Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi rzucili ta nieplodnoscia wtorna juz rok temu, ale sie jakos nie lamie Co ma byc, to bedzie. A przynajmniej dzisiaj sie nie przejmuje, bo zaczelam cykl i mam fale dobrych hormonow Pogadamy za dwa tygodnie hehe
Domis trzymam kciuki, bedzie dobrze
Laska witaj
magdis no niby wtorna lepsza, ale tez wkurza troche. No bo przeciez za pierwszym razem wszystko szlo ok a teraz taka dupa sromotna!60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Dzieki dziewczyny za mile przyjęcie.
JA mam dwa dni do okresu. Od trzech dni temperatura mi spadała zeby dzis znow zrobić nadzieje i sie podwyzszyc.mam taki kocioł w glowie ze mam nadzieje ze te dwa dniu szybko minął bo od eufori po placz to chyba nie najlepiej dla psychiki.LASKA -
magdis, mam to samo
jakoś ten negatywny test dobija a jednocześnie człowiek sobie myśli "a może za wcześnie?" i złudne nadzieje hoduje.
A tak jest okres - wszystko jasne. Czekam aż mój łaskawie się zjawi, sącząc lampkę wina. Niech przychodzi i szybko się kończy. Mentalnie jestem już w kolejnym cyklu.
Obiecałam sobie w tym cyklu nie testować przed terminem @, ale nie wytrzymałam. Mam nadzieję, że w następnym dotrzymam danego sobie słowa. Szkoda tych testów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 21:20
Matylda
-
magdis masz racje lepiej poczekac do terminu @ ja tez się juz za dużo naogladalam I krechy... Mimo to trzymam kciuki aby jednak @ nie przylazla
Laska ost dni przed @ sa okrutne .. Tez zawsze chodzę cala spięta z myślami udalo sie czy sie nie udalo ehhh
A mi termometr wpadł pod lozko i tak sobie mysle czy go w ogóle wyjmować hehe czy może dać sobie na luz i nie mierzyć temp o to jest pytanie ! -
Tanda tule :* :* :* wiem co czujesz ale mini kilka dni zaraz będziesz miała dużo energii na kolejny cykl :* planujecie po roku zglosic sie do lekarza czy jeszcze czekacie ten cykl ?
-
Tanda dlaczego nie będzie dzidziusia w 2017 ? To dopiero początek roku. Miej dobre myśli
Wiem ze to w ogole nie pocieszsjace ale zaraz bede mogla Ci przebić piątkę. ..
Zastanawiam sie dlaczego tak sie dzieje ze taki wielki problem jest zajsc w ciążę. Przecież jem to co wcześniej, stylu życia nie zmieniłam, maz ten sam - nie rozumiemLASKA -
u mnie dziś temp bardzo mocno w dół więc @ za rogiem. Nawet w tym cyklu bardzo mnie to nie przytłoczyło bo niezbyt bym chciała rodzić w grudniu (choć oczywiście gdyby teraz zaskoczyło to też skakałabym z radości ) Jak w nowym cyklu znów się nie uda to wyganiam swojego na badanie nasienia. Choć obstawiam że przyczyna jednak leży po mojej stronie
-
Luci mierzysz temp w tym cyklu ?
magdis a czemu myślisz,ze po Twojej stronie ? Ja na maj chce umówić męża ba bdanie nasienia no i w ogóle na wizytę do lekarza od nieplodnosci.. Ehh myślałam,ze sie obejdzie bez tego.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdele ja bym Ci radziła zrobić sobie na własna reke podstawowe hormony i iśc już do specjalisty z wynikami Twoimi i męża.i najlepiej w połowie cyklu zeby zrobił podgląd owu. i wykresy z ovu wydrukuj
przynajmniej coś konkretnego się dowiesz, a tak to na pewno kaze zrobić badania i przyjsc za miesiąc. -
nick nieaktualny
-
Dokładnie tak. Jak iść na wizytę, to tylko z wynikami, bo tak to tylko usłyszysz że be, tego nic się da powiedzieć a kasę Wezma jak za konsultacje.. Nawet w tej samej klinice, do której się wybierasz możesz prywatnie bez żadnego skierowania na badania. Chociaż ja uważam, że lepiej robić w niezależnych labo . Niektóre kliniki zanizaja badania niestety.