Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mother
Wspaniałe, że jest poprawa! No to teraz wszystko musi być, jak trzeba ☺️mother84 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pola widzę że w opisie masz chyba podobny zestaw
Jaki ja będę mieć w tym miesiąc clo, ovitrelle, progesteron a powiedz w który dc dostałaś zastrzyk i po zastrzyku ile dni jest na ❤️?
I pierwsze podejście z ciaza 😍
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyNo i moj organizm sie zbuntowal. Nie mam sily zajmowac sie Olą, poprostu padam, wczoraj padlam ze starsza u niej w łóżku, rano wstalam sciagnac mleko, po postawiłam wszystko na ławie a sama poszlam spac. No nie moge.
A teraz szykujemy sie na zakonczenie roku. Jak to u was wyglada? U nas kazda klasa na inna godzine, w maseczkach, pod szkola szybkie rozdanie swiadectw i tyle. Moja cora przytyla i spodnicy nie ma 😭.
P.s.wlasnie wzielam ostatnia tabletke anty. Mam stracha. Ale moj mąż na to czekal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2020, 07:41
-
nadzieja_86 wrote:Pola widzę że w opisie masz chyba podobny zestaw
Jaki ja będę mieć w tym miesiąc clo, ovitrelle, progesteron a powiedz w który dc dostałaś zastrzyk i po zastrzyku ile dni jest na ❤️?
I pierwsze podejście z ciaza 😍mother84, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Nadzieja trzymam kciuki, żeby te wszystkie leki, zastrzyki u Ciebie dały pozytywny efekt ✊✊✊
Iza uważam że za dużo na siebie bierzesz...tak nie można funkcjonować, szkoda zdrowia. Odpoczywaj jak tylko możesz, a i może zastanów się nad tym ściąganiem mleka. Bardzo się ceni taką walkę, ale osobiście uważam, że nie kosztem zdrowia i sił. Jesteś przemęczona, gdzie tu radość z macierzyństwa, małżeństwa itp.nadzieja_86 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Nadzieja przy stymulacji cło i z ovitrella będziesz mieć więcej monitoringu bo ovitrella trzeba wziąść jak są odpowiedniej wielkości pęcherzyki A jak pierwszy raz bierzesz cło to też nie wiadomo jak zaragujesz na to czy będzie szybko czy dłużej pęcherzyka rósł. Po ovitrella pęcherzyka powinien pęknąć do dwóch dni.
-
Mother niech Twoj chłop nie narzeka tylko bierze się do roboty 🤣 żartuję oczywiście ale tak serio u nas udało się 2 razy z mega beznadziejnymi wynikami męża jak tylko przywrocili mi owulacje więc wierzę że jak Ty jesteś na tych wszystkich lekach to też się uda. Być może w klinice zaproponują Ci jeszcze hsg i histeroskopie dla pewności że wewnętrznie wszystko ok.
Iza zgadzam się z Mother. Powinnaś zadbać o swoje zdrowie, no i mąż powinien się więcej angażować w dzieci - jedziecie razem na tym wózku.
Ewi będzie dobrze, dacie radę obie💪 ja jeszcze ospe chciałbym ogarnąć przed jesienią.
Dziewczyny ja tak z innej beczki dostałam wiadomość że w klinice w której się leczyliśmy (Katowice, Angelius) startują z badaniami klinicznymi dotyczącymi endometriozy jeśli któraś z Was na to cierpi to może warto się zainteresować...nadzieja_86, mother84 lubią tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Ewi aby była grzeczna 😘
Pola aby u mnie tak było ✊ nie wiem czy uda nam się ❤️ codziennie bo mąż w pracy ale zobaczymy.
Pola a co ty nie pamiętasz jak tak ładnie napisałaś szczegółowo 😁
Emrica ja cla biorę cały czas i owu ok 14 dc jest teraz także wizytę mam umówiona już przed zobaczyć czy coś jest i znów na kolejną się umówić.
Mother a jak po wyjściu pewnie fajnie 😁 mąż nabrał wiatru w żagle po wynikach
A ktoś teraz testuje
A kto wczoraj robił bete 🤔 kambel.... Nie pisała jak wyniki.
Wiera czy ty dziś czasem 🎂. Czy coś namieszałam 🤔
A co tam życzenia mogą być 😁
Sto lat sto lat 😘 życzę Tobie abys jak najszybciej zobaczyła ⏸️ na teście!!!!
mimo że nie obchodzisz tak pisałaś
A ja dziś po pracy idę na zakupy 👗👠☕ a co należy się. Jakoś funkcjonuje ale może to mi porawi nastrój.
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja dobrze pamiętasz 😘 Dziękuję! Dziś trochę świętuje - leżę na leżaczku z książką, łapie słońce przed pracą
Kochany mój Synek odśpiewał mi rano sto lat i szykuje prezenty, cztery rysunki mają być z tego co mi zdradził. Wczoraj po przedszkolu zrobil dwa i schował na półce za kartonem ze słowami, tam mamo nie zaglądaj tam nic nie ma ciekawego, tylko moje stare pociągi. Mój mistrz kamuflażu 😁 ale nie zaglądam, będzie wieczorem niespodzianka 😊
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Wiera 100 lat kochana. I upragnionych ⏸.
Ja dziś się obudziłam o 7 a mały wstał o 7:20. W końcu się dał mamie wyspać. Koleżance dałam wszystkie ubranka na chłopca od 50 do 80 i dalej też jej będę dawać. A że było tego naprawdę dużo to się pyta co za to chcę. A ja kompletnie nie wiem co mam jej powiedziećWiera lubi tę wiadomość
-
Wiera
Sto lat, sto lat! I spełnienia marzeń! 😘Wiera lubi tę wiadomość
30 lat
Calanthe ja jej mówiłam że nic nie chce. To stwierdziła że młodemu cos kupi ale ja dla młodego wszystko mam wiec tak myślę ewentualnie jej powiedzieć żeby paczkę pampersów rozmiar 1 kupiła dla malutkiej i tyle. Bo ja tam miałam sporo rzeczy nowych ale sporo też dostawałam od kogoś.
A ona jak zobaczyła że tyle kartonów to głupio jej bez niczego brać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2020, 12:51
-
Wiera wszystkiego najlepszego🎊🎉🍾🥂 I spełnienia marzeń! Hi hi ale słodki Twoj synek☺️
Calanthe ja obok, z opolskiego ☺️ ale na Śląsku się leczylismy.
Wiera lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualny
-
Wiera wszystkiego najlepszego. Wiesz czego Ci życzę 😘
A synek Twój mnie rozbawił hehe.
Nadzieja szalej póki możesz 😉
Jagodowa no właśnie najlepiej pieluchy czy chusteczki 😉
Moja dzisiaj pospała do 9 i pewnie przez to nie będzie spania w dzień. Ja się wziełam za sprzatanie takie konkretne, jeszcze tak patrzę na okna i mnie kuszą, ale sobie podaruje jednak. Dzięki maluszkowi mąż się wział w końcu za wymianę rolet na rolety dzień noc. Jednak facet musi mieć nóż na gardle, przynajmniej mój 😂nadzieja_86, Wiera lubią tę wiadomość
-
Wiera sto lat
aLunia nie mów bo mój się nie wyrobi ze wszystkim i tak :p. Chociaż teraz robi do późna 19/20 to więcej zarobi i powoli pójdzie ten remont do przodu chociaż na razie są ważniejsze wydatki... Prąd do zapłacenia 900 zł , przegląd, ubezpieczenia samochodu... Kredyty... Mam dośćWiera lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Wiera sto lat 🎂🎂🎂 spełnienia wszystkich marzeń, a w szczególności tego jednego ☺️ a działania konspiracyjne synka dobre 😁
Nadzieja pochwal się potem co upolowałaś 😁 takie zakupy to całkiem pożyteczna sprawa dla starań, bo nastrój od razu lepszy 😁 jeszcze właśnie lampka winka czerwonego (oczywiście dla endometrium 😂)
Ewi jak tam po szczepieniu?
Jagoda jak nic nie chcesz, a koleżanka koniecznie chce się jakoś odwdzięczyć to właśnie pomysł z pieluchami czy chusteczkami jest ok ☺️ albo wspólne wyjście na kawę i ciacho i niech postawi 😉Wiera, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️