Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola fajnie ze już po remoncie, wiem co to znaczy. Jeszcze wciąż mam do kupienia dodatki ale trochę wirus pokrzyżował mi plany wcześniej poród itd ale moja siostra była wczoraj w ikei i pokupowala mi co nie co 🤩
Pocieszylyscie mnie z tym rowerem bo czuje się winna ze syn nie umie jeszcze ale nie chcieliśmy go zmuszać
Co do seriali to ostatnio wciągnęłam się w zawsze warto oglądam na ipla bo pare koleżanek mi polecalo i powiem Wam ze gdyby nie Tymon to obejrzalabym cały sezon w jeden dzień. Dla tych co nie ogladaja to polecam ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2020, 20:44
-
Mother niech moc będzie z wami ✊✊✊❤️😉 to podobnie będziemy testować 😁
Iza oj a może teraz w tym wszystkim jednak się znajdą osoby na dorywcza pracę tym bardziej na powietrzu a dużo tego macie? A to macie jakieś większe gospodarstwo.?
Wiera jak u Ciebie jak się czujesz?
Adelax ja też ogladam zawsze warto ale w środy dość ciekawy i taki realistyczny a nie tylko hapy end i wszędzie miłość.
Pola pochwal się nowa kuchnia 😁
Kasia to czekamy na metamorfoze 😊
Moja przesiadła się z biegowego teraz na 4 kołowy.
AdelaX lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyNo martwie się bo w tamtym roku sami rwali tzn. mąż, tesciowa, troche tesc i troche moj tata, moja tesciowa do konca zycia bedzie nam wypominac ze rwala nasze truskawki, masa owocow sie zmarnowala bo nie bylo komu rwac a ja nie bylam w stanie urwac nawet dla siebie. W tym roku korona i rzad wymysla bezsensowne warunki na przyjazd pracownikow z Ukrainy. O Polakow trudno. Mamy z 0,5ha truskawek a wszystkiego 12ha-sad jabloniowy. Moze niepotrzebnie martwie się na wyrost.
Dziewczyny czekam na zdjecia po remoncie.
My tez mamy troche do zrobienia w domu. Z pokoju po s.p.babci meza chcemy zrobic kuchnie a z kuchni- brak dobrego pomyslu bo pomieszczenie ciemne, bure, ponure i ciasne. Tylko tam trzeba wszystko- podlogi bo pod stara dziura i piach, tynk-bo sie sypie, instalacje. Na plus jest to ze są wymienione okna i ogrzewanie zrobione. A najbardziej mnie cieszy spizarka. Tam to juz dawno sie "wprowadzilam". -
Iza34 wrote:No martwie się bo w tamtym roku sami rwali tzn. mąż, tesciowa, troche tesc i troche moj tata, moja tesciowa do konca zycia bedzie nam wypominac ze rwala nasze truskawki, masa owocow sie zmarnowala bo nie bylo komu rwac a ja nie bylam w stanie urwac nawet dla siebie. W tym roku korona i rzad wymysla bezsensowne warunki na przyjazd pracownikow z Ukrainy. O Polakow trudno. Mamy z 0,5ha truskawek a wszystkiego 12ha-sad jabloniowy. Moze niepotrzebnie martwie się na wyrost.
Dziewczyny czekam na zdjecia po remoncie.
My tez mamy troche do zrobienia w domu. Z pokoju po s.p.babci meza chcemy zrobic kuchnie a z kuchni- brak dobrego pomyslu bo pomieszczenie ciemne, bure, ponure i ciasne. Tylko tam trzeba wszystko- podlogi bo pod stara dziura i piach, tynk-bo sie sypie, instalacje. Na plus jest to ze są wymienione okna i ogrzewanie zrobione. A najbardziej mnie cieszy spizarka. Tam to juz dawno sie "wprowadzilam".Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 05:52
-
Moj syn ładnie dziś spał bo od 19 do 6 rano. Ale ja sie nie wyspalam. Mąż wieczorem miał chęci na amory i zaraził tym mnie. W łazience porozstawiał świeczki
i tak od prysznica poszliśmy do łóżka na ❤. Później film oglądaliśmy i tak czas przelecial. Nawet oie patrzyłam o której się skończył, ale jak zaczął sie po 21 to pewnie koło 23 się skończył i dziś jestem jakaś nieprzytomna
-
Ulala Jagodzia to nieźle 😎😁
My wczoraj też ❤️ i nawet było przyjemnie haha, tzn.nie wymuszone i po całym mieszkaniu 😂😂😂oprócz pokoju syna oczywiście 😂
Ja dziś i jutro w pracy, zatem dopijam kawusię i zabieram się za robotę. A nie chce się!
Iza pomysł z garderobą bardzo fajny 😉 suszarnio-pralnia też może być jak masz okno czy dobrą wentylację 😉
Kasia czekamy na fotorelację z metamorfozy 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 08:57
nadzieja_86, AdelaX, Jagodazdw92, calanthe, Emrica lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:Ulala Jagodzia to nieźle 😎😁
My wczoraj też ❤️ i nawet było przyjemnie haha, tzn.nie wymuszone i po całym mieszkaniu 😂😂😂oprócz pokoju syna oczywiście 😂
Ja dziś i jutro w pracy, zatem dopijam kawusię i zabieram się za robotę. A nie chce się!
Iza pomysł z garderobą bardzo fajny 😉 suszarnio-pralnia też może być jak masz okno czy dobrą wentylację 😉
Kasia czekamy na fotorelację z metamorfozy 😊nadzieja_86, Jagodazdw92 lubią tę wiadomość
-
Mother ,Jagoda coś wisiało wczoraj w powietrzu, bo mnie mąż też zdybał 🤣
Nadzieja, dzięki, w sumie czuje się normalniedziś 26 dc, a że owulka była później to myślę że kolo piatku-soboty coś sie może zadziać małpowego;) trochę mniej mnie boli podbrzusze niż zwykle po owulce, ale myślę że to dzięki temu że ta infekcja przeleczona, bo od tego mogło mnie w ostatnich cyklach pobolewać. Humor mam dobry, cycki też nie bolą, sielanka 😆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 09:57
nadzieja_86, Jagodazdw92 lubią tę wiadomość
-
Wiera hahaha 😂 no to nieźle!
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Wiera humor dopisuje to najważniejsze 😉. Także czekamy żeby nie było @
A to dziewczyny wczoraj poszalalyscie super to i nastrój dopisuje 😁
U was też tak szaro buro ja właśnie z kawusia i 💅
Czekam aż mi OF wyznaczy owu zobaczymy czy będzie tak samo jak czułam 🤔😊Wiera, Jagodazdw92 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ja na leżaczku łapie trochę słońca, w Łódzkiem dziś patelnia , choć i chmury się przewijają😊 Odprowadziłam Młodego do przedszkola i trochę w ogrodzie popracowałam. Zaraz zacznę zbierać się do pracy.
Iza to prawda ciężko o ludzi, zwłaszcza że takie rwanie truskawek to ciężka praca. Mój mąż próbował znaleźć pracownika takiego fizycznego właśnie, żeby mógł mu pomóc w ogrodach to ciężko, choć źle nie płacił. Takiego chłopaczka trochę miał, ale on wołał rano pospać, na garnuszku rodziców sobie bimbać i cały dzień przez tv siedzieć 🤷 Inna kobitka już w średnim wieku i jakieś problemy z kręgosłupem jej wyszły i też go zostawiła z dnia na dzień. Trudna sytuacja u CiebieA Twoi rodzice daleko pewnie żeby troszkę Cię wesprzeć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 11:34
-
O jak zazdroszczę dziewczyny hihi ja kończę globulki to i może u nas w końcu coś będzie
Kasiu pochwał się koniecznie i ty Pola też. Podziwiam za robienie remontu przy maluszkach, szczególnie kuchnie.
Jak tyle was wczoraj miały miły wieczór to już musi być jakiś znak i będą owocne staranka 😁
My wczoraj wróciliśmy z mini wakacji. Fajnie było się wyłączyć, poczuć inny klimat. Dziewczyny się wylatały, młoda wyżyła pod względem opieki nad zwierzętami, nawet kozy doiła, więc teraz ciągle jest jeden temat.Emrica lubi tę wiadomość
-
Wiera, nie wiem z jakiej miejscowośgi jesteś. W Zduńskiej może tak słońca nie ma teraz za dużo ale duszko jak diabeł. Wyszłam wcześniej z młodym i moim na zakupy i do urzędu musiałam wejść to nawet bez słońca w tej masce nie da się oddychać. Poprostu tragedia. Aż maske ściagnełam z kosa bo nie dawałam rady. Ciekawe czy jakiejś burzy nie będzie
-
U nas pada i pada i pada. Szaro, buro i ponuro, że ziewam cały czas 😴
aLunia zazdroszczę mini wakacji 😊 fajnie, że mogliście razem tak spędzić czas, trochę oderwania od tej rzeczywistości 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 13:43
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyU nas zaczyna sie chmurzyc i mimo wiatru jest duszno.
Dziewczyny wczoraj zaszalaly. My tez chcielismy, juz doszło do czynow i .... Ola zaczęła płakać, kto by pomyslal ze juz glodna byla. Wiec mąż nosil, ja grzalam mleczko, potem on poszedl spac, ja nakarmilam i tez poszlam spac i tyle z przyjemnosci.
A dzis tak sie sklocilam z tesciowa ze z godzine po tym ryczalam. Nadal mi lzy do oczu naplywaja. -
calanthe, Emrica, Kasia 1805, aLunia, nadzieja_86, AdelaX, Jagodazdw92, mother84, Ewi28, pap86, Paula_071, Girl25 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny