Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Existenz dobrze, że znalazłaś lek, który Ci pomaga. U mnie zawsze clo powodowało torbiele, pęcherzyki nie chciały pękać. A pomaga Aromek. Dla każdego coś się znajdzie
A ja po monitoringu. Pęcherzyk lewy 17mm, prawy 15,8mm. To owulka pewnie gdzieś w poniedziałek.
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Jenny o rany... ja zawsze dostaje @ na wesela, rocznice, imprezy i wakacje Kruca fuks no!
Adele ja jestem babka znachorka, tylko mi siwego koka na glowie brakuje, ale spoko, dorobie sie W srodku miasta ogrodek 10 metrow a u mnie warzywa, krzaczki, ziola, przepiorki i kura hahaha60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Jenny - nospe mozna, ale nie wiem czy forte. Chociaz mowia, ze ibuprom przy karmieniu nie mozna, a przy zapaleniu piersi dobre lekarstwo to jest.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Hej. Obu przeszla migrena. Raz w zyciu mialam i mam nadzieje, ze nigdy nie wroci.
Do mnie kurier wlasnie przybyl z nosidlem dla dzieciakow. Boooskie jest! ♡ mam radoche mega!syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Majamia właśnie w aptece powiedzieli mojej mamie ze nospe raczej nie brać ale ibuprom można:D
Narazie nic nie brałam jeszcze. Ale leje się ze mnie konkretnie. I już tej @ mam dość już może więcej nie przychodzić hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 16:13
-
Jenny - hahaha. To dzialajcie i znowu @ nie bedzie
Nospe w ciąży mozna, a nospy forte nie przy kp? Pewnie cos ma w sobie, jak apap extra - zwykly apap mozna i w ciazy i kp, a extra absolutnie nie. Ibuprom przy kp owszem, ale dziecko nalezy obserwowac, czy alergii nie ma. W ciazy ibupromu nie wolno.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
majamia migrene RAZ? O rany ale zazdroszcze... Ja rzygam od migren
Adele no wlasnie widze ze rowno idziemy haha tez mnie glowa naiwania juz jakos trzeci dzien. Paracetamol sie poddal, ketonal rzadzi ^^60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat - tak. Raz w zyciu. I to kilka miesiecy temu. Nigdy nie mialam, a wtedy swiatlowstret i czulam smak kazdego dzwieku... wedlug paru osob wlasnie minegra to byla. Nawet nie wiem, czy jakos sie bada to, czy to byla, czy nie.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Existenz wrote:Clo działa. Ovu była w 13dc a nie jak zawsze w 25.cycki przestaly boleć a brzuch zaczął cmic.... jak co miesiąc. Może to i lepiej, niedługo zaczynam nowa prace )))
Więc 2dc i jestem pewna że znajdę w tym miesiącu w ciążę bo nie chce *znaczy chce) ale łatwiej by było np. Za 3 miesiące jak wdroże się już w nowe obowiązki nowej pracy. Jaka brzydka pogoda dziś.... zanim zaczelo padać przygotowałam cały ogrodek do wiosny. Posialam co trzeba. Odciski pękają . Mój ukochany wraca za tydzień. Moja córcia wraca od taty wieczorem bo przecież miała jechać do taty na weekend ale pan imprezowicz na balety jedzie. Przyjeżdża raz na 3 tyg bo w Berlinie siedzi. Ale cóż niech sobie chłopak tez życie układa. Już po 2 rozwodach, drugiego swego dziecka prawie nie zna. Jak ja się cieszę że się z nim rozwiodlam.
Ale mnie dziś na wylewnosc wzięło10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Od dwoch dni nie karmie kp moj syn jakoś to akceptuje. Długo to fakt. Ale miałam taka mózliwosc i chciałam.
Trochę mi życie zawirowało. Mieliśmy starać sie na wiosnę, ale moze zaczniemy w czerwcu... Na razie zobaczę co sie z organizmem podzieje po zaprzestaniu karmienia. Od wczoraj dwa syfy.... Tak szybko?
Czekam na Wasze testowanie:) i oby @ nie przyszła:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 22:03
majamia lubi tę wiadomość
-
Hej
U mnie dzis temp w dol wiec czekam na @... uronilam pare lez na ramieniu męża i jest troche lepiej..
Kat jak u Ciebie ?
Fidelissa w takim razie ony jak najszybciej organizm doszedł do siebie