Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja biore magnez z B6 razem, tez plamilam roznie, dzien, dwa przed @ a dwa razy tydzien przed. I 2 dni po. Pomaga, juz jest lepiej. I juz nie mam @ 7 dni, tylko 5 Ufff...
Dalej czekam na owu, no nie doczekam sie. Znowu jestem na Clo, nadzieja mi swita niesmialo
Wygrzewam sie na slonku w ogrodzie z ksiazka i kawusia. A jak Wam dzien mija?
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Lepiej magnez osobno niż w zestawie. Mi pomaga Magne B6, to lek, a nie suplement, ponoć więcej się go wchłania.
Jak tam Wasze samopoczucie? Ja spalam 11 godzin, bo synek u dziadków, więc wyspałam się jak nigdy...Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
U mnie dziś 13 dc i jakoś o 19 czułam kłucie w okolicach prawego jajnika... Nigdy nie czułam owulacji i zastanawiam się czy tak nagle mogłam coś poczuć? Eh już taka późna godzina, z mężem nic dziś nie działaliśmy i chyba już nie mamy siły... Trochę u nas ostatnio zmian, bo niedługo się przeprowadzamy i przez to trochę jeżdżenia. Spokojnej nocy dziewczyny, albo upojnej, co kto woli
-
Witam się serdecznie. Jestem tu nowa, w pewnym sensie bo ponad 3 lata temu zawitałam starając się o pierwsze dziecko. Mam 25 lat i od jakiegoś czasu staramy się o rodzeństwo dla naszego synka. W czwartek powinien pojawić się okres a tak bardzo chciałabym aby się nie pojawił ...
Moglibyście napisać w paru słowach coś o sobie?
Pozdrawiam serdecznielilirose lubi tę wiadomość
-
Adele, dziś mój 22 dc, myślę, ze w piątek będę testować
A Ty kiedy?
Hej Magdziunia, trzymam kciuk i żeby się nie pojawiła!
Ja mam 28, mam też niedoczynność. Pierwszy cykl, staranka na córkę, ale jak będzie drugi synek to też będę przeszczesliwa ♥♥♥♥Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Piegus wrote:U mnie dziś 13 dc i jakoś o 19 czułam kłucie w okolicach prawego jajnika... Nigdy nie czułam owulacji i zastanawiam się czy tak nagle mogłam coś poczuć? Eh już taka późna godzina, z mężem nic dziś nie działaliśmy i chyba już nie mamy siły... Trochę u nas ostatnio zmian, bo niedługo się przeprowadzamy i przez to trochę jeżdżenia. Spokojnej nocy dziewczyny, albo upojnej, co kto woli
Nie lubię tego okoloowulacyjnego napięcia, świadomości ze trzeba, bo taki czas, malo spontanu.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Ja za kilka dni skończę 30 lat córka niedługo będzie miała pół roku Staramy się 3 cykl o rodzeństwo. Pierwsza ciąża - 8 cykl stymulacja lekami
Były u mnie w zeszłym tygodniu dwie kuzynki, które mają synków 3 miesiące starszych od mojej córki i się smieją no że muszę dobrze wycelować zeby pod koniec macierzyńskiego utrafić ciąże.. kurde nie rozumieją że tak się nie da bo one zachodzą za pierwszym, a to już ich 2 i 3 dzieckoNatalia 27.03.2016
-
Hej Magdziunia ja lat 24, mieszkam w Norwegii, córka ma 7 miesięcy a to drugi cykl starań o rodzeństwo.
Ze względu na endometriozę lekarz nie kazał zwlekać, bo z zajściem w pierwszą ciążę był spory problem...
a ja zamówiłam sobie trochę testów ciążowych o czułości 10 i owulacyjnych bo przez clearblue zbankrutuję! a ja z tych co sikają na potęgę na testy
She, ja mam "czas" na zajście do listopada, w styczniu muszę wrócić do pracy... więc albo muszę być już w ciąży albo muszę wrócić na kilka miesięcy i dopiero zajsć... więc jeszcze 2-3 cykle i jeśli się nie uda to przerwa kilkumiesięcznaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 07:38