Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja
Kurcze... No nie wierzę... Ale zgadzam się z mother, jeśli test nie był tej samej firmy, to nie ma co się sugerować intensywnością kreski. Jak temperatura? Szczerze, to w wczoraj zmartwił mnie ten delikatny spadek u Ciebie...
Girl
Obiecująca temperatura 😀 To kolejny wzrost?
Ewi
My zaczęliśmy powoli rozszerzać dietę, ale to na razie 3 dni 😁 Gluten zamierzam wprowadzać tak jak inne produkty, niedługoAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam tyle do zrobienia przed impreza a siedzę z Ola bo nie ma komu. Miala turbo drzemkę a teraz rozrabia na macie.
P.s.mam w lodówce ponad 600ml mleka. Do polnocy Oli wystarczy, a jeszcze przede mna 2 ściągnięcia. Mozna drinka machnac 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2020, 08:21
pola89, mother84, AdelaX lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde nadzieja to mnie zastanawia czemu ci coś wychodzi na tych testach. Może powinnaś betę sprawdzać.
Girl podziwiam, że testu nie zrobiłaś. Mam nadzieję, że jutro będą pozytywne wieści -
Nadzieja.... czemu cos wychodzi a później klapa? Coś mi tu nie pasuje
może też jest coś nie tak i jest problem z utrzymaniem. Jak dla mnie to tak wyglada jak by była bardzo wczesna ciaza i poprostu poronienie
moze powiedz gin że tak Ci się dzieje. Mysle ze trzeba by bylo jakies badania zrobic
-
aLunia wrote:Kurde nadzieja to mnie zastanawia czemu ci coś wychodzi na tych testach. Może powinnaś betę sprawdzać.
Girl podziwiam, że testu nie zrobiłaś. Mam nadzieję, że jutro będą pozytywne wieści[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Gril a jak miałaś zawsze tempkę przed @? Mi czasem spada powoli, ale nieraz dzień przed mam jeszcze b.wysoko, a dopiero w dniu @ spada.
Iza golnij sobie, a co 😉
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Ja też mam chęć na jakieś piwko. Trochę się oderwać od rzeczywistości i zapomnieć o wszystkim ale teraz długo nie będę mogła sie napić
No ja ruchów dalej nie czuję. Tzn są dni że wydaje mi się wieczorem jak się położę że czuję troszkę ruchy ale to rzadko się zdarza. Więc podejrzewam że to jeszcze nie to
Z imieniem nadal wielka niewiadoma....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2020, 09:15
-
mother84 wrote:Gril a jak miałaś zawsze tempkę przed @? Mi czasem spada powoli, ale nieraz dzień przed mam jeszcze b.wysoko, a dopiero w dniu @ spada.
Iza golnij sobie, a co 😉[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jagoda
Ja chyba w obu dopiero czuła ok. 20 tygodnia, więc nie ma się co stresować, choć też czekałam, więc rozumiem 🙂 U nas imię było wybrane, jak zobaczyliśmy Frania 😂 Jeszcze na sali porodowej położna do niego mówiła "ktosiu" 😂
Iza
U nas była marchewką i ziemniak, ale wszystko wypchnął językiem, a przy tym wyglądał, jakby zjadał cytrynę 😀 Ale jak mąż dał mu arbuza possać, to przy zabieraniu był płacz 😅 Ogólnie miałam zamiar zacząć od warzyw, ale chyba wejdą jednak owoce. Nie zamierzam się sztywno trzymać zasadAdelaX lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
No mój Michał stwierdził że jak zobaczy dziecko to mi powie jak damy na imie. Ale jak w okresie tej pandemii chce zobaczyć dziecko jak jest zakaz odwiedzin??
U nas w mieście dopiero od jutra maja wrócić porody rodzinne z tym że zarówno osoba towarzysząca jak i ciężarna muszą mieć 5 dni wcześniej zrobiony wymaz w kierunku korony. Ja się pytam jak mam przewidziec kiedy urodze zeby chociaz te 5 dni wczesniej isc na wymaz?? -
Ewi28 wrote:Tak. Ja sama na hsg pojechalam autem 60 km i wróciłam wiec u mnie luz. Ja miałam je 2 razy robione. Raz z usg a raz z rtg?
Ooo no to dzielna byłaś! To ja też będę 💪🏻 U mnie ma być z rtg.
Nadzieja kurcze no...Może warto w takim razie dodatkowo te betę robić.. Może to jakieś ciążę biochemiczne? No bo przecież druga kreska wychodzi 🙄
Jagoda do terminu jeszcze tyle czasu że kilka razy zmienia procedury
Girl to kciuki 😄Girl25 lubi tę wiadomość
-
Girl25 wrote:W cyklu styczniowym temperatura dzień przed okresem była 36,6 mierzona na pewno bo zawsze zaznaczam jeśli nie jest mierzona
W ogóle w obu ciążach czułam, że to będzie to, bo robiło mi się troszkę niedobrze. Z Franiem (nie wiem, czy pamiętacie) beta pokazała tylko 2 z kawałkiem i byłam pewna, że nic z tego, ale wracaliśmy od koleżanki i cały czas mnie w aucie muliło, więc zrobiłam test po 2 dniach i już była kreska 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2020, 11:10
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Adele śliczny niunio😘 ale ten czas faktycznie leci ostatnio koleżanka coś tam mówiła o moim ze on ma 3 miesiące wiec ... a ja mowie 3? On ma już 5 😂 ja naprawdę nie wiem gdzie to ucieka
Nadzieja póki nie ma @ to czekamy. Kiedy masz planowana?
Pola ja tez niedługo zaczynam rozszerzanie mam zamiar zacząć od warzyw ale zobaczymy jak to wyjdzie. Już się nie mogę doczekac bo mały już wyciąga raczki jak jem.
Mother kusisz tym bigosem z cukini chyba zrobię 🙃
Girl trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2020, 11:36
Girl25 lubi tę wiadomość
-
Girl oczywiście skrzydeł podcinać nie chcę, ale temperatura może iść różnie. Ja nieraz mam powolny spadek i dopiero @, a nieraz mam dzień przed jeszcze wysoko 37 stopni, a w dniu @ spada do np. 36.76 czy 36.6. Naprawdę różnie to bywa. Dopiero 18 wyższych temperatur może świadczyć o tym, że coś jest na rzeczy, ale nie zmienia to faktu, że trzymam kciuki.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
pola89 wrote:Tak trochę trudno porównywać, ale oczywiście trzymam kciuki! U mnie w obu ciążach przed okresem temperatura lądowała właśnie w okolicy 37 stopni i powyżej, a normalnie w drugiej fazie miałam max. do 36,8
W ogóle w obu ciążach czułam, że to będzie to, bo robiło mi się troszkę niedobrze. Z Franiem (nie wiem, czy pamiętacie) beta pokazała tylko 2 z kawałkiem i byłam pewna, że nic z tego, ale wracaliśmy od koleżanki i cały czas mnie w aucie muliło, więc zrobiłam test po 2 dniach i już była kreska 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2020, 12:08
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]