Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do termometru ja nie polecam microlife mt16c2 duzo osob zachwalalo ale nie nie zapamoetuje ostatniej temp. Nie jest podswietlany i jedyna zaleta to te dwa moejsca po przecinku.
Mnie dzis temperatura spadla do podstawowej wiec jutro dolacze do zbiorowego okresuLASKA -
Ja mam tez microlife i zapamietuje temp ostatnia. Jak jest wylaczony i sie go wlacza, to zamiast krotko nacisnac, przytrzymuje sie dlugo przycisk - wtedy widac ostatnia temp. I wiele elektrycznych tak ma.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Simon - z tego co wiem, jak Ci wugodnie. Ja z woda i pilam, bo nie wiedzialam, ze mozna z czyms mieszac. Na grupach dzieciowych widze, ze do jedzenia dzieciom daja. Wiec pewnie dowolnosc, byleby nie do mega goracej potrawy/napoju, bo jak miod moze wartosci swoje stracic.
simon86 lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
simon86 wrote:Majamia poratuj - jak pić ten pyłek?! wsypałam łyżeczkę do ciepłej herbaty i teraz sobie popijam... nawet da się wypić ale czy tak to się pije?
Wcześniej mnie dziewczyny poinstruowały, że najlepiej zmielić, zalać letnia wodą i zostawić na kilka godzin, żeby się namoczył bo nasz organizm trudno go przyswaja w suchej postaci.
Czytałam też, że można zalać sokiem, np. pomarańczowym, ale dobrze żeby jednak postał i się namoczył. Można zalać bez mielenia, ale wtedy trzeba go przeżuć.
Ja mielę w młynku do kawy albo ucieram w moździerzu, zalewam letnią wodą, dodaję łyżeczkę miodu i zostawiam na noc Rano dodaję soku z cytryny i piję - mi smakuje, ale dużo zależy od pyłku - niektóre podobno są dość gorzkie. Mój pachnie sianem a smak ma lekko trawiasty Jest trochę goryczkowy, ale łyżeczka miodu to przełamuje idealnie
LASKA wrote:Co do termometru ja nie polecam microlife mt16c2 duzo osob zachwalalo ale nie nie zapamoetuje ostatniej temp. Nie jest podswietlany i jedyna zaleta to te dwa moejsca po przecinku.
Mnie dzis temperatura spadla do podstawowej wiec jutro dolacze do zbiorowego okresu
Ja go mam i mój zapamiętuje, trzeba zrobić tak jak majamia wyżej napisała.Matylda
-
Jagwa wszystkiego najlepszego dużo zdrówka no i dzidziusia słonko ....
Kobietki często do Was zaglądam i Was podczytuje trzymam kciuki za was wszystkie a jednocześnie za każdą z osoba a no i oczywiście życzę Wam spokojnych świat wielkanocnych oby te nowe cykle dla Was były owocne Trzymajcie się cieplutko
Buziaczki a co do maleństwa to u nas według ginekologa będzie druga córeczkachabasse lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny
-
Jangwa wszystkiego najlepszego! Obys kolejne urodziny spedzala w dwupaku.
Oliwicia, a co u Ciebie? Jak sie czujesz? Gratuluję coreczki U Ciebie jak widac metoda dotyczaca czasu wspolzycia a plci rowniez sie nie spelnila, bo powinien byc chlopak. Takze mie ma co dziewczyny planowac.
Simon ja tez po owu, 3 dpo i pewnie jeszcze Wredotka podobnie, bo my jakos razem idziemy zazwyczajSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Oliwicia, a co u Ciebie? Jak sie czujesz? Gratuluję coreczki U Ciebie jak widac metoda dotyczaca czasu wspolzycia a plci rowniez sie nie spelnila, bo powinien byc chlopak. Takze mie ma co dziewczyny planowac.
Co do planowania Płci to no tak myślałam że będzie syn a tu psikus w ogóle zupełnie inne dolegliwości niż z córeczką inne poloty jeśli chodzi o jedzenie i zachcianki odpycha mnie od słodyczy (ale to liczę na mega plus może dupsko aż tak nie urośnie) z córcią słodkie pochłaniałam jak odkurzacz no ale cóż każda ciąża jest inna widocznie były mi pisane dwie córcieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 15:48
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Ja sie dzis na usg do mojego prywatnego dopchalam. I jest pecherzyk z cialkiem zoltym w macicy. Stwierdzil, ze pozna owulacja (wedlug mnie miesiac temu byla).syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
majamia, u mnie na tym etapie (6t+4d dokładnie) też był tylko pęcherzyk w pierwszej ciąży, a owocne współżycie dokładnie wiem kiedy było, więc nie było mowy o późnej owulacji. 2 tygodnie później biło serducho
U mnie okres na tapecie, powoli godzę się z kolejną porażką a tu zasypał mnie kolejny raz w tym mcu grad wiadomości o ciążach
Koleżanka z liceum na fb ogłosiła nowinę, potem na jednym forum gdzie jestem 2 dziewczyny i na innej grupie kolejna. Dużo, jak na jeden dzień.
Zaraz kładę spać dziecko a potem chyba zaszyję się pod kołdrą z butelką wina.Matylda
-
jangwa najlepszego :*
theagnes super wiadomosci Chlopcy sa fajni. Mamusi tacy no :)Trzymaj sie zdrowo.
Adele taaak Zbiorowo hurtem. Wiecie jak jest, jak sie baby do kupki zejda to sie im cykle synchronizuja. Ale ze przez internet? Pierwsze slysze hahaha
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
jangwa najlepszego :*
theagnes super wiadomosci Chlopcy sa fajni. Mamusi tacy no :)Trzymaj sie zdrowo.
Adele taaak Zbiorowo hurtem. Wiecie jak jest, jak sie baby do kupki zejda to sie im cykle synchronizuja. Ale ze przez internet? Pierwsze slysze hahaha
magdis lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning