Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laseczki! Ja tu ciągle do Was zagladam
Agulineczka trzymam kciuki i po cichu gratuluje
CO do cięzarnych i starajacych sie to pamiętam jak ryczałam jak bóbr gdy dowiedziałam sie o ciązy koleżanki (mamy dzieci z róznicą 4 tygodni i obie chciałyśmy szybko drugie) no i u niej płodnosć po porodzie wróciła szybciutko i udało im sie w pierwszym cyklu starań, przyznała sie w 12 tc ja wyłam jak bóbr ze nam sie nie udaje ze ta płodnosć dopiero wraca a za kilka dni sie okazało ze juz wtedy byłam w ciazy i chyba to hormonki mnie tak nakręcily
Wszystkie sie doczekacie tylko czasem trzeba niestety trochę więcej cierpliwości! Ja za każdą z Was nieustannie trzymam kciuki!
-
Kimono taaak, no staram sie bardzo, ale czasem grzesze okrutnie i jem ciastki Ale powiem ci, ze po jakims czasie nawet mnie z bardzo nie ciagnelo do slodkiego. Spadki cukrowe sa ciezkie momentami i drzemki mnie biora, ale ogolnie nie jest tak zle.
Laska ja juz szamam kwas foliowy trzeci rok i dupa Teraz juz biore jak mi sie przypomni, ale jemy tony zielonych warzyw, wiec nie mam wyrzutow sumienia.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny! Jestem przeszczęśliwa i mam nadzieję, że tak już zostanie w poniedziałek polecę na betę jeśli @ nie przyjdzie. Mąż jeszcze nie wie, chyba dziś wieczorem mu powiem chciałam poczekać do soboty, może kreseczki byłby wyraźniejsze, ale chyba nie dam radySynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka gratulacje- jest faktycznie rozowa kreska.Teraz tylko czekac i sie nie martwic!!!
Dziewczyny zeby nam sie udalo, bo mnie juz denerwuje to czekanie i owulacja...
Wiecie co chyba zlapalam infekcje pochwy. Bralam probiotyk teraz ale @ przyszla.
Czy to mozliwa ze przez czeste starania się doigralam??
Gdzies ostatnio czytalam ze plemniki zmieniaja ph pochwy co moze powodowac podatnosc na zapalenie.
Majamia bylas u lekarza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 14:44
-
Linka, no ja słyszałam, że nasienie dobrze wpływa na ph pochwy. Właśnie żeby nie powstrzymywać się podczas infekcji i leczenia. Oczywiście, pewnie w jakichś lekkich i nie wszystkich przypadkach. Ja się nie znam ale kiedyś tak czytałam.
-
Uda się w końcu dziewczyny, musi! Ale dobrze Was rozumiem pewnie jak każda starająca się - cieszę się i po cichu zazdroszczę.
agulineczka - pięknie, teraz niech groszek się zdrowo rozwija :*
Linka - może partner Cię czymś zaraża?
Wróciłam! Prądu do dziś nie ma, woda jest. Także tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2017, 18:14
-
Wredotka my sie chyba nawzajem zarazamy.On ma dobrze bo namasci swojego cloromitazolum i jest ok.A ja musze specjalnie do gino po czopki isc nas recepte.
Faceci jednak maja zawsze lepiej.A;e nigdy nie beda wiedzieli co to jest nosic dziecko w sobie i urodzic...