Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele tak samo 10dc. Ale my strzelamy wczesniej, bo mi owu wypada jakos 12-14 dc ostatnio. O ile w ogole jest hah! Oczywiscie przy swietach dieta bezcukrowa poszla w cholere, wiec lipa. Przy pcos musze uwazac na wszystko co jem i pije, bo mi byle co bruzdzi w hormonach potem.
No ale ciastki.....60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Niby test owu byl pozytywny, temp tez skoczyla, ale teraz przestalam juz mierzyć i w okolicach owu wcale nie czulam bolu jajnikow, takze moze owu nie bylo, nie wiem... Dzialajcie dziewczyny, pogoda typowo lozkowaSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Cześć dziewczyny! Czy mogę do Was dołączyć? Za mną 1 cs, dzisiaj @ (chociaż jeszcze wczoraj z uporem maniaka szukałam postów "ból krzyża zwiastunem ciąży" ). Wiem, że 1 cykl to nic ale wiecie jak to jest - kiedy się wraca do starań to jakoś tak pozytywnie się myśli o tym wszystkim, że to nie może być takie trudne a jednak, dzisiaj na porady w stylu: chcesz zajść w ciaze!? Kochaj się w czasie dni płodnych - mam ochotę zapytać - serio?! Mam już synka, prawie dwa latka, udało się po 15 miesiącach po stymulacji Clo, chociaż M. leczył wtedy też żołnierzy więc who knows... Mam nadzieję, że po tym lekko przydługawym wstępie przyjmiecie mnie w swoje szeregi
Emi12 lubi tę wiadomość
-
Witaj Kimono trzymam kciuki za nast cykl Glowa do góry
Linka ja pewnie bym czekala do dnia po terminie @ ale jakbym miała test pod ręką to bym na bank nasikala hehe w terminie @ juz bedzie wiarygodny choc różnie bywa -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
Linka, wspieram mocno!
Jangwa_maua wiesz ja właśnie też już staram się nie sprawdzać chociaż jak ten ból kości ogonowej się pojawił to pomyślałam sobie: okurczekurcze nie boli mnie brzuch, tylko ta kość, a to jakaś nowość totalna więc może może ale jednak nie
Simon, tak bardzo podobnie, u nas zaraz będzie rok i 10 m-cy. Martwisz się czasem jak dasz radę z dwójką maluchów? Ja czasem tak ale myślę, że to dobry czas. No i motywują mnie mamy, które dają radę z młodszymi dziećmi
Majamia, wiem, że pewnie ten temat był już poruszany tysiąc razy ale jeśli dasz radę odpisz - jak kp wpłynęło na Twoje starania? Bo ja też ciągle karmię i szczerze...Końca nie widać -
Linka, przykro mi
Kimono witaj
A u mnie 25 dc i brak owulacji. Brzuch dziś już boli na @. Jakoś wszystko mi się rozregulowało. Czekam na @. W maju mam urlop to może coś się uda. Chociaż sama nie wiem, bo tych urlopów z nadzieją na pozytyw trochę już miałam... Ale postanowiłam nie mierzyć temp itp w następnym cyklu. Może zmierzę kilka w okolicach owu, żeby zobaczyć czy będzie.
01.2017 - ciąża biochemiczna