Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Existenz dobrze, że znalazłaś lek, który Ci pomaga. U mnie zawsze clo powodowało torbiele, pęcherzyki nie chciały pękać. A pomaga Aromek. Dla każdego coś się znajdzie
A ja po monitoringu. Pęcherzyk lewy 17mm, prawy 15,8mm. To owulka pewnie gdzieś w poniedziałek.
01.2017 - ciąża biochemiczna -
Jenny o rany... ja zawsze dostaje @ na wesela, rocznice, imprezy i wakacje
Kruca fuks no!
Adele ja jestem babka znachorka, tylko mi siwego koka na glowie brakuje, ale spoko, dorobie sieW srodku miasta ogrodek 10 metrow a u mnie warzywa, krzaczki, ziola, przepiorki i kura hahaha
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Jenny - nospe mozna, ale nie wiem czy forte. Chociaz mowia, ze ibuprom przy karmieniu nie mozna, a przy zapaleniu piersi dobre lekarstwo to jest.syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Hej. Obu przeszla migrena. Raz w zyciu mialam i mam nadzieje, ze nigdy nie wroci.
Do mnie kurier wlasnie przybyl z nosidlem dla dzieciakow. Boooskie jest! ♡ mam radoche mega!syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
Majamia właśnie w aptece powiedzieli mojej mamie ze nospe raczej nie brać ale ibuprom można:D
Narazie nic nie brałam jeszcze. Ale leje się ze mnie konkretnie. I już tej @ mam dośćjuż może więcej nie przychodzić haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 16:13
-
Jenny - hahaha. To dzialajcie i znowu @ nie bedzie
Nospe w ciąży mozna, a nospy forte nie przy kp? Pewnie cos ma w sobie, jak apap extra - zwykly apap mozna i w ciazy i kp, a extra absolutnie nie. Ibuprom przy kp owszem, ale dziecko nalezy obserwowac, czy alergii nie ma. W ciazy ibupromu nie wolno.syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
majamia migrene RAZ?
O rany ale zazdroszcze... Ja rzygam od migren
Adele no wlasnie widze ze rowno idziemy haha tez mnie glowa naiwania juz jakos trzeci dzien. Paracetamol sie poddal, ketonal rzadzi ^^60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat - tak. Raz w zyciu. I to kilka miesiecy temu. Nigdy nie mialam, a wtedy swiatlowstret i czulam smak kazdego dzwieku... wedlug paru osob wlasnie minegra to byla. Nawet nie wiem, czy jakos sie bada to, czy to byla, czy nie.syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
Existenz wrote:Clo działa. Ovu była w 13dc a nie jak zawsze w 25.cycki przestaly boleć a brzuch zaczął cmic.... jak co miesiąc. Może to i lepiej, niedługo zaczynam nowa prace
)))
Więc 2dc i jestem pewna że znajdę w tym miesiącu w ciążę bo nie chce *znaczy chce) ale łatwiej by było np. Za 3 miesiące jak wdroże się już w nowe obowiązki nowej pracy. Jaka brzydka pogoda dziś.... zanim zaczelo padać przygotowałam cały ogrodek do wiosny. Posialam co trzeba. Odciski pękają. Mój ukochany wraca za tydzień. Moja córcia wraca od taty wieczorem bo przecież miała jechać do taty na weekend ale pan imprezowicz na balety jedzie. Przyjeżdża raz na 3 tyg bo w Berlinie siedzi. Ale cóż niech sobie chłopak tez życie układa. Już po 2 rozwodach, drugiego swego dziecka prawie nie zna. Jak ja się cieszę że się z nim rozwiodlam.
Ale mnie dziś na wylewnosc wzięło10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Od dwoch dni nie karmie kp
moj syn jakoś to akceptuje. Długo to fakt. Ale miałam taka mózliwosc i chciałam.
Trochę mi życie zawirowało. Mieliśmy starać sie na wiosnę, ale moze zaczniemy w czerwcu... Na razie zobaczę co sie z organizmem podzieje po zaprzestaniu karmienia. Od wczoraj dwa syfy.... Tak szybko?
Czekam na Wasze testowanie:) i oby @ nie przyszła:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 22:03
majamia lubi tę wiadomość
-
Hej
U mnie dzis temp w dol wiec czekam na @...uronilam pare lez na ramieniu męża i jest troche lepiej..
Kat jak u Ciebie ?
Fidelissa w takim razie ony jak najszybciej organizm doszedł do siebie