Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:A co u dziewczyn starających sie ? Któraś na dniach sika ?
Czy można brać jednoczesnie lamette i inofem ? Z koleżanką rozmyślam bo niby i to i to stymuluje i czy to nie za dużo już ? Któras przy stymulacji piła może ?
Czy przypadkiem Wiera nie bierze teraz takiego zestawu? Albo cos podobnego? -
Iza34 wrote:Czy przypadkiem Wiera nie bierze teraz takiego zestawu? Albo cos podobnego?
Też mam brać dwa preparaty tyle że clo i Miovelle, mają inne składy niż Lametta i Inofem. Ale może to jakiś nowy trend żeby łączyć dwa preparaty zamiast pojedynczego 🤔 Przetestuje i dam znać jak mój zestaw podziała :p
Mysza super z grzybobraniem, ja też lubię chodzić po lesie. Potem gorzej właśnie z oporządzeniem łowów😅 Mój synek dziś znalazł dwa wielkie podgrzybki u nas w ogrodzie. Moje geny 😁
aLunia mam nadzieję, że wszystko się udało, a najważniejsze, że już za Wami 😅
Iza no cóż, teściowa dba, żeby nuda Wam nie dokuczała. Dobre choć kilka godzin relaksu poza domem, mimo wszystko;)
Ech kocyki, w ciąży jak byłam się uparłam, że zrobię dziecku kocyk na drutach, miałam taką włóczkę bambusową, z której wieki temu miałam robić sweter na szydełku, ale rozgrzebałam i włóczka została. No to mówię, będzie dla dzidziusia. Specjalnie się podstawowych oczek na drutach nauczyłam i dłubałam kilka tygodni. Tyle, że taki cieniutki mi wyszedł, raczej do domu na drzemkę -
Dziękuję dziewczyny. Udało się wszystko, Szymek 3/4 imprezy przespał, chyba faktycznie ksiądz wypędził szatana 🤣 nie poznawałam mojego dziecka. Wiki nawet dała radę, po kościele odzyskała siły i było naprawdę dobrze. Tylko bardzo długi dzień, cześć gości koło 16 sie zmyła a do 19 mogliśmy spokojnie siedzieć, więc szkoda a z drugiej strony jak o 10 msza to co się dziwić. Organizacji imprez na dzień dzisiejszy mam dosyć. Jeszcze w październiku chrzciny siostrzenicy, której jestem chrzestną i można odetchnąć.
pola89, Yoselyn82, Kasia 1805, AdelaX lubią tę wiadomość
-
Dzięki😁 usuwam już fotkę 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 07:24
Wiera, Iza34, Emrica, AdelaX, Mysza123, pola89, Jagodazdw92, mother84, Yoselyn82, Adele27, Kasia 1805 lubią tę wiadomość
-
Alunia
Ale przystojniaczek ❤️ Super, że wszystko się udało 🙂Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
aLunia ale przystojniak 😍😍😍 cieszę się, że wszystko się udało ☺️
Wiera zdolna bestia z Ciebie z tym kocykiem, cienki nie cienki, ale zrobiony własnoręcznie 👏👏👏
Jeeeeny ale zimno u nas z rana, ubrałam tylko cienką bluzę, bo myślałam, że potem ma być gorąco to kurtki dźwigać z powrotem nie będę i zamarzam na przystanku ❄️❄️❄️
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adele27 wrote:mother a jak samopoczucie ? Kiedy wizytę masz ? 5 czy 6 tydzień u ciebie ?
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Ja tak zmarzłam rano, że do tej pory się rozgrzać nie mogę pomimo ciepłej herbaty i włączonego grzejnika w pracy 😂 ręce mam skostniałe, że ledwo piszę na telefonie😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 09:08
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Kurde dziewczyny jest sens kupować noworodkowi zimowy kombinezon? Jak jedyne jego wyjście będzie ze szpitala do auta to jest 1 min na polu bo auto będzie pod drzwiami, a potem spacer dopiero końcem lutego albo początkiem marca, wszystko od temperatury zależy.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Mother Ty teraz uważaj na siebie, żebyś się nie przeziębiła 😚
Ranki teraz widać ze mega chłodne
Girl kiedy Ty masz termin? Ja na pierwszy spacer wyszłam po 2 tygodniach, tez rodziłam w zimę. Myśle ze kombinezon jak najbardziej trzeba kupic. Może jakiś polarkowy
A propo kombinezonów. Dla mojego chyba tez lepiej kombinezon mieć co? Bo mam 2 kurteczki ale chyba nie ma jak kombinezon co myślicie -
nick nieaktualnyGirl25 wrote:Kurde dziewczyny jest sens kupować noworodkowi zimowy kombinezon? Jak jedyne jego wyjście będzie ze szpitala do auta to jest 1 min na polu bo auto będzie pod drzwiami, a potem spacer dopiero końcem lutego albo początkiem marca, wszystko od temperatury zależy.
A może ma ktos pozyczyc?
Ja popelnilam "zbrodnie"- nie dalam dziecku jesc tylko polozylam spać. Wg. tesciowej byla głodna, wg.mnie nie. Śpi juz spokojnie godzinę to chyba nie glodna. Bo w nocy mialam pobudki co 2 godz. Wezcie mi powiedzcie czy jest szansa ze zaakceptuje mm w dzien jak w nocy pije, nie duzo ale wypije a podane mrożone w tym samym czasie odrzuca? Widzicie tu jakis cien nadziei? Bo az sie wczoraj poplakalam ze mojego nie ma i mm tez nie chce. Tak mi drastycznie spadly ilosci odciaganego mleka. -
nick nieaktualny
-
Girl jakiś kombinezon powinnaś chyba mieć w razie co, nawet taki cieńszy.
Adelax no te zimy ostatnio różne, ale ja bym stawiała na kombinezon 😉
Iza, a może Ola nie potrzebuje już po prostu tak mleka, bo ma normalne posiłki w ciągu dnia i tylko już na noc ta butla wystarczy? Nie wiem...🤔
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
AdelaX wrote:Mother Ty teraz uważaj na siebie, żebyś się nie przeziębiła 😚
Ranki teraz widać ze mega chłodne
Girl kiedy Ty masz termin? Ja na pierwszy spacer wyszłam po 2 tygodniach, tez rodziłam w zimę. Myśle ze kombinezon jak najbardziej trzeba kupic. Może jakiś polarkowy
A propo kombinezonów. Dla mojego chyba tez lepiej kombinezon mieć co? Bo mam 2 kurteczki ale chyba nie ma jak kombinezon co myślicie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]