Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hekate to kciuki za wynik. A w czw leć też i powtórz dla świętego spokoju 😊😊😊
Kinga jak tam?
Iza nie wiem co Ci doradzić, chyba powtórzę to co kiedyś jesteś przemęczona, jak tylko masz okazję niech mąż Ci pomaga, bo jak masz wszystko na swojej głowie to za dużo. Ola może ma teraz gorszy czas, pamiętaj, że przyjdą lepsze dni. Nie denerwuj się tyle i nie stresuj,bo szkoda zdrowia 🤗
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adele27 wrote:Hekate a wyniki o której mówili ?
Nie wcześniej jak ok południa, ale raczej później.
po 10-ej odbierają krew do laboratorium.
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualnyJa sie denerwuje ze nie potrafię dziecku pomoc. A do tego święta a w lodowce pusto. Wstalam dziś o 6 zeby coś zrobic to Ola wstała 6.30 i od rana jeczy, jesc nie chce, jej sniadanie to z 50ml kaszki i ćwiartka jablka, ubrać sie nie dała, mąż ją teraz nosi do spania. Dalam jej do tego przeciwbolowy. I czekam az te zęby wreszcie wyjda z większą niecierpliwością niz dzieci czekaja na Mikolaja.
-
Iza ją nie stosowałam ale moja koleżanką chwaliła sobie viburcol, może warto spróbować.
Pewnie przy szymku też sprawdze.
Czekamy na wyniki hekate✊✊✊ ale z taką krecha myślę że będzie bardzo dobrą😁 -
Hekate Twoja beta na bank bedzie piekna, przy takich grubych kreskach to nie ma innej opcji nawet 🙂.
Ja zaraz sie zbieram do pracy, jeszcze dzis po poludniu mam fryzjera, nie wiem czy i o dentyste nie zahacze bo wypelnienie mi z zeba troche wypadlo. Za dwa dni swieta a ja nawet nie mam zakupow zrobionych, nie posprzatalam, nie wiem nawet kiedy jedzenie zrobie bo byc moze i w wigilie pojde do pracy 🤷♀️
Wczoraj nam mala fiknela glowa w plytki w lazience. Nie wiem jak to sie stalo ale jak maz przybiegl bo zaczela krzyczec to lezala do gory nogami miedzy sciana a toaleta. 😨Guza miala na pol czola, ale od razu poszedl lod w ruch i dzis jest o wiele lepiej. Przy dzieciach to non stop oczy dookola glowy. -
Mysza nooooo możesz być blisko,pilnować, a i tak się stanie. Dobrzeń, że nic poważnego się nie stało. A z tymi porządkami to jak nie zdążysz to zrobisz po Świętach 😉 i idź lepiej do dentysty, bo potem parę dni wolnego i zamknięte😘
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Mysza123 wrote:Hekate Twoja beta na bank bedzie piekna, przy takich grubych kreskach to nie ma innej opcji nawet 🙂.
Ja zaraz sie zbieram do pracy, jeszcze dzis po poludniu mam fryzjera, nie wiem czy i o dentyste nie zahacze bo wypelnienie mi z zeba troche wypadlo. Za dwa dni swieta a ja nawet nie mam zakupow zrobionych, nie posprzatalam, nie wiem nawet kiedy jedzenie zrobie bo byc moze i w wigilie pojde do pracy 🤷♀️
Wczoraj nam mala fiknela glowa w plytki w lazience. Nie wiem jak to sie stalo ale jak maz przybiegl bo zaczela krzyczec to lezala do gory nogami miedzy sciana a toaleta. 😨Guza miala na pol czola, ale od razu poszedl lod w ruch i dzis jest o wiele lepiej. Przy dzieciach to non stop oczy dookola glowy.
Oby jak najmniej takich.
Ja też pracuję jeszcze dziś i jutro.
Zakupy zamówiłam - przyjadą dziś.
Chałupę ogarnęłam.
Co do reszty - czas zweryfikuje 😂„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Mysza mój mały ostatnio nabił sobie 2 guzy w ciągu jednego dnia🤨 i to byłam obok. Dokładnie oczy trzeba mieć dookoła głowy. Ale dzieci jak widać są niezniszczalne😄 zawsze się boje jak uderzy się w głowę ale co zrobić..
-
Melduję że bylam na becie😊
Powiedzialam pani która pobierala zeby tym razem sie postarała tak pobrac zeby wyszla pozytywna ,bo inaczej wiecej do nich nie przyjdę🤣.
A wyniki pewnie po południu,mam ta karteczkę z kodem zeby podejrzeć na necie. A w czwartek tez jak cos moge zrobic ,tylko otwarte do 9tej.
Po pobraniu pojechalam na rynek kupic warzywa ,kapustę kiszoną i do rybnego. Pierdziele to ,tyle pieniędzy wydanych A tu jeszcze trzeba przy tym stac godzinami..na drugi rok kupuje gotowe. A w supermarkecie wybierając serek z lodówki myslalam ze puszczę pawia...bez powodu cofalo.
Wczoraj do 23 robilam pierogi...wyszły mega dobre, ale nogi wchodziły w D...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 12:17
-
Kinga to super, że udało Ci się podjechać 😊 w takim razie i za Ciebie też ✊✊
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyJa po 4 tyg.w koncu wyszlam z domu🙈 do ludzi ale kiepski cel- do banku po kase i rachunki oplacic i po kasie.
Oli chyba pomogl przeciwbolowy, przespala sie, troche obiadku zjadla, zagryzla jablkiem i w dobrym humorze zostala z babcia.mother84 lubi tę wiadomość
-
Iza dobre i wyjście do banku. U nas dziś cały dzień pada, że nawet na spacer wyjść nie można...siedzę z małym w domu i przez to się tak czas dłużyyyyy mimo, że większość czasu bawi się sam, ale można jako znieść
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Ją beze pavlova zrobiłam i kolejna beza do ciasta malinowego pod chmurka. Obiad zrobiłam, poprasowalam. I nóg nie czuje. Jutro zrobie rybę po grecku plus zupę rybną i ciasto marchewkowe, no i resztę do tego malinowego. A w wigilie resztę. Jeszcze misze chate ogarnął. A w międzyczasie maz starsza przyprowadził bo dzwonili z przedszkola, że źle się czuje ale skubana chyba sciemnia.
-
Wyników póki co brak.
Mam komunikat:
Przerwa technicza
Ze względu na prace serwisowe dostęp do wyników badań online jest niemożliwy
i jeszcze:
Trwa aktualizacja systemu. W pilnych przypadkach wyniki można odebrać w Punkcie Pobrań, w którym były zlecane badania. Za utrudnienia przepraszamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 14:33
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️