Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam. 4 sygnaly daje. Nie sa jakos super glosne. Słychać przez koldre ale ja na glosnosc nie patrzalam, tylko szukalam czegos co ma dwa miejsca po przecinku.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Luci ja mam z rossmana taki bialy z końcówką fioletowa z 2 miejscami po przecinku ale koncowka nie jest gietka,nie jest podświetlany a sygnał w miare.. Nie jakis super cichy ale tez nie glosny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Noo masz teraz interesujący cykl cos nowego to zawsze ciekawiej czy cos się zmieni i czy pomoże
Ja sie nie nastawiam na ten cykl. Skoro tyle czasu się nie udalo to czemu miałoby teraz się udac. Czekam na maj -
widzę że w ostatnich dniach wiele z nas zaczęło nowe cykle (ja wczoraj), normalnie zbiorowa @ mam nadzieję że za miesiąc wszystkie zobaczymy ||, choć przyznaję że ja z każdym kolejnym cyklem mam coraz mniej wiary, myślę tak jak Adele, że skoro tyle razy się nie udało to dlaczego akurat teraz.
-
Hejka.. Ja pewnie jutro dostanę @ ale ten cykl mam dziwny, bo w ogóle jajnika mnie nie bolał przed owu a zawsze boli. Myślę, że może nawet owulki moglo nie być. Ale i tak cykl już na początku był dla mnie stracony, bo razem z mężem i synkiem dość mocno się pochorowalismy i przyjęliśmy kupę leków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 10:34
-
Hej dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze walczyłam tutaj z Wami w grudniu i w styczniu...i to właśnie styczeń okazał się dla mnie tym szczęśliwym miesiacem...Zaszłam dzięki Ovarin i monitoringu...teraz jestem już w prawie 17 tygodniu i będzie chłopiec....Czyli parka (bo dziewczynkę juz mam)
Przesyłam Wam świąteczne wiruski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I życzę spokojnych świąt!majamia, chabasse, jangwa_maua, 0202oliwcia, Kat83, magdis lubią tę wiadomość