Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
No tylko moim zdaniem to można kupić lapa za 1500 zl,ale nie on musi mieć do grania. Ogólnie chodzi o to,że on by chciał żyć jak kawaler. Takie duże dziecko. Ale muszę przyznać, że wiedział gdzie uderzyć aby mnie zabolało. No jeśli to jego sposób no to przykro mi tylko,bo albo chce mieć się rodzinę większą, albo nie...
-
Jangwa no z tego co piszesz to fakrycznie duże dziecko. U nas jest trochę odwrotnie. Bo jak ja mówię że chyba nas nie stać na drugie dziecko bo chciałabym np na wakacje jechać pod palmy albo zacząć ten cholerny remont to wtedy mąż mówi że są ludzie w gorszej sytuacji i sobie radzą więc i my damy radę. I za to go kocham chociaż czasem wkurza mnie to jego podejście. Trochę takie " jakoś to będzie"
-
Eee no jangwa nie, jak mu pozwolisz kupic laptopa do grania (pfff, skad ja to znam ) to zaraz potem wymysli cos innego. Moj maz to troche chomik-kolekcjoner. Cholera, mam 5 gitar w salonie
Facetom sie wydaje, ze sobie chodza do pracy i zarabiaja, to moga wydawac na byle bzdury. Bo to i tamto to tylko dwie dniowki bla bla bla. Taaa, ale mozna je wydac na potrzebniesze rzeczy albo zaoszczedzic, co nie?
chabasse a u mnie na dzien dzisiejszy byloby 14 lat roznicy ^^ I tez spoko.
Adele a co siejesz? Bo ja babka zielarka Ogrod mam maciupenki, ale i tak mam wszystkie warzywa swoje. Pomidory np super rosna w doniczkach (dwie rosliny w 10L ziemi) a smakuja nieziemsko. Sklepowe w ogole nie maja smaku wedlug mnie Jeszcze lepsze sa, jesli posiejesz obok bazylie np. Sa slodsze i nie lapia robali W zeszlym roku tak zaszalalam z pomidorami, ze mi miejsca braklo i koktajlowki powiesilam do gory nogami, wystawaly z dna wiadereczka plastikowego, wyszlo ekstra no i zaoszczedzilam sporo miejsca. Na dole pomidorki a na gorze w tym samym wiaderku ziola
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyCześć,
mnie też w weekend nawiedziła @, więc łączę się w bólu
byłam też u gina wczoraj, zdecydował włączyć mi stymulację, dostałam Aromka 3-7 dc, zaczynam dzisiaj.
Nadia długo już bierzesz Aromka?
chabasse
spróbuj dodać trochę miodu albo soku do tego pyłku. ja tez nie moge przełknąc, a mój mąż pije codziennie, twierdzi, że mu smakuje
Kat
ja też zielara , ale ja mam szklarnię i grządki i wszystko co możliwe mam truskawki, poziomki, pomidorki, marchewkę, szczypiorkek, rabarbar, buraki, co tylko się da
ale jeszcze nic nie siałam, może po świetachWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 07:53
-
Hello dawno mnie nie było podczytywałam was wprawdzie
Potrzebowałam miesiąca "luzu" nie mierzyłem tempki żeby sie nie nakręcać i zresetować...
Ale niestety to nie pomogło i dostałam okres w sobotę... w sumie można było sie spodziewać
Gratuluje nowym mamusia ze ujrzały dwie kreski
My mamy jutro wizytę w klinice i tak sie stresuje co nam powie lekarzTP 21.07.18
-
nick nieaktualny
-
Hejo piękne
Melduję, że żyję i przeszłam nocą ponad 44 km. Cieżko było, miałam dzwonić po Taxi na 37 km, ale dałam radę. Teraz czekam aż intencja w której szłam się spełni Po przejściu tak mnie wszystko bolało, że nie wiem kiedy była owu, bo nie czułam przy takim bólu nóg. Testy wyszły dziwne więc może nie było owu? Tempki nie mierzę i nie wracam do mierzenia, jak dobrze mi bez tego termometra!
Ale Wam fajnie z tymi ogródkami, też o tym myślałam w tym roku. Ale chyba na razie odpuszczę, przy Małym cieżko cokolwiek ogarnąć. Wczoraj myłam z nim okna, wykończył mnie ;p
Jangwa - niefajnie, że u Was taka sytuacja. Co do kupna nowych zabawek to chyba każdy facet ma takie fazy. Mój też, ale w miarę rozsądnie to robi choć czasem muszę go hamować ;p Kciuki, żeby u Was się ułożyło!
Też chciałam dwa lata różnicy, teraz stwierdzam że jak będzie to będzie byleby było :p
Tulę wszystkie z @, powodzenia w nowych cyklach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 08:51
-
Kat próbowałam zasiać bazylię,koperek i oregano heh
Luci kciuki za nowy cykl a czemu lekarz zalecil stymulacje ?
Domis a jak wyniki męża ? Cos sie poprawilo czy nie wiecie jeszcze ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny