Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nadzieja_86 wrote:Dzień dobry 😉
Juz z rana się melduję wiec na teście delikatna smużka gołym okiem widać a na zdjęciu wcale to nawet nie mam co wrzucać to znaczy nic z tego....
A w środę 11 dpo te kilka plamek to musialo być implantacyjne 🤷♀️ wcześniej tak nie miałam. W pt przy zapaleniu troszkę krwi widziałam pewnie to namieszało a skórcze i ból brzucha było takie mocne więc to bylo nic dobrego.
Teraz UWAGA proszę nie pisać że kolejny cykl się uda, może powtórz test było minęło 😢 mogła wyjść za pierwszy razem jedna kreska i po sprawie. Co ze mną 😰😭
-
nick nieaktualnyAdele, Kasia dzieciaczki słodkości do schrupania. Ja mimo ze w nocy jestem mega zmęczona, głowa leci ale jak karmie i po jak juz zje to moglabym na tą moją patrzec bez konca.
Ola narazie je warzywka i to je az mruczy, buziaka otwiera i matka dawaj. Kiedys mąż byl w wc i nagle pyta co robimy ze Ola takie odgłosy wydaje.
Czy wy tez tak macie ze potrzebujecie sie umyc a zawsze jest cos wazniejszego? Od rana nie moge dojść pod prysznic, chodze w wyciągniętych leginsach i ulanej mlekiem bluzce. Teraz usiadlam na chwile zeby odsapnac.Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
No ja też tak miałam jak syna karmiłam. A jak już poszłam pod prysznic to jak wychodziłam to znowu mi kapało z cycków
Kurcze coś mnie lewe nerka boli jak by ktoś mi coś wpychał i od wczoraj co chwile chodzę siku. Ledwo wyjde z wc już znowu mi się chce. -
Oj dziewczyny....
Odstawiłam dupka żeby i on mi nie namieszał bardziej i już nie biorę szyjka WTZ i dużo śluzu mam kremowego jutro zmierzęte temp bo dziś z rana nie chciałam się stresować przed testem jajnik lewy boli miesiączki i towarzyszaacych boli brak. Wrzucę wam mój test teraz to już w ogóle zrobił się jakiś żółty bardzo nie wiem może od tabletek 🤷♀️ dziś 31 dc mam a wczoraj miał dwie nitki krwi na papierze ale takie jakby napisać gęste takie skrzep nitek cieniutkie
Myślę że to zapełnię mogło mi namieszać i pochrzanić wszystko....
Jak radzicie jakie badania zrobić TSH prolatyne progesteron a w jakich dniach to się robi? Zapomniałam już...
Kasia ale słodziutka ona i taki uśmiech pogodny 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2020, 14:28
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nadzieja_86 wrote:Oj dziewczyny....
Odstawiłam dupka żeby i on mi nie namieszał bardziej i już nie biorę szyjka WTZ i dużo śluzu mam kremowego jutro zmierzęte temp bo dziś z rana nie chciałam się stresować przed testem jajnik lewy boli miesiączki i towarzyszaacych boli brak. Wrzucę wam mój test teraz to już w ogóle zrobił się jakiś żółty bardzo nie wiem może od tabletek 🤷♀️ dziś 31 dc mam a wczoraj miał dwie nitki krwi na papierze ale takie jakby napisać gęste takie skrzep nitek cieniutkie
Myślę że to zapełnię mogło mi namieszać i pochrzanić wszystko....
Jak radzicie jakie badania zrobić TSH prolatyne progesteron a w jakich dniach to się robi? Zapomniałam już...
Kasia ale słodziutka ona i taki uśmiech pogodny 🤗[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Nadzieja no kurde tu nic nie widać. Powtórz jutro z rana. Tak bardzo bym chciała żeby to ciąża była.
Kasia śliczna niunia ♥️Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
No właśnie nic nie widać dlatego czekam na @.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nadzieja_86 wrote:No właśnie nic nie widać dlatego czekam na @.
I jest to różowe a nie szare, a obok biała kreska i potem żółte.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2020, 18:36
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja no właśnie nic nie wiadać
a że żółty to może po czasie jak mocz wyschnął to sie zażółcił test... ja bym zmierzyła jutro rano temp i zrobiła test. Chyba że masz wyliczony inny termin @ to w dniu spodziewanej bym zrobiła z porannego moczu.
Girl ja nie patrzyłam tak szczerze mówiąc na firmę. Poszłam i kupiłam test o czułości 10 i wcale nie robiłam z porannego moczu a wyszła druga blada kreska a teraz tylko czekać do rozwiązania....Girl25 lubi tę wiadomość
-
Kasia śliczna córcia 😍
Nadzieja a test jest tej samej firmy? Czy robiłaś innej firmy? Na czułość bym nie patrzyła,bo firma firmie nie jest równa. Ale jak tej samej i kreska bardziej blada to niestety dziwne już. Ja tak miałam w grudniu. Powtórzony test tej samej firmy po 4 dniach i kreska była bardziej blada niż za pierwszym razem i to mi dało do myślenia, beta potem potwierdziła spadkiem.
Kasia 1805, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mother test zoly Bobo ten co poleciłaś ostatnio 😉
Juz to prztrawilam szykuje się na kolejny cykl to któraś podpowie jakie te badania 🙏🤷♀️Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nadzieja_86 wrote:Mother test zoly Bobo ten co poleciłaś ostatnio 😉
Juz to prztrawilam szykuje się na kolejny cykl to któraś podpowie jakie te badania 🙏🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2020, 19:46
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Nadzieja ja nie podpowiem bo nie mam pojęcia. Ja na szczęście nie miałam problemów z zajściem w ciążę.
Kurcze tak bym chciała żeby w końcu u Was pojawiły się te wymarzone 2 konkretne kreski, żeby to nie był jakiś cień i żeby wszystko było jasne żeby każda z Was mogła szczęśliwie powiedzieć "w końcu się udało, jestem w ciąży!!" -
Jagoda to żeś mnie pocieszyła 🙃
Mother ten sam kupiłam kilka.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja przepraszam ale piszę jak jest. Jak bym wiedziała jakie badania to bym Ci napisała, ale jestem kompletnie zielona w tych sprawach
-
Jagoda ja wiem 😉 i pisałaś że synkiem się udało szybko a Teraz na forum dolaczylas z pozytywnym testem ✊ także spoko nie o to chodziło napisałam w formie żartu.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja ehhhhh... Mogę Ci powiedzieć, że bardzo, ale to bardzo mi przykro 😔 jeśli faktycznie @ przyjdzie to może jakiś problem z zagnieżdżeniem...może tutaj warto coś w tym kierunku sprawdzić...mam nadzieję, że wkrótce doczekasz się i będziesz w upragnionej ciąży.
Ale zmierz jeszcze jutro temperaturę, nakręcać nie chcę oczywiście, bo ten słabszy wynik testu raczej nie napawa optymizmem, ale zmierz to będziesz widziała jak tutaj sytuacja się ma.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️