Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
jangwa - sto lat i upragnionej fasolki!
oliwcia - gratulacje córy!
theagnes - super, parka, gratulacje!
majamia - na następnej wizycie na pewno będzie bić serduszko; dlatego wg mnie nie ma sensu chodzić wcześniej na usg niż 7-8 tydzień, niepotrzebny stres.
Dziewczyny, dawać tu synchronizację ciążową jak najszybciej
agulineczka, teraz chyba idziemy równo, bo u mnie się cykl popierdzielił - w 15 dc wyszedł mi pozytywny test, po czym w 19 dc ból jak na owu, a testy negatywne. I czemu mam ufać skoro tempki nie mierzę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 22:39
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam prozbe czy ktoras z was brala moze pregnyl na pekniecie?ale sama czy ktoras sama robila sobie zastrzyk?
Mam wielki problem musze wziasc pregnyl w pierwszy dzien swiat a moja doktorowa wyjezdza i gdzie zrobic ten zastrzyk isc na pogotowie?
Bralam puregon i jest szansa na owulke sa 3 pecherzyki ale musze wziasc ten pregnyl... -
Mialyscie racje dziewczyny. Moj termometr tez pamięta ostatnio mierzone. No to ma tylko jedna wadę.
Ja dzis w podlym nastroju @ przyszła. Czuje sie okropnie nawet nie fizycznie ale ten okres mnie dobija psychicznie.
Mam pytanko jak radzicie sobie z zaczepkami 'kiedy drugie dziecko'?LASKA -
Wredotka wiem, ze i wczesnie. Ale mialam juz wizje pozamacicznej i w sumie z tego powodu poszlam sprawdzic. I tak dlugo wytrwalam, bo to 7tc juz niby jest.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Wiem ze przy staraniach nie powinno sie pic alko ale wczoraj sie z tej calej niemocy upilam zle znosze porazke jaka jest okres...najgorsze jest to ze nie mam z kim pogadac, bo raczej mało osób w ogole sie zastanawia ze moge miec problem z zajsciem. Wiekszosc osób to mysli ze jak juz sie ma jedno dziecko to drugie to kwestia chęci i czasem tak komentują sytuacje ze poprostu mi sie plakac chce.LASKA
-
Laska tu sie wygadaj, my wszystko wezmiemy, bo wiele z nas sie dlugo stara i wiemy dokladnie przez co przechodzisz :*
Ja wczoraj poszlam do kosciolka z chlopakami i sie poplakalam jak bobr normalnie. Znajoma babeczka wlasnie wczoraj przyszla z nowym dzidziusiem, pierwsza coreczka, maja juz trzech chlopcow. Wszystkie dzieciaki malutkie, takie co poltora, dwa lata. I wszystko byloby ok, gdyby nie moj mlodszy pastor i jego niezbyt taktowne komentarze, ze o prosze, ci to nam moga powiedziec, jak sie to robi ha! ha! Sam tez ma czworke dzieci.
Normalnie wcisnal mi tego niemowlaka w ramiona. A ona taka malenka, sliczna. Czarne murzyniatko Wloski takie fajne, krecone i pachnie mlekiem...
I ten baran mnie w tym samym czasie wypytuje co i jak ciagle... No masakra jakas.
Kazalam sie mu wypchac i ucieklam.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
No i ktos mi powie ze ja wymyslam ze ludzie taktu nie mają. ..
Najgorsze jest to ze czasem nawet chcialabym zeby co po niektórzy wiedzieli ze sie staramy bo wtedy by moze ugryzli sie w jezyk przy nastepnym spotkaniu bo moze ich muzgownice zalapalyby ze cos jednak jest noe tak... a z drugiej strony wiem ze moj maz tak samo przezywa to jak ja i wiem ze nie chce mowic nikowu o tym naszym problemie. Bo z reguly malo osob oswiadcza ze stara sie o dziecko tylko raczej informuje o zaistnialymLASKA -
nick nieaktualnyZdrowych i Spokojnych Swiat Wam zycze
Wiec udalo mi sie zrobic ten zastrzyk na pogotowiu o 9:00
Ale nie wiem czy juz mi nie pekly bo o 6:00 jak wstalam bardzo bolaly mnie piersi to moj 12 dc
Jak to jest u Was od razu po ovulacji bola was piersi?
Teraz boli mnie bardzo prawy jajnik na nim mialam 2 pecherzyki...