Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Majamia tez miałam iskierkę nadzieji no ale niestety. Mąż sam zaproponował,ze mozemy w przyszłym miesiącu zrobic badanie nasienia. A ja sie boje wyniku tego badania,ze uslysze jakis wyrok.. Ale skoro on chętny taki to zrobimy
-
Adele - nie wyrok! Trzeba wykluczac przyczyny, wiec warto zrobic. Zwlaszcza jak maz sam chce. Juz rok minal Waszych staran i jakas przyczyna musi byc. Chociaz mam nadzieje, ze nagle sie odblokujesz i bedzie ok.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
jangwa ja tez melduje @ dzisiaj wlasnie, spodziewalam sie za dwa dni ale mam tak, jak mi of wyznaczyl Ideolo.
Byl jeden taki moment, ze mi sie smutno zrobilo, bo poszlismy cala rodzinka na spacer z rana i wszedzie baby z wozkami i w ciazy. Bobaski dookola no cudne takie...
Juz mi przeszlo, chlopcy mnie wzieli na lody ^^
Adele wez sie juz popsuj tez jak nic nie robisz ciekawego i zaczynamy nastepny cykl idealnie razem, hurtem Bedziemy sobie kibicowac wiesz, kolko wzajemnej adoracji hahaha :* A tak na serio, to tulam. U nas chlopcy przy ostatnim badaniu slabsi, u mnie lipa na calej linii ale poddac sie nie wolno Damy rade kochanie, zobaczysz.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat ja właśnie dzis dostałam @ heh wiec jestesmy w 3
Moja przyjaciolka ma miesięcznego szkraba ehhhh tez jak do niej chodzę mam lekkiego dola.. Poza tym bobasy i wózki otaczają mnie normalnie wszędzie wiec was rozumiem... :* -
Linka trzymam kciuki za II krechy
Posadzilam dzis ziolka na balkonie zobaczymy czy cos wyrośnie bo z ogrodnictwem to niewiele mam wspólnego poza tym zrobiliśmy z synem pizze ta z nowej książki Lidla i wyszla suuuuper wiec ogólnie mimo @ dzien byl fajny -
Cześć kobietki:-) wpadlam zobaczyc co u was. Mocno trzymam kciuki za każdą z was!!!!!
U mnie poczatek 9 tygodnia. Jutro wizyta, ktorej strasznie sie boje. W zeszłym tyg serduszko juz biło. Okazalo sie, ze mam krwiaka. Dupka biore jak bralam i licze na pozytywne rozwiązanie. Jestem juz na zwolnieniu bo ze względu na obciążony wywiad gin wrecz nakazal brac wolne.
Buziaki dla was i zostawiam wam pozytywną moc!😇😁😇😇😁 -
Zgredek trzymam kciuki za wizytę na pewno bedzie wszystko dobrze :*
Jangwa moze i tak byc,ze jak zobaczy to mu sie zachce bardzo często tak jest moj jeszcze nie widział maleństwa koleżanki ale pewnie jakby zobaczył to by miał maślane oczy hehe ehhhh -
A ja wszędzie widzę kobiety w ciąży.... nie wiem może zawsze są tylko wcześniej nie zwracałam tak na to uwagi....
Wczoraj na placu zabaw siedziała pani z takim maleństwem na rękach i mój Franio taki zaciekawiony ciągle do niej podbiegał i "dzidzia" "dzidzia" !!!! słodkie to było... i jeszcze jej czekoladkę swoją próbował w łapkę wcisnąć -
dziewczyny, naprawdę jest jakiś baby boom, u mnie w sąsiedztwie i w rodzinie połowa dziewczyn albo ostatnio urodziła albo jest w ciąży. I ciągle się dowiaduję o nowych ciążach.. Musi przyjść w końcu pora na nas ja się czuję okresowo, więc nie testuję nawet i czekam na @
-
Mój to jakiś dziwny jest. Ostatnio była kłótnia i powiedział coś w stylu,że już dawno byśmy się starali gdybym słuchała co mu nie pasuje (a nie pasuje mu to,ze nie może sobie kupić laptopa np. za 4 tyś, bo uważam że nas na to nie stać ). Odebrałam to tak,że w ten sposób mnie "kara",bo wie jak mi na tym zależy. .. Ale odpuscialam temat i nic już nie mówię.
-
Oj to nie ładnie... Dzidziuś za laptopa. Ja mojemu też nie pozwoliłam ostatnio kupić zegarka i przez to ma deprecha prawie, ale o dzidziusia się staramy nadal. Te dwie sprawy to niebo a ziemia moim zdaniem. Z drugiej strony, jeśli faktycznie tak jest, że to kara, to już może pozwól mu. Szkoda tracić czas.. No nie wiem, to są zawsze ciężkie sprawy.. Finanse w zwiazku
-
majamia wrote:Jenny - nospe mozna, ale nie wiem czy forte. Chociaz mowia, ze ibuprom przy karmieniu nie mozna, a przy zapaleniu piersi dobre lekarstwo to jest.
Z tym ibupromem to też różnie, niby mówią, że nie można a ja w szpitalu zaraz po porodzie dostawałam.Matylda