Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga to może być niedomoga albo coś z genetyka... Myślę że trzeba tu drazyc temat.bierzesz dupka albo badalas proga po owu?
Pola tak mi przykro! Dużo zdrowia dla taty, oby się poprawiło! Co za czasy...
Ostatnio mąż mi mówił że pandemie trwały ok 3 lat😩
Nadzieja Ty "zwierzaku". Mnie ostatnio mąż dopal po tym prawie roku... A jak zrobiło się gorąco to mu się przypomniało że nie ma gumek🤦
Hania dziś już dobrze. Wczoraj był pierwszy tak ciężki dzień od kiedy się urodziła espumisan i termofor z pestek wiśni tylko na chwilę pomagały a potem znowu dym... Byliśmy u brata męża na nieplanowantm obiedzie i głupio mi było wymyslac że nie jem smazonego, odpuscilam kapustę więc zostalyby mi tylko ziemniaki ale teraz już wiem że nie ma co i trzeba było zjeść tylko te ziemniaki 😀4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Jagoda domyslam sie ze moze nic nie widac na zdjeciu...w rzeczywistosci jest pudrowy roz ten cien,ani nie bialy ani nie rozlany..szerokosci takiej jak w kontrolnym C.nie moge go ujac aparatem. Zdjecie zdrobilam w ciagu 5 min od zrobienia . A moze juz sobie to wmawiam,sprowadzcie mnie na ziemie. Niech przyjdzie ta cholerna @ i bedzie po sprawie 😭
Kiedy wkoncu dla mnie wyjdzie slonce 😥
Mother trzymam kciuki ✊ chociaz ty dzis przeslesz jakies pozytywne wiadomosci . A ten test pappa jest refundowany ? Bo cos mi sie kojarzy ze ok 2tys kosztuje?
-
Alunia moja też jest "ubita" i zazwyczaj komentują że dobrze wygląda ale puszczam to mimo uszu. My też w nocy dawalismy wodę ale to jak miała 10 miesięcy i tylko dlatego że zaczęły jej się zeby odwapniac i bałam się próchnicy.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nadzieja_86 wrote:
Hekate to w owu trafiliscie 😉
Zgadza się.
Zobaczymy, co z tego wyjdzie...„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Kinga 2020 napewno i u Ciebie w końcu wyjdzie słońce, nie załamuj się wszystkie trzymamy tu kciuki. ✊
Dziewczyny tak czytam i czytam że piszecie o różnych sprawach, życiu codziennym a nie ogarniam co kto i wogole, chyba muszę cofnąć się kilka wpisów 😃 -
Kinga a kiedy masz termin @ przypomnij mi? Spokojnie tak jak dizewczyuy piszą póki nie ma @ to wszystko jest możliwe więc narazie się noe stresuj bo napewno nie pokożesz. Co ma być to będzie. Podeszłaś na luzie woęc wytrzymaj te parę dni. Mnie też tak brzuch bolał jak by miała @ przyjść. Testy też bledziochy później już trochę wyraźniejsze ale jednak poszłam na bete i później gin bo przyrosty były super i mam moją Zosie teraz którą własnie noszę w chuście bo inaczej obiadu byśmy dziś nie mieli. Synkowi to w razie W bym słoiczek dała ale to w ostateczności ale ja bym nie miala z czego mleka naprodilukować jak bym glodna chodziła
-
Justax spokojnie ja na początku jak tu trafiłam też nie kumałam o co chodzi ale z czasem się wgryziesz
Mysza co u Ciebie? Jak mama? Tak siedzę zagladam i czekam na jakieś wieści modląc się żeby były lepsze -
Pola dużo zdrowia dla taty. Mam nadzieję, że wkrótce będzie poprawa
Kinga ja nic nie widzę niestety na teście. Ale może ja ślepa...w kazdym razie uważam, że przy następnej takiej sytuacji powinnaś zrobić betę jak coś tam Ci wyjdzie. Bardziesz mieć na papierze co i jak, potem leczenie inne itp.
Nadzieja haha my nigdy nie 🐝 jak dziecko w domu, to musi być adrenalinka 😁
Justax spokojnie, na początku jak się czyta nowy wątek to wszystko wydaje się takie obce, nie wiadomo kto, co i dlaczego 😂 posiedzisz trochę i wpadniesz w rytm 😉
Kinga pytałaś o moje badania. Ja mam na nfz, bo powyżej 35 l.
Jestem zła, bo godzinna obsówka jest...do tej pory nie rozumiem czemu w dobie pandemii nie można takiej rozmowy wykonać przez telefon, a wyniki wysłać 😤
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
https://naforum.zapodaj.net/87fb279d7ba2.jpg.html
Tutaj moze zobaczycie go bardziej rozowego. Ja juz swiruje...nie rozstaje sie z tym testem .@mialam termin ta 8go.... a moze owu mi sie przesunela? Niewiem..nie robilam w tym miesiacu testow owu. Kilka dni po owu tez byly ❤ i to moze wtedy zaskoczylo. Nadal mam nadzieje. Cycki mrowia, sutki na takie napeczniale,ale nie potrafie dojrzec żyłek czy sciemnionych brodawek. -
Kinga ja tu widzę, ale pytanie czy do 5 min też taka była
Czy temperatura spadła do linii? Nie możesz iść na betę? Nie musisz być na czczo, a za dwa dni powtórz betę. Ja bym zrobiła i się nie zastanawiała. Sam wynik wiele wyjaśni i ważny jest dla Ciebie i ew. jak coś pójdzie nie tak dla lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 11:57
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
8.3 waży i była inna dr, mówiła że mam się nie martwić bo na cycku, a zacznie się ruszać to będzie jak patyczek.
Następne szczepienie w styczniu.
Mother właśnie kciuki za wizytę. O której masz?
Miskowa ale dobrze wyczaiłaś, że tak reaguje. U nas naszczescie wszystko pasuje. Jedynie z kawą staram się pilnować bo pije 3 i albo chwile przed kamieniem albo zaraz po pije, bo wydaje mi się że po tym ma problem z brzuchem.
Nadzieja ale fajnie hihi to mąż pewnie w niebo wzięty 😁 już mu przeszło całkowicie? -
aLunia na 11.35, ale jest godzina opóźnienia 😒
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Justax ja przy staraniach o pierwsze dziecko mierzyłam systematycznie temperaturę, teraz nie mierzyłam. Może jeden cykl, ja generalnie wiedziałam jak zmierzyłam sobie pod koniec cyklu czasami co jest na rzeczy, czy idzie @ czy nie. A tak to testy owulacyjne, ale to też dopiero po jakiś 2 latach starań zaczęłam je robić.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Okazuje się, że tata ma jeszcze zapelenie płuc covidowe ... W nocy gorączkował i jak z nim rozmawialam to skarżył się, że najgorsze te duszności...
Mam nadzieję, że wyjdzie z tego...
Przepraszam, że nie odpisuję na wasze wiadomości/pytania, ale nie mam do tego głowy teraz...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pola ogromne kciuki za tatę...dużo zdrowia.
Ja wyszłam. Wszystko ok, ryzyka niskie.pola89, Miśkowa, Iza34, Adele27, Jagodazdw92, Wiera, Kasia 1805 lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Pola przytulam ❤️ Dużo zdrowia dla taty
Jestem wykończona po tych lekcjach.. masakra
Mother to dobrze!!
Któraś z Was pytała o test pappa on nie jest taki drogi. Ja nie robiłam ale to było coś ok 300 zł. Usg genetyczne chyba 250 a jak chciałam z tym testem to coś ok 500 zł
Adele jak syn lepiej się czuje?