Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
No i ja dziś w nocy dostałam @. Ale wpisałam ja na dzisiaj, bo to było 5 minut przed północą. I znowu dziwna sprawa.. podobno po hsg cykl się wydluza. A tu zonk. 28 dni. A fl tylko 9. Ja zwariuję. Jakiś czas temu ginka m przepisał mi dupka, żebym po owulce zaczęła brac. Lek wykupilam, ale jeszcze nie bralam, chciałam poczekać na hsg. Teraz juz che wziąć w tym cyklu, ale nie bardzo wiem co i jak. Zacznę 1 lub dwa dni po owu, a potem co..? Mam skończyć jak dostane @ czy brać ciagle, jak to jest? Któraś z Was bierze dupka?
-
Dziewczyny Luci bierze dupka to Wam pewnie napisze co i jak.
Jangwa jak tam w związku ?
Ja w tym cyklu tez nie mam zamiaru nic mężowi nie mówić. I nie ciągać go do lozka codziennie. Meczy mnie to juz. Ustaliliśmy jakos ❤ co 2-3 dni i zobaczę czy bedzie się tego trzymal zalezy mi zeby bylo chociaz raz jak najbliżej owu -
Kat a Wy z mężem macie ustalony jakis próg do kiedy sie staracie ? O ile tak to mozna nazwać.. Masz jakis plan na pozniej ? Mnie dobija fakt ze mogę czekać w nieskończoność... Ludze się na czerwiec bo mąż od prawie miesiąca bierze różne tabsy na poprawę plodnosci ale jak to nie pomoże to nie wiem... Ehh..
-
nick nieaktualnyHej,
chabasse ja dupka biorę 10 dni
w opakowaniu masz 20 tabletek, wiec jak bedziesz brała 2x1 to starczy na 10 dni.
po skonczeniu opakowania robisz test, w razie ciąży trzeba brać dalej, nie wolno odstawiac
@ dostaję 2-3 dni po odstawieniu
chabasse lubi tę wiadomość
-
Wredotka wrote:
Agulineczka - kiedy miałaś owu? Chyba podobnie idziemy
U mnie odliczanie, ale w sumie staraliśmy się raz w tym cyklu, dzień przed owu więc raczej nic z tego nie będzie.
Kto teraz testuje?
Wredotka u mnie 4dpo. Owu najprawdpodobniej była w poniedziałek, na tyle ile mogę zaufac swoim obserwacjom sluzu, temp (mimo czasami budzenia sie w nocy), no i testom.
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny