchy dziecka i polozenie łozyska??
W pierwszej ciazy mialam na tylnej ścianie ale pierwsze ruchy poczułam koło 20tc. I tak do końca ciążý nie były nigdy jakieś bardzo mocne żeuy bolało czy coś, w nocy też nigdy mnie maluch nie budził kopniakamiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 15:11
-
Ja od 16 TC już czułam a łożysko na przedniej ścianie więc nie wiem czy to ma znaczenie aż tak, może bardziej kwestia czy to pierwsza ciąża czy kolejna.
Fajnie miskowa już trochę spokojniej -
Jejku ale się uparlyscie że mam myślenie że nie chce dziecka z końca roku... Nic takiego nie mówiłam... powiedziałam tylko że nie zależy mi już aż tak bo byłoby z końca a co za tym idzie bardziej będą już 3 lata różnicy a nie dwa. Poza tym jak teraz się będziemy zabezpieczać to i tak nic z tego w tym cyklu.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Jeszcze mnie moja matka wkurzyła bo powiedziała czemu my się o dziecko staramy jak tylko mąż pracuje.... A co ja to obchodzi? I kogokolwiek... To my będziemy utrzymywać.... Sorry ale inaczej nazwać jej nie mogę bo zostawiła mnie jak miałam 12 lat wyjechała do USA... ( Teraz mam 30)[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Girl spoko, któraś z Was napisała o czyjejś tam opini ze dziecko z końca roku to tak tylko wspomniałam o sobie 😊
Gdzie ta Adele? Ciekawe jakie ma tam warunki bo jest bez mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 17:02
-
Ale bym zjadła kebaba. Od tego siedzenia na dupie tylko człowiek myśli o jedzeniu. A od dziś znów wzięłam się za domowe treningi więc i jeść zdrowiej wypada. Ostatnio były i chipsy i piweczko więc trzeba skończyć z tym 😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 17:19
-
Jangwa, piona! Mi też się ssak włączył 🤦♀️ dzieci nie pomagają, bo to ciasteczka "im" zrobię, a to jakiś deser a d... rośnie 🙄
Miśkowa, rzeczywiście mogą to być już ruchy Maleństwa, w drugiej ciąży wiemy jak je odczuwamy, więc łatwiej je wychwycić.jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny mam chwilę żeby napisać.
Ogólnie mały urodził się przed 9. Po 16 dopiero mnie pionizowaly i poszłam pod prysznic. Przez to,że mam katar muszę mieć maseczkę i mam osobna sale 🤦... Chyba się boja,że mam wirusa ..
Waży 4116g i mierzy 58cm jest małym leniem.. próbowałam go przystawić ale nawet dzioba mu się nie chcialo otworzyć.. więc zobaczymy później
Rana boli bardzo.. nie kumam czemu kobiety płacą za CC.. 😑 ale chodzę sobie co jakiś czas po sali. Teraz próbuje laktatorem coś bo mleka nie ma..mother84, DoveLove, nadzieja_86, aLunia, AdelaX, pola89, Miśkowa, Paula_071 lubią tę wiadomość