Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiera ja tez sobie wyobrazalam ciebie w ciemnych wlosach jak z obrazka. A tym blond mnie zaskoczylas🤪
Ja mam ciemne swoje, niewiem jaka farba sama sobie bym pofarbowala zawsze mi wyjda czarne. Ale to rodzinne ,same kruki u mnie w rodzinie. Corka tez ma ciemne.
Ale przymierzam sie znowu do zrobienia ombre czerwonego (burgund) na czarnych wlosach...mialam w tamtym roku i bardzo sie sobie podobalam w nich. Uwielbiam ten kolor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2020, 20:02
-
A ja juz czekam w labo przed 7 myslalm ze bede szybko a juz kilka osób 🤦♀️ i keszcze wchodza na krzywa moze do 9 wyjdeJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nadzieja u nas w labach też pelno osób ciągle.. koleżanka ost jechala to z 15 osób już bylo a też właśnie była zaraz po otwarciu
A jakie badania robisz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2020, 07:38
-
Nadzieja to kciuki za wyniki ✊ pojechałaś w końcu z córką?
Ja właśnie śniadanko jem 😋
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Ja też już po śniadaniu po 8 a nie po 11 to cud 😳
Ignas zasnal jeszcze przed 7 a matka zamiast odsypiać to się ogranela, wstawiła pranie i zjadała śniadanie.. człowiek się cieszy,że może zjeść spokojnie 🤦😓
Mały ząbkuje i do tego ma katar .. nocki - dramat
Dobrze,że starszy syn już ogarnięty i sam się soba zajmie...
Nobis miałam pisać,że może poczekaj aż synek troszkę podrośnie. Zacznie ząbkowac, raczkowac 😅 i wtedy zobacz czy dasz radę się zajmować takim maluchem będąc w ciąży bo do łatwych rzeczy to na pewno nie należy.. rozumiem,że się boisz powtórki,że starania znów długo potrwają.. ale może zobacz jaki synek będzie. Czy wymagajacy czy jednak może spokojny itp mój tak do pół roku był cud malina.. przesypiał całe noce na prawdę nie miałam co narzekać. Kochane dziecko. Do teraz aż zęby nie zaczęły wychodzić 😓 maruda maruda i jeszcze raz maruda. Bieganie za nim po całym domu, noce tragiczne.. na pewno będziecie mieć drugiego malucha ale pamiętaj,że musisz mieć siły zajmować się tym który już jest malutki i jeszcze będac w ciąży 😉 nie odbierz tego źle to po prostu moje zdanie ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2020, 08:42
-
Ale napisałyście!
Wiera - Ty blondynko 🤗
Wczoraj miałam okazję zapoznać się z odpowiedzią na mój pozew mojego jeszcze męża.
I wiecie co - nawet nie będę wam pisała, bo to straszne.
Zniszczył wszystko, co było, zdeptał i wykrzywił.
Straciłam dla niego resztki szacunku.
Straszne 😰
I najlepsze- moja pierwsza sprawa rozwodowa ma wyznaczony termin, na ponad rok od zlożenia - "już" w październiku 2021 😱 🤬 😭„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate współczuję bardzo, że musisz przez to przechodzić...i jeszcze te odległe terminy...kiedy wiadomo, każdy chce mieć to już za sobą. Bądź silna! 🤗
Adele dla Ciebie też dużo sił, żeby ząbkowanie szybko zleciało i wróciły te lepsze dni🤗
Ciekawe jak Mysza...mam nadzieję, że jakoś się trzyma😔
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Beta, tsh, glukoza, morfologie pelna, mocz.
A udalo mi sie zorganizowac opieke dla niej ale nikt nic nir wie to musialam sciemnic ze do pracy ehh w slusznej sprawie.mother84 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Adele ja z kolei wole ten okres od pół roku wzwyż. Nie jest kolorowo ale na pewno lepiej jak był taki malusi. Wszyscy mówili zacznie chodzić to się zacznie a mi takie coś pasuje bo bardziej się zajmie sobą a ja w końcu mogę coś zrobić. Jak widać każde dziecko inne 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2020, 10:13
-
AdelaX wrote:Adele ja z kolei wole ten okres od pół roku wzwyż. Nie jest kolorowo ale na pewno lepiej jak był taki malusi. Wszyscy mówili zacznie chodzić to się zacznie a mi takie coś pasuje bo bardziej się zajmie sobą a ja w końcu mogę coś zrobić. Jak widać każde dziecko inne 🙂
Tak wiadomo każde inne 😊 ja teraz nic nie mogę zrobić 😭🤦 liczę,że to przez te zęby taki jest a nie,że ma taki charakter 😅🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2020, 10:22
-
Hekate to jakaś kpina z tym terminem! Masakra... Jak my sledzilismy sprawę kradzieży naszego auta to jak czytałam te odwołania złodziei to nóż mi się w kieszeni otwierał. A to rozwód to pewnie jeszcze bardziej boli
Nadzieja no czasem trzeba trochę naciągnąć rzeczywistość. My też powiedzieliśmy kilku osobom (no i Wy) a reszcie jak już minął pierwszy trymestr choć w drugiej ciąży przez tego krwiaka długo miałam stracha.
Adele współczuję tych ząbkówale jak wyjdą to pewnie Twoj aniołek wróci
Mother ja postanowiłam że na wiosnę (jak już Hania będzie większa) biorę lekcje jazdy i muszę się przełamać bo z dwójką jest ciężko - co chwilę muszę przekładać wizyty dzieci u lekarzy bo mąż nie ma czasu a ja autobusem nie pojadę z małymi dziećmi. Poza tym zaczynam się mocno zastanawiać nad zlobkiem... Zocha chodzi chętnie i chce iść ale jednak pobyt tam jest swego rodzaju stresorem, chyba za dużo się tam dzieje... Przed wczoraj znowu była taka pobudzona i pogryzla dziecko (mąż przeprosił ta mame a ta go strasznie ochrzanila) a wieczorem mi powiedziała że było za dużo dzieci i chciała do mamy i taty. Z jednej strony jest fajnie bo dużo się tam uczy a ja z Hanią nie zapewnie jej tego a z drugiej jednak mam wrażenie ze to wpływa na jej psychikę... Może gdybym jeździła to odbieralabym ja wcześniejTeraz się zastanawiam gdzie ja jej jakieś kameralne przedszkole znajdę...
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
AdelaX wrote:Hekate kurde jakie terminy.... musisz być dzielna! Do tego czasu będziecie cały czas razem mieszkać?
Planuję wziąć kolejny kredyt i go spłacić a po spłacie ma się wynieść.
Mam nadzieję, że max do końca stycznia 2021....
Będę baaaaardzo biedna, ale będę mogła żyć spokojnie.
Spokój nie ma ceny.
Dzięki Dziewczyny 🤗mother84, AdelaX lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Adele27 wrote:Ja też już po śniadaniu po 8 a nie po 11 to cud 😳
Ignas zasnal jeszcze przed 7 a matka zamiast odsypiać to się ogranela, wstawiła pranie i zjadała śniadanie.. człowiek się cieszy,że może zjeść spokojnie 🤦😓
Mały ząbkuje i do tego ma katar .. nocki - dramat
Dobrze,że starszy syn już ogarnięty i sam się soba zajmie...
Nobis miałam pisać,że może poczekaj aż synek troszkę podrośnie. Zacznie ząbkowac, raczkowac 😅 i wtedy zobacz czy dasz radę się zajmować takim maluchem będąc w ciąży bo do łatwych rzeczy to na pewno nie należy.. rozumiem,że się boisz powtórki,że starania znów długo potrwają.. ale może zobacz jaki synek będzie. Czy wymagajacy czy jednak może spokojny itp mój tak do pół roku był cud malina.. przesypiał całe noce na prawdę nie miałam co narzekać. Kochane dziecko. Do teraz aż zęby nie zaczęły wychodzić 😓 maruda maruda i jeszcze raz maruda. Bieganie za nim po całym domu, noce tragiczne.. na pewno będziecie mieć drugiego malucha ale pamiętaj,że musisz mieć siły zajmować się tym który już jest malutki i jeszcze będac w ciąży 😉 nie odbierz tego źle to po prostu moje zdanie ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2020, 12:35
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
Wiecie co ta moja glizda mala corka zrobila...zemscila sie na mnie po calej linii.
Poszla do lazienki.Rzucila papier na korytarz i wola ..mama chodz bo robie kupe a papier mi upadl i nie moge dosiegnac. Podaje jej ,a ona sie smieje..patrze na reke a ona mi dlon wysmarowala ze niby kupą,a to byl cukierek czekoladowy rozpuszczony. -
Mowili zewyniki na stronie bede do 15 ale cos trona nie chce sie wczytac wiec szybko przed zamknieciem labo odberac i co nie mylilam sie. DZIEWCZYNY BETA 340 😭😭😭😭😭😭😭 prawie nic nie urosla a tsh 2,67.
Juz sie cieszylam z tego wszystkiego a pisalam wam ze nie czuje sie objawowo nic nie dolega i w ogole 😭😭😭😭😭 corka bylo inaczej
Juz pisalm do gin czekam na odp a co z tego beta nie rosnie ale nie mam plamien. Boze dlaczego tak tp mnie spotkalo jeszcze w takim miesiacu sieta urodziny juz nic mi sie nie chce 😭😭😭😭Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok