Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kat83 wrote:Nie ja, bo juz powoli brzuch pobolewa na @
Ja sobie zajde w czerwcu, tak postanowilam Bo ladnie, bo cieplosyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
No ja w pierwsza ciaze zaszlam pod koniec maja. Pierwsze mdlosci mialam na dlugo wyczekiwanym urlopie. Z tego co sobie posialam w ogródku tez nie skorzystalam, pamietam jak ledwo co obralam swieza kalarepke, ktora tak lubilam, bo jej zapach powodowal ucieczke do toalety. No i pozniej w zimie z wielkim brzuchem, nogi mi spuchly, ze kozakow nie moglam ubrac. Wyjsc samej tez sie balam, zeby sie nie przewrocic na lodzie. I tak sobie myslalam, ze w kolejnej ciazy bede wolala byc w jakis cieplejszych miesiacach. A teraz to mi wszystko jedno, byle znow miec brzuszekSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
czarnaiwi wrote:oj tam ja jestem z 30 grudnia i powiem Wam, że w pewnym wieku fajnie być zawsze tą najmłodszą
Zgadzam się
Majamia a Wy jakos celujecie w tę dziewczynkę? Np tylko na parę dnie przed owu? Ja tam mogę mieć drugiego synka Obojętne, choć córeczka tez by się przydała, ale wtedy moze przy trzecim bym próbowala. Obawiałabym się jedynie,ze takie przytualanie parę dni przed owu mogłoby się nie zakończyć zieloną kropeczką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 14:24
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Kat przytulam :*
Zgredek super beta gratulacje
agulineczka też właśnie obawiam się,że przytulanie tylko kilka dni przed owu może się nie udać dlatego próbuję trafić jak najbliżej owu chciałabym dziewczynkę ale jak będzie chłopczyk to też super
W tym cyklu próbuję z mężem zmienić taktykę przytulanek bo przeważnie w dni płodnie codziennie było a teraz chcemy spróbować żeby było 2-3dni przerwy tylko nie wiem jak to wytrzymam bo to czas gdzie mam największą ochotę -
Agulineczka - nie mam pojecia kiedy beda plodne. Tyle roznych teorii jest na temat kiedy robi sie dziewczynkę, kiedy chlopca, ze rozne czynniki, etc. ze na razie dajemy sie poniesc. Mamy seks prawie co dwa dni. Jak zatrybi -super. Moze bedziemy miec szczescie. Jak nie -trudno. Jak wyjdzie chlopak -spoko. Widocznie mamy silne geny, zeby wiecej wnukow miec -bo facet w ciagu roku moze kilkanascie kobitek zaplodnic, a kobieta moze miec jedna ciazesyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
jangwa_maua wrote:Mi wszystko obojętne by było po prostu chiałabym już mieć dwójkę dzieci ...
Czesc Eklerkasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.