Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pocieszcie mnie, ze od 16 dc ziomki poczekają na jajeczko, jeśli owulka byłaby nawet dzis 19 dc... czuje w podbrzuszu kłucia i pobolewanie. Teraz pytanie czy to na owulka czy juz po, bo śluzu niewiele, jest tylko trochę wilgotno...Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
A ja sie tym razem zbuntowalam i nie patrze na temperature, sluzy i cuda. Po tylu cyklach probowalismy wszystkich mozliwych konfiguracji i lipa
Tak ze tego, luzik dziewczyny Weekend idzie.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
lilirose - ja tez mam taka nadzije ze u mnie przetrwaja tyle dni
W ogóle jeszcze nie miałam tak zeby przez 6 dni byl rozciagliwy sluz grubo. Bylam pewna ze juz po wszystkim, patrze i znow sie ciagnie mega -
lilirose wrote:Pocieszcie mnie, ze od 16 dc ziomki poczekają na jajeczko, jeśli owulka byłaby nawet dzis 19 dc... czuje w podbrzuszu kłucia i pobolewanie. Teraz pytanie czy to na owulka czy juz po, bo śluzu niewiele, jest tylko trochę wilgotno...
baaaaaaardzo realne ze poczekaja! Uda się Wam! -
Hej moj wykresik sie pięknie zmienił owulacje pokazał na 14dc czyli tak jak czułam okropny bol owulacyjny przytulanko bylo przed owulka wiec teraz z 12 dni czekania hehe
Lilirose w ktorym dc jestes ? -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, mogę dołączyć? Mam już prawie 9-miesięcznego szkraba i powoli staramy się o drugiego malucha. Chcieliśmy szybciej, ale niestety cięcie cesarskie pokrzyżowało nam plany. Tak właściwie to nie zabezpieczamy się z mężem już od lipca, ale nic na razie się nie dzieje. Póki co nie mierzę temperatury, po prostu sobie "strzelamy" W pierwszą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu starań, więc sądziłam, że teraz też będzie szybko. Zobaczymy jak wyjdzie faktycznie, póki co bez spiny, chociaż im szybciej tym lepiej, bo chcemy mieć małą różnicę wieku między maluchami.
-
She, 28 dc powtórz test, trzymam kciuki :*
Hej Piegus, w którym jesteś dc?
U mnie dziś 20dc i dużo kremowego śluzu. W ogóle mam takie uczucie pełności w podbrzuszu i ucisku. Chyba zaczynają sue pseudo ciążowe objawykaka470, She86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥