Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia zazdroszczę głowy do języków 👏👏👏 super.
Nadzieja ja mam jedną radę, zrób jutro rano test i moim zdaniem będzie jasne. Mi z dwa razy też po czasie wychodziły po godzinie pozytywne, a ciąży nie było. Od tamtej pory nie patrzę po czasie 😁Nie pamiętam czy to pink test był, chyba tak. Ale trzymam cały czas kciuki ✊✊ jutro z rana tu czekam na wieści ☺️
Iza Xiaomi to mamy sporo rzeczy w domu, śmiejemy się, że Chińczycy nas już podsłuchują na każdym kroku 😂😂😂 ale odkurzacza nie. Jednak ostatnio zakupiliśmy bezprzewodowy, pionowy iLife i nie wyobrażam sobie już innego 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2020, 21:39
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Hmm to może rozwaze ta suszarke, w końcu mam jeszcze 2 tyg na zmianę planów w łazience 😅
Nadzieja czekamy na jutro, obyś się miło zaskoczyła 🤞
Jagoda ja się nie znam ale chyba właśnie musi być czysto żeby gorzej nie narobić.
Kali pic, kali jeść to się dogadam po angielsku ale tak plynnie i biegle to moje marzenie... Może na emeryturze 😁
Jej dziewczyny ja przy Was czuje się jak totalny len, ostatnio ugotowanie obiadu i ogarniecie mieszkania to szczyt możliwości 🤣
Ciekawe jak Alunia...
I zastanawiam się gdzie nowe dziewczyny zniknęły?4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Ja bardzo lubie jezyk niemiecki. W sensie ze mi sie podoba 😀. Niestety zawsze mi ciezko szlo i malo co umiem. Bardzo dobrze mowie po angielsku, w pismie gorzej ale to tez zasluga tego ze sporo czasu spedzilam w usa u siostry, jej dzieci nie mowia po polsku wiec tak dzieki temu ogarnelam. W szkole tez mialam wiecej lekcji z ang niz z polskiego 🤣. No ale niestety za brzmieniem tego jezyka nie przepadam.
Zawodowo ja w papierach siedze 🤪.
Ale Wam dziewczyny dzieciaki rosna, dopiero co testy wychodzily a tu juz takie brzdace.
-
Ja to zawsze mówiłam, że dzieci za szybko rosną 😁 oj dziewczynki ja to się cieszę, że u mnie wszystko w porządku i dzidzia rośnie w brzuszku. Mam nadzieję że teraz jak pójdę na wizytę to mi powie że wody też już doszły do normalnego poziomu
Martwi mnie tylko to milczenie Aluni -
Nadzieja czekam na wieści z rana !!!
Iza tak ta marchewka z kalafiorem to ze słoiczka to jakieś bio kupiłam kiedys🤔
Mały przeplakal cały wieczór. Humor miał dzis super, nawet przed snem aż tak nie marudził jak zwykle. Aż się dziwiliśmy ze po szczepieniu taki spokój no i się zaczęło... usnal ładnie ale po pół godz zaczęło się darcie. Ogólnie to codziennie się budzi jeszcze kilka razy zanim ja pójdę spac ale dzis nie dał się w ogóle uśpić i uspokoić nawet cycka puszczał.. wyglądał jakby zęby bo tarl się po twarzy i po uchu. Ale to pewnie po szczepieniu. Dałam pedicetamol i po wielkich trudach usnal spi teraz pół godzinki. Ciekawe czy nie będzie jazdy w nocy eh -
Cały dzień mam na rękach młodego plus rozchorowała mi się młodsza córka, także u nas lepiej być nie moze.
Tele porada o kant dupe rozbił za przeproszeniem, nic nie dostanę musi mnie lekarz zobaczyć. Pytam się czy z gorączka mnie przyjmą w przychodni to MUSZĄ.
Oczywiście wolnych miejsc nie ma. Ale stwierdziłam, że już ok bo o 4 nad ranem wzięłam leki i powinnam o 8 tu spoko się czułam. Aż do 15 jak nagle w minutę miałam 40.4 stopni. Wzięłam ibuprom, okłady zimne i raz dwa to spadło. Powiem wam, że już dzisiaj ryczałam z bezsilności. W końcu dzięki Bogu mam jutro wizytę, między pacjentkami mnie gin przyjmie. Od 16 znów nie mam gorączki. O co w tym wszystkim chodzi...
Nadzieja trzymam kciuki kochana żeby to było to✊ -
nick nieaktualnyCzytam, nie odpusuje, przepraszam. Nie wiem dlaczego ale jestem tak bardzo meczona ze wieczorami nie mam sily zajmowac sie Ola, oczy same sie zamykaja i rece opadaja. Polozylam Ole spac, laskawa bo zasnela bez noszenia i sama zlapalam dzemka a musialam wstac cycki oblatwic.
AdelaX pewnie mialas z bobovity ten sloiczek. Nie dziwie sie ze nie zjadł. Strasznie intensywnie czuc tego kalafiora, jak zrobie sama to tak nie czuc a do sloiczkowego dodawalam ziemniaka to trochę lagodniala. -
Czesc kobiety. To moj gigantozaur w 32tcczytam Was codziennie, zeby nie bylo 😎 tylko nie codziennie sie odzywam. Jutro mam usg 3trym.
Nadzieja trzymam kciuki za jutrzejszy poranny test z 2kreskami..
Iza34, pola89, nadzieja_86, Adele27, AdelaX, Mysza123, Miśkowa, Jagodazdw92 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chyba moja spragnione oczy chciały coś zobaczyć wczoraj dziś nic nie ma.
Także podnieś się trzeba. Zajrzę do was ale nie będę się udzielać odezwę się po HSG. Też muszę przejść cała ta procedurę szpitalna.
Dziękuję za wsparcie cudowne jesteście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2020, 06:27
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja 😔😔😔😔 przykro mi bardzo. Trzymam cały czas za Ciebie kciuki ✊ jak potrzebujesz przerwy to rozumiemy, ale w razie potrzeby to pamiętaj, że jesteśmy, odezwij się jak coś 🤗
Adelax jak dziś mały? Lepiej?
aLunia współczuję... dobrze, że masz dziś tą wizytę, może coś lekarz zaradzi. Zdrówka dla Ciebie i córki 😘
Pap 😍 Ja miałam chyba podobny 😍 daj znać po wizycie ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2020, 07:27
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Pap
Brzuszek cudny 🥰
Alunia
Współczuję... Oby dzisiaj lekarz pomógł...
Nadzieja
Rozumiem... Też kiedyś miałam pozytywny test po czasie, a niestety ciąży brak... Też się łudziłam... HSG też bardzo pomaga 🙂Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nadzieja szkoda ..ale kciuki za kolejny cykl ✊
Adelax aż tak po szczepieniu ci mały reaguje ? 😔
Mój w sumie nie miał żadnych objawów procz temp 37,3
Mother zainteresował mnie ten twój odkurzacz 😁
U mnie mąż dziś miał poprawkę po operacji.. bo się rana strasznie babrala okazało się ,że miał krwiaka .. oby już było dobrze i niech mu się zacznie w końcu goić ta ręka 😑
A u mnie 21dc i śluz się ciągnie jak głupi