Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucy wlasnie nie wiem czym sie kierowac. Raz czytam zeby codziennie nie Bo wlasnie slabe plemniki a na innej stronie ze tak bo wtedy beda silniejsze. Nie wiem juz w co wierzyc. My z mezem poza dniami plodnymi to tak ❤ z dwa razy w tyg ale jak Sa dni plodne to codziennie bo sie boje ze zaraz owulka i przegapimy.. Ost temp tez mnie zmylila bo byl duzy spadek to myślałam ze juz owu i dawaj męża do lozka a sie okazalo ze 3 dni pozniej kolejny spadek i dopiero owu... Teraz chce trafić zeby przed owu nie bylo ❤ z 3 dni ale nie wiem czy mi się uda. I zauwazylam ze cycki zaczynają mnie bolec z 2 dni przed owu a nie po... To jest dopiero odkrycie wiec może tymi cyckami bede sie kierować...
To sie rozpisalam -
Za tydzień mam wizytę, zobaczymy co będzie. Pierwsza książkowa, córcia duża i silna. Druga w 12 tyg poroniona. Przy drugiej co chwilę latałam na betę i porównywałam, załamując się za każdym razem, że nie taki przyrost jaki powinien być. Teraz obiecałam sobie, że nie będę świrować-co ma być i tak będzie. Mam nadzieję, że się nie mylisz i wszystko będzie dobrze
-
U nas w tym cyklu co dwa dni.Raz co trzy wyszlo. Ale kurcze jakos sie nam nalozylo i oboe chcice mamy hahaha. Wlasnie nie ma czegos takiego - trzeba, bo plodne, trzeba, a sie nie chce. Ogolnie jest jak na poczatku zwiazku -jest ochota, jestsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
z tym zakazem codziennego "serduszkowania" to czytałam, że dotyczy jedynie par gdzie nasienie jest słabe. w innych przypadkach czeste współżycie nie wpływa na pogorszenie jakości plemników.
btw
piątek piątunio!
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgredek super przyrost
U nas też słabe nasienie a gin kazał co 2 dzień. Inny powiedział, że co 2-3 dni nie częściej. A moja córka jest z codziennnego serduszkowania, także chyba trzeba mieć szczęście
Marta gratulacje. Każdy test ma inne wybarwienie, nawet jak są tej samej firmy potrafią być różne. Ważne, że jest druga kreska
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Kurde ja tez wlasnie mam @ i mi sie najbardziej chce. Potem roznie, co dwa, trzy dni okolo owu zazwyczaj. Druga polowa cyklu juz dla fanu, kiedy mamy ochote haha
Adele ale tak codziennie? Wacus sie obetrze i co?
Jej, pamietam jak zaszlismy z pierwszym... Sie mialo 19-20 lat to sie bzykalo codziennie. Kilka razy60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning