Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa raczej nie ma recepty na dziewczynkę też bym chciała parkę
majamia już widzę Cie jak będziesz szła na poznanie płci hahaha będę trzymała kciuki za dziewuchęFidelissa lubi tę wiadomość
-
Na dziewczynkę powinno się serduszkować dalej od owu, przetrwają wtedy tylko plemniki z chromosomem X (na dziewczynkę) bo są silniejsze ale powolne. Te z chromosomem Y (na chłopca) są szybkie ale krótko żyją. Im dalej od owu tym męskie plemniki zginą, a te żeńskie poczekają i powoli dotrą sobie do komórki
Nie wiem na ile to prawda....
Ja chyba wolałabym drugiego chłopca
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz nie pamietam kiedy strzelilismy syna, no ale jak sie ma 19-20 lat, to sie czlowiek bzyka co pietnascie minut
Adele to masz tak jak ja. Niby sie czlowiek stara i wogle, ale na cud nie liczy. Poczekaj, jak zobaczymy znienacka dwie kreski, to zawal na miejscu hahaha
Fidelissa hej
majamia to trzymamy kciuki za dziolche ^^
simon ja co miesiac celuje idealnie w owu i tez dupaFidelissa lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat83 - Ty jak xawaly chcesz miec przy II, to moze zaopatrz sie w jakas uspokajające rzeczy? Co Ci po dwoch kreskach, jak zawal chcesz miec
Fidelissa lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Hej Fidelissa!
Mocno trzymam kciuki za testujące i cały czas o Was myślę
Trochę odpoczywam od forum, dużo czasu spędzamy z synem na rowerze i załatwianiu różnych spraw. Owu mam jakoś na dniach, ale tempki nie mierzę, testów nie mam ochoty robić. Śluz chyba "zabiłam" witaminą B6, bo dopiero potem doczytałam, że ją się bierze po owu
Trzymajcie za mnie kciuki w piątek, co bym nie padła w trakcie i przeszła te 43 kmFidelissa lubi tę wiadomość