Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:majamia ja myslę, ze to przypadek. Twój maz ma po prostu dobre nasienie i tylesyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
LASKA wrote:Ciezko mi Was nadrobić wiec chyba na bieżąco bede czytać.
Czy wszystkie mierzycie temperatury? I czy wcześniej przy pierwszym dziecku tak robilyscie?
Nie i nie
Nie mierzę, bo i bez tego wystarczająco się nakręcam.
Poprzednio nie mierzyłam, bo spontanicznie przestaliśmy się zabezpieczać i zaskoczyło za pierwszym razem.
jangwa_maua wrote:No 2 lata to ja zawsze chciałam,ale teraz to już nierealne. W grudniu mała kończy już 2 latka...
Też chciałam 2 lata, a niestety nawet nadzieja na 2 lata rocznikowo (faktycznie niecałe 2 i pół by było) prysła z tym cyklem.
simon86 wrote:A ja wszędzie widzę kobiety w ciąży.... nie wiem może zawsze są tylko wcześniej nie zwracałam tak na to uwagi....
Nie wiem jak u Ciebie ale u nas faktycznie teraz jest wysyp Nawet na taki małym forum, gdzie się udzielam był przestój niemal dwuletni a w ciągu ostatnich 2 mcy aż 9 dziewczyn ciąże ogłosiło... Bolało
Dziś powinna przyjść @, wczoraj test negatywny a nad ranem pobolewał mnie brzuch, czyli niebawem zawita.
Może mnie ktoś poinstruować jak dokładnie z tym pyłkiem pszczelim się obejść?
Wiem, że najlepiej go rozdrobnić i zalać na kilka godz. Pytanie jaką wodą - zimną, letnią, wrzątkiem?
Czytałam też, że dobrze dodać miodu, coś tam się lepiej wchłania.
Obiło mi się gdzieś o oczy, że pije się tylko do owu, prawda to?
Jaka ilość i ile razy dziennie? Raz starczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 13:54
Matylda
-
nick nieaktualnysimon
no to coś podobnego tylko, że Aromek nie upośledza tak endometrium i można brać dłuzszy okres czasu (clo zaleca się max pół roku bez przerwy). no i przy clo większe ryzyko przestymulowania,torbieli- tak mi gin przynajmniej mówił
ja mam swoje naturalne owulacje, wiec dostałam mniejsza dawkę 1 tabl. dziennie, a czytałam, ze dziewczyny z PCOS biorę po 2 dziennie
a Ty bierzesz clo?
Tanda
najlepiej zmielić i zalać ciepłą wodą, po kilku h wypić z dodatkiem miodu/sokuTanda lubi tę wiadomość