Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kimono - to moja trzecia ciaza i nadal karmie. Udalo sie w 2cyklu, po powrocie @ (syn mial 10mcy). W druga ciaze karmiac zaszlam w 4cyklu po powrocie @ (a ona wrocila prawie rok po porodzie).
Nie ma co porownywac organizmu do organizmu, bo zeby zajsc w ciaze, to musi on dac rade wykarmic dziecko na cycu i to w brzuszku. Nie mam pojecia jak sie przygotowac do tego - moj organizm dal rade. A sa takie, ze i po skonczonym karmieniu potrzebuja 'regeneracji', zanim na nowo rusza z produkcja jajeczek przy owulacji.
Ja odstawiac nie chcialam i nadal nie chce - no chyba, ze beda takie wskazania. Jednak lekarza mam takiego - skoro sie udalo karmiac, to tylko sie cieszyc i karmic. Marze o tandemie ♡♡Kimono lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
a ja od niedzieli męczę się z kolejną anginą (to już trzecia w przeciągu miesiąca) i zaczynam się zastanawiać o co chodzi, bo wcześniej może z 2 razy w życiu miałam anginę. A teraz kończę jeden antybiotyk, jest kilka dni ok i wszystko wraca od nowa...Zastanawiam się czy na jakiś czas nie odpuścić sobie starań bo gdyby się udało a ja co 2 tygodnie będę wyskakiwać z anginą to przecież albo poronię albo zaszkodzę dzidzi
-
Inka, chabasse - tulę, oby przyszłe cykle skończyły się inaczej!
Magdis - a robiłaś kontrolnie morfologię? To na pewno angina? Może antybiotyk nietrafiony?
Siedzę u teściów w łódzkim bez wody i prądu, zima wszystkich zaskoczyłaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 11:34
-
Wredotka, fantastycznie
Ja dzisiaj 9 dpo i zrobilam test... i chyba widze druga kreske... Jejku!!!!! Wiem, ze to bardzo wczesnie, chcialam testowac dopiero w sobotę, ale zrobilam taki zapas testow lh i hcg, ze stwierdzilam, a co tam najwyżej strace jeden wrocilam po niego sporo po czasie i jest druga kreska, slabiutka, ale jest Nie moglam uwierzyc i zaraz zrobilam drugi i po paru minutach tez sie pokazala druga! Jejku!!!! Ale emocje oby w kolejnych dniach ciemnialamajamia, Linka18, Wredotka, chabasse lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny! Będę się naprawdę cieszyć jak kreseczka będzie z dnia na dzień ciemniala no i jak już będę po badaniu z krwi, ale to najszybciej pewnie w przyszłym tygodniu zrobię. Poczekam na termin @ i będę się modlić, żeby nie przyszła
Linka to mój 5cs i całkowity brak jakichkolwiek objawów póki co, dlatego byłam w szoku jak ujrzałam drugą kreseczkę. W zeszłym cyklu miałam już tych objawów więcej i nic z tego nie wyszło.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚