Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Z.mezem staraliśmy się o drugiego maluszka we wrześniu intensywnie . pierwszy raz do lekarza idę 29.09 może już "coś" będzie widać. Dla spokoju zrobiłam dziś test i w końcu widzę dwie tłuste kreski
.Beta a poniedziałek była 153 ,nie powtarzałam. Czekam do wizyty . Miesiączka miała byc w poniedzialek-wtorek na szczęście nie przyszła
https://zapodaj.net/72ff8ea27509b.jpg.html18.09 blada kreska na tescie
21.09-13 dpo : Beta HCG 153
24.09 dwie tłuste krechy❤️
30.09Beta HCG 7490, widoczny pęcherzyk 8 mm i żółtkowy 4 mm.
06.06.2021-na świat przyszedł Adaś ❤️ -
Jagoda, tak cos czulam i nawet Ci pisalam ze sama juz ze szpitala nie wyjdziesz. 🙂Moze dobrze ze tak wyszlo, tyle tego strachu mialas w ostatnim czasie, ciagle te bole, problemy z opieka nad synkiem, a tak to mala juz jest na swiecie i pewno odetchnelas, ze cala i zdrowa. No i wcale nie taka mala, moja miala tyle jak sie urodzila w 37 tc 😀.
-
Dziewczyny nie wiem kiedy zobacze moje dzieciatko. Muszę czekać an wynik covid 😭 może jutro w południe będzie. Już nie mam ochoty jeść ani nic. Leżę i płaczę
-
Jagoda, gratulacje
. Już po stresie
. Zdrowa to super. Ciekawe czy was puszcza razem czy zostanie dłużej ale wagę ma dobra więc pewnie wyjdziecie razem ( nie znam się na wcześniakach :p, kojarzę tylko że muszą zostać jak mają później 2 kg
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jagoda ogromnie gratuluję!!!!! ☺️☺️☺️☺️ Witamy Zosieńkę na świecie ☺️ a jakie ma włoski 😍 cieszę się, że wszystko ok i że tak szybko postępowała akcja porodowa ☺️ a i waga wcale nie taka mała, moja szwagierka urodziła w 38 tc taką dziewczynkę 😉 odpoczywaj 😘
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Jagodowa gratuluje! Najważniejsze, że wszystko dobrze jest z malutka!
Podobno nie mogą dzieci zabierać więc o co tu chodzi? Poczytaj może w necie jak to wygląda -
Jagoda kurka z tymi covidami...nie znam się całkiem. Może wynik szybciej będzie? Trzymaj się tam 🤗🤗🤗
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyJagodazdw92 wrote:Dziewczyny nie wiem kiedy zobacze moje dzieciatko. Muszę czekać an wynik covid 😭 może jutro w południe będzie. Już nie mam ochoty jeść ani nic. Leżę i płaczę
Jagoda na pewno ci teraz trudno bez Zosienki. Ale nie placz, jedz, nabieraj sil i wypoczywaj zebys mogla sie nią zajmowac. No i pomysl ze bez jedzenia bedzie mniej pokarmu. Bedzie dobrze. Zobacz, twoj największy stres jest za tobą, Zosia duża (moja starsza w 38tc misla 2 kg), zdrowa, śliczna, pomysl o tym w ten sposób. Buziaki dla Was. -
Dziewczyny dziekuję Wam bardzo że jesteście. W końcu mam jakies info o malutkiej. W końcu po telefonie męża przyszedł do mnie lekarz neonatolog powiedzial że z Zosią jest narazie wszystko dobrze ale muszą ja obserwować. Jedynie co to ma za niski cukier i muszą jej podać mm żeby uzupełnić żeby drgawek nie dostała. Powiedział że być może wynik covidu będzie wieczorem i jeszcze dziś będę tulić maleństwo. Będą jej robić jeszcze spro badań jak to przy wcześniaku ale jeżeli wyjdą dobre a wszystko na to wskazuje i jezeli mala będzie ladnie jadla nie będzie lecieć z Wagi to w poniedzialek bedzie można pomyśleć o wypisie dla nas obu
nie wierzę że to tak szybko
oby wszystko bylo dobrze. No i juz wolali chusteczki nawilżane i pampersy ale powiedziałam że mam tylko chusteczki a pampersy wieczorem ma mi tesciowa przywieść. Więc powiedział że przyjdzie wieczorem i wszystko weźmie. Jej jak mi jej bardzo brakuje
Narazie jest dobrze. Zero przeciwbolowychz synem to po 2h od porodu mnie bolało i mi podali tabletke. A tu poprostu nie potrzebuję. No i usiadlam na calej pupie a nie jak z synem na półdupku
zaraz pierwsze wstawanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2020, 13:28
mother84 lubi tę wiadomość
-
Jagoda
Gratulacje! Śliczna ❤️ Waga i długość super! Adam miał 2660 g i 50 cm w 38+6 😉 Długo wytrzymałością razem i na pewno wszystko jest w porządku 🙂Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Jagoda to wspaniałe wieści, na pewno wszystko będzie dobrze ☺️ jeszcze troszkę musisz tam w tym szpitalu wytrzymać i będziecie razem wszyscy w domku ☺️
Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Girl wiwm, że covid. Przed porodem dużo się interesowałam tym i było zarządzenie, że nie zabiera się dziecka pozytywnej matce. Nie wiem jak sytuacji po 1.07
Iza ja mam taką barierkę i polecam bardzo.
Jagodowa cieszę się, że wszystko dobrze. -
No ladnie sama poszlam do WC w glowie sie nie krecilo ani nic. Jest super
teraz tylko niech powiedzą że są wyniki covid i niech mi malutka dadza.
mother84, pola89, AdelaX lubią tę wiadomość
-
Dziekuję że jesteście, że wytrzymałyście ze mna tyle czasu chociaż bylam nieznośna, narzekająca i widząca wszystko w czarnych barwach.
Mam nadzieję że jak już Zosia bedzię ze mną to wszystko sie zmieni. Ja nawet nie pomyślałam że tak szybko może być możliwe wyjście ze szpitala z takim wczesniaczkiem. Ale fakt faktem urodzila się tylko 440g lżejsza i 5cm krótsza od swojego braciszka rodzonego w 37tyg. Piękna duża i silna dziewczynka. Najważniejsze że zdrowa i samodzielnie oddycha i je. Moja mała wojowniczka 😍 -
Jagoda przestań nie było wcale jakiegoś tragicznego zachowania z Twojej strony 😂 każda ma prawo ponarzekać, martwić się itp. jesteśmy tu wszystkie po to, aby się wspierać nawzajem 🤗 odpoczywaj 😘
Ps. Samych przejść z końcówką ciąży to nie zazdroszczę, ale tego szybkiego porodu to już baaaaardzo 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2020, 17:49
Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️