Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele ale masz dobrze. Mojego szkraba nie da się przestawić. Próbowałam i jakiś czas kładłam go później spać ale i tak wstawał 5-6. Więc znowu chodzi spać między 19-20.
-
Dziewczyny ja jutro mam ginekologa i dowiemy się kto tam w brzuszku mieszka 🥰. Najgorsze że moj maz chyba się już na córkę nastawił i nie wiem co będzie jak jednak jego przeczucia są mylne...
Jem właśnie kanapkę z pasztetem z królika a wyczytałam że do takich też daja wątróbkęale jedna kanapka chyba nie sprawdzi że będzie nadmiar witaminy A...
Jagoda pisz co tam po obchodzie Ci powiedzą[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl najważniejsze, żeby wszystko było dobrze ☺️
Jagoda daj znać czy coś więcej Ci dziś powiedzą w tym szpitalu
Adelax cieszę się, że i u Ciebie wszystko się udało, jak nocka i zdrówko małego?
Mi się śniło, że urodziłam bliźniaki 😁 ale, żebym to pierwszy raz taki sen miała 😂 a dziś ostatni dzień urlopu 😵😵😵😵😭😭😭
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
monter oj po urlopie ciężko się wraca do roboty 😑
Jagoda ja nawet nic małego nie przestawialam po prostu nagle sam zaczął przesypiac ok 3 miesiąca i tak jest do dziś póki co 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 10:22
-
nick nieaktualnyAdele ale masz fajnie.
A ja dzis tesciowej dalam do zrozumuenia ze jest gruba bo ma zwyczaj stania w drzwiach tak ze ja nawet przecisnac sie nie moge albo tak sie wlecze ze nie sposób jej wyminac. Ja nie mam czasu, musze mieć luz a ta ci stanie i sie nie ruszy. No wiec wiecie co bylo 😠😠😠 -
mother84 wrote:Girl najważniejsze, żeby wszystko było dobrze ☺️
Jagoda daj znać czy coś więcej Ci dziś powiedzą w tym szpitalu
Adelax cieszę się, że i u Ciebie wszystko się udało, jak nocka i zdrówko małego?
Mi się śniło, że urodziłam bliźniaki 😁 ale, żebym to pierwszy raz taki sen miała 😂 a dziś ostatni dzień urlopu 😵😵😵😵😭😭😭. Podobno pierwsze ruchy zwiastują datę porodu :p czyli wyszedłby 22.01 zamiast 28.01 a nawet 30. I tak CC będzie tydzień przed to akurat
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Adele nasz synek też tak ładnie szybko zaczął spać ☺️ fakt, że na mm był 😉 koło 19 zasypiał, a budził się 6/7. Także tylko się cieszyć, że taki typ się trafił 😁
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Adele
Ale masz fajnie 😀 I oby tak zostało 🙂 Adam całe noce zaczął przesypiać jak miał chyba ok. 15 miesięcy... Franek zobaczymy.
Girl
No to będziemy czekać na wieści. A co do jedzenia, to nie ma co popadać w paranoję 😉
Mother
Współczuję powrotu do pracy, po urlopie nigdy się nie chce... Bleee... Ale szczerze, to ja już trochę tęsknię za pracą 🙊 A bliźniaki... No cóż... Przy leczeniu to chyba nie są rzadkie przypadki, więc wiesz... 😂
Jagoda
Daj znaćAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Mother dziekuje, nocka słaba, o 3 wyciągałam mu glutki katarkiem mam nadzieje ze nie pobidzilam sąsiadów heh ale biedactwo nie mogło nawet zjesc bo nie mógł jak zlapac powietrza, potem o 5 i o 7. Miał stan podgoraczkowy nad ranem teraz jest ok ale gluty lecą. Robię inhalacje i dostałam kilka lekow z teleporady. Jak nie będzie poprawy mam za 2-3 dni zadzwonic znów..
Prwnie ciezko wrócić do pracy po tak długim urlopie, już pierwszego dnia pewnie zapomnisz ze byłaś, ale oby armosfera w pracy Ci to wynagrodziła
Adele zazdroszczę ze mały tak pięknie spi -
Adelax no to zdrówka dla małego. Skąd teraz te wszystkie choroby? Biedny...
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Hej wszystkim. Dzis temp 37.7 ....ale martwi mnie cos bo dzis w pracy chcialysmy cos przestawic i dzwignelam ...poczulam ostry bol brzycha i w srodku szyjki jakby dzganie..poszlam do lazienki tam sluz z krwia . Czy nawet jak moglabym byc w ciazy to przez to dzwiganie moglam wczesnie poronic?
-
Nie wiem czy to ta pogoda czy co ale mnie tez gardlo boli. Ja stawiam na klimatyzacje, bo wracalismy do domu z wakacji i non stop klima konkretnie chodzila i upal byl straszny. U dzieci nawet katar strasznie meczy, oby szybko Waszym maluchom przeszlo.
Girl, nie tylko korona. U nas w miescie z tego co sie slyszy to co ktoras osoba chora. Sporo dzieci choruje. Katar, gardlo itp i tylko trzy osoby co ma zdiagnozowany covid. Reszta nawet testow nie ma robionych bo mowia ze przeziebienie i tyle. Tak wiec nie ma co zaraz zakladac ze wszystkie przeziebienia pod covid podpinaja, bez przesady 🤣.
Kinga, mysle ze temp masz dobra ale ja w tamtym miesiacu tez mialam taka, nawet tu pisalam o tym i okres i tak przyszedl, pare dni pozniej ale jednak 🤷♀️Teraz juz nawet sie nie doszukuje objawow bo to mnie potem za duzo kosztuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 12:22
-
Girl
A może poprostu wyszła do domu 🙂 Wolę zakładać optymistyczną wersję
Kinga
Poronienie wiązałoby się wg mnie z większą ilością krwi, a taka w śluzie może być normalna zarówno dla początkowej ciąży, jak i zbliżającego się okresu. Temperaturę masz ładną. Zrób test jutro rano, albo betę i być może już coś będzie wiadomoAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kinga wczoraj pisałaś że miałaś cień na teście. Powtórz test albo zrób betę od razu.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyA mnie dzis @ totalnie zaskoczyła. Bylam z mezem na polu, zasuwalam zeby jak najszybciej zrobic, po takim czyms standardowo jestem cała mokra i do przebrania, wróciliśmy, ide do toalety a tam brudno. Nawet nie czulam. Zadnych zwiastunow, boli piersi, wczoraj jedynie przez kilka sekund lekko zabolal brzuch i tyle. A nie jak ostatnio brzuch bolal i bolal a @ nie bylo. Spodziewalam sie @ najwczesniej w srode.
I moze to jest powod naglego spadku ilosci mleka? Ale powiem wam ze jak Ola pije moje z lekka domieszka mm to troche odpuściłam bo widze ze jestesmy na dobrej drodze do mm a ja nie musze sie katowac zeby sciagac na porcje bo ratuje mnie nawet te 80ml mm na dobe i ewentualnie kaszka na mrozonym. I tak mi lzej bo bardzo sie martwilam, wrecz powiem ze to byl ogromny stres dla mnie ze dziecko nie bedzie mialo co jesc.