Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Też się nie nastawiam, chociaż szanse realne. Dziś cały dzień poza domem, zakupy do mieszkania, potem sprzatanie.
Synek dał nam popalić, o 20 zasnął a potem co pol godziny pobudka aż do 22, kiedy rozpłakał się na dobre, zaczął wariować, rzucać się nie wiadomo czemu i dopiero po godzinie zasnął ze zmęczenia... Przynajmniej nie mam czasu na rozmyślanie, czy się udało
kaka470 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Ja sie juz na nic nie nastawiam, przeszlam wszystkie fazy. Podekscytowanie, smuteczki, wycie w poduszke, zlosci, zazdrosci i wsio. Pracuje w miejscu, gdzie codziennie mam babki z brzuszkiem albo wozkiem. Wypracowalam sobie usmiech firmowy numer 5 i daje rade
Czekam na owu (werble w tle).
Niestety tak wyszlo, ze mamy niezapowiedzianych troche gosci, Bog wie kiedy pojada. Dom pelen ludzi. Trzeba nam chyba bedzie w krzaki gdzies na schadzki latac :D
lilirose, uwielbiam Twoj optymizm w podpisie U mnie to by bylo "w 2016 staramy sie o dzidzie, bedzie przed czterdziestka?"
kaka470 lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat83 wrote:Ja sie juz na nic nie nastawiam, przeszlam wszystkie fazy. Podekscytowanie, smuteczki, wycie w poduszke, zlosci, zazdrosci i wsio. Pracuje w miejscu, gdzie codziennie mam babki z brzuszkiem albo wozkiem. Wypracowalam sobie usmiech firmowy numer 5 i daje rade
Czekam na owu (werble w tle).
Niestety tak wyszlo, ze mamy niezapowiedzianych troche gosci, Bog wie kiedy pojada. Dom pelen ludzi. Trzeba nam chyba bedzie w krzaki gdzies na schadzki latac :D
lilirose, uwielbiam Twoj optymizm w podpisie U mnie to by bylo "w 2016 staramy sie o dzidzie, bedzie przed czterdziestka?"
Kat, optymizm optymizmem, ale też miewam gorsze chwile, słabsze dni.
No i też nie mam parcia, jestem przed 30stka, choć wiadomo, chciałabym zajść rach ciach i mieć spokój, w sensie nie stresować się, nie myśleć o owulacji i tej całej otoczce wokół starań.
Trzymam kciuki za Twój optymizm i wierzę, ze przed 40 będziesz miała dzidziusia przy sobie
Piegus, oo to będzie aktywny czas ja juz na testowanie czekam.
Właśnie wróciliśmy od znajomych, moze ostatni raz pilam alkohol? Byłoby super:)Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Hej dziewczyny system zaznaczył mi nieprzerywana linia owlke na 2,dni pozniej niż bylo wczesniej. Czy komuś sie to moze nie sprawdzilo ? Bo obserwując siebie nie uważam żeby w tym dniu byla owulka
-
nick nieaktualnyAdele a byłaś kiedyś na monitoringu? bo tak naprawdę tylko na USG wiadomo na 100% kiedy była owulka, nasze osobiste obserwacje mogą się czasem mijać z owulką
wydaje mi się, że dobrze ci wyznaczył- temp. rośnie zazwyczaj tuż po owulce,wtedy progesteron wzrasta
-
Nie miałam monitoringu. Od 8 lat mam w sumie zawsze te samy objawy owulli. Ost tylko nie bolały mnie piersi. A tak ciągle to samo. 14 dni po owulce okres. Bol piersi dzien po owulce. 16dc juz strsznie mnie bolały piersi a dopiero niby owuka byla to mnie dziwi. Szanse na baby sa w takim razie marne jezeli 16dc miałam owulke...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj maly teraz chory.. Katar, kaszel, goraczka.. Pare dni w przedszkolu i witaj chorobo. Uziemiona jestem w domu a myślałam zebyisc w tym tyg na badnie progesteronu nie wiem czemu wydaje mi sie ze może przez to nam się nie udaje
-
nick nieaktualny