Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
U mnie czuje juz lekkie bole na @...
Luci jak tam się czujesz? Widziałam, ze tescik ujemny a temp skoczyla hmmm..
Wredotka a co ta Wit b6 robi przed owulacja ? Ja zawsze biorę caly cykl... Ale nie zauwazylam zeby cos wplywala na śluz. Tylko,ze biorę chyba mala dawkę.. Wczoraj wlasnie szukalam jakis witamin z większą dawka -
Adele - nie lubię tego Oby to były bóle na ciąże!
Jak brałam B6 z magnezem to też niczego nie zauważyłam, ale teraz kupiłam samą B6 w większej dawce, zaczęłam brać kiedy już miałam śluz płodny, bo wtedy mi przyszła i śluz zniknął Nigdy tak nie miałam, na forum wyczytałam, że może zaburzać produkcję śluzu.
-
Wredotka a no widzisz.. Tez biorę magnez+b6 wlasnie chciałam kupic czysta b6 ale w takim razie moze lepiej nieee dobrze, ze odpoczywasz od mierzenia temp itp moze wyjdzie Ci to na dobre ja raz miałam cykl, ze odpuscilam ale później znów wróciłam do mierzenia hehehe
-
W 1 ciąży tez mnie brzuch pobolewal przed terminem @ a w terminie to miałam takie skurcze, ze co chwile do łazienki lecialam alee moja temp jakos szczególnie nie szybuje wiec raczej nastawiam sie na @
-
Wredotka -wlasnie jakos mniej Ciebie. Ale korzystaj z pogody
Adele - wiesiołek dziala na sluz. Pamietam jak bralam do owulacji przed driga ciąża, to taka zalana bylam,ze masakra...Fidelissa lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyHej,
Adele
okresowo się czuję , brzuch boli, a moja tempka lubi dzień-dwa przed @ podskoczyć
Wredotka
wit B6 jak najbardziej do owulacji mozna brac na sluz, ale ponoć większą dawkę, minimum 5 tabletek, kiedyś brałam, ale lepiej na mnie działa wiesiołek, a już najlepiej- i najtaniej siemię lniane -
nick nieaktualnymajamia mnie juz wirusy nawet nie pomogą
Adele planujesz testować ?
Kat
no melisa ci sie przyda jak już te 2 kreski zobaczysz
plus tego taki, ze nie miałam tylu plamień,zdarzało mi się nawet tydzień przed @ plamić, a w tym cyklu na razie cisza. a to się gin ucieszy jak mu powiem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 09:15
-
Fidelissa mialam sie zapisac na to forum ale jestem tutaj:)
Luci moze sie w koncu uda!!!
Mnie piersi bola, tak jakby zaraz po owulce.
Cyce jak donice.Ani pomasowac sie nie da.......
Dzisiaj brzydka pogoda siedzimy z synkiem w domu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 11:07
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny