Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wchodzę na stronę labo ..patrzę wynik jest! Ale tylko tsh bo tez sobie zrobilam . Ale wynik mnie zadowolil bo 1,10.. takze chociaz z tarczyca ok narazie.😊 dobre i to.
Stworzyłam napięcie? 🤣
Teraz najgorsze oczekiwanie.
Wzielam paracetamol na ten bol glowy bo już nie dałam rady, ale nic to nie dało. I ciągle mnie mdli dzisiaj ,niewiem czy to od tej glowy czy moze kropek bedzie...albo po tych pregnylach itp
I cycochy bola... Ale sobie los ze mnie drwi -
Kinga ubiję hahaha normalnie zrobiłaś mnie w jajo😂
Dziewczyny to czekamy, Hekate mam nadzieję, że usuną tą usterkę, niech nie robią sobie jaj😤
Ale dobroci robicie laski, aż ślinka cieknie 😋😋😋
My właśnie z synkiem pieczemy drugą partię pierników, bo pierwsza z niedzieli prawie zjedzona 😂
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
aLunia jade do ciebie na beze !!!! Ja jestem lewa w robieniu ciast ,jedyne jakie mi wychodzi to na kruchym spodzie i takie bez pieczenia.
Ja mam już pierogi zrobione, bigos sie gotuje, śledzie sie mocza , schab i boczek natarlam przyprawami i jutro będę piekła. Rybe po grecku tez jutro zrobię, i roladę z łososiem i szpinakiem. A i dzisiaj jeszcze uszka... jak dam radę.
Tylko niewiem jakie śledzie, jedne z cebulka ,a drugie chyba z suszonymi pomidorami. A wy jak robicie sledzie? -
Jaaaaaa ale nabrałam ochoty na to jedzenie😋 pyszności 😋
Ja śledzi nie robię wcale, moja siostra co roku robi takie pod pierzynką 😋 z buraczkami itpWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 14:51
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Calanthe 😍😍😍śliczna córcia, a te oczyyyyy 😍no i włoski jakie długie
calanthe lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Nie no pozostałe w zlobku i starszą trochę w przedszkolu. Młody pospal w dzień akurat dzisiaj.
Calanthe jestem podwojnie wzruszona moja Wiki miała taka sama sukienke 😍😍😍😍 sliczna mała czarnulka ❤
Kinga ją na kruchym nigdy nie robiłam za to 🤣 bogów, uszka o mamo! Też nigdy nie robiłam.
Ale trzymają nas wszystkich w na pięciu z tymi wynikami. No ją nie mogęcalanthe lubi tę wiadomość
-
Calanthe tym razem załapałam się na zdjęcie, śliczna córcia 😍
Jeny dziewczyny ja się czuję jak len przy Was... Co prawda chata ogarnieta ale wigilia to nic bo jadę do mamy a ona nie chciała żeby coś robić... Jedynie pierniki upieklam z córką dla "sportu", żeby poczuć klimat
Co z tymi wynikami... Ile te laby będą zwlekać?calanthe lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualnyJa wyjelam z piekarnika ciasto na karpatke, wstawiłam czekoladowe i biore sie za szatlotke. Mialo byc jeszcze jedno ale odpuszczam, zrobie na sylwka.
Calanthe ale pucia, sliczna.
A, gdybym nie miala @ to tez bym pomyslala ze w ciąży jestem. Ale u mnie to stres i zmeczenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 16:06
-
Calante pięknotka ☺️
Ja w sumie to też nie za wiele robię, bo praktycznie tylko 3ciasta plus orzeszki i sałatkę. A w niedziele obiad, karkówkę i zupę meksykańską ugotuję w drugi dzień świąt bo na wigilię jeździmy do szwagierki i bierzemy teścia, taka tradycja się u nich utarła jeszcze przed naszym ślubem i tak zostało jak narazie i też nic nie robię bo ona nie chce. Za to połowę tego jedzenia jeszcze nam oddaje bo dużo robi, więc zobaczę jak w tym roku będzie i jakby co to pierwszego dnia zrobię jeszcze rybę po grecku i tyle 😅 Także ja też blado przy Was wypadam 🙈calanthe lubi tę wiadomość
-
calanthe piękności !! 😍😍😍
Aj też nabrałam ochoty na świąteczne jedzonko😊 już niedługo
Ja nie bez powodu rok temu w grudniu przytyłam 6kg 🙈 tyle jedzenia dobrego a w szczególności do ciast mnie w ciąży ciągnęło 😅 a piekę w tym roku też sporo bo 6 .. 3 do mamy na wigilię i 3 do domu 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 16:26
Miśkowa, calanthe lubią tę wiadomość
-
Calanthe śliczności! 🥰
Miśkowa piąteczka - ja piekę jedno ciasto i sałatkę robię. Koniec 😁 Pytałam teściowa to stwierdziła że będzie tyle żarcia na stole, że nie ma sensu, żebym coś robiła jeszcze. Moja siostra łączy święta z urodzinami, więc też nie przynoszę nic, oprócz prezentuAle cieszę się bardzo, teraz w pracy mam urwanie głowy, wracam wykończona, bez sensu siedzenie po nocach jeszcze. 😎 Pierniki już upieczone, choinka stoi, może trochę ogarnę w wigilię chałupę i tyle
Jedyne co to muszę spakować prezenty, myślałam że zrobię to jutro przed pracą jak syn będzie w przedszkolu, ale jedna z pań z innej niż jego grupy ma pozytywny wynik na covid i przedszkole od dziś zamknięte. Zostaje mi wieczór jak pójdzie spać. A że dziś się wyspał to obstawiam, że nie nastąpi to zbyt prędko 😣
-
Calanthe prześliczna córeczka 😍
Moich cd wynikow tez jeszcze nie ma. Zabrali sie za zrobienie tsh tak szybko a hcg nie mogli od razu zrobic🤣?
Ja tez na wigilię jade,a na święta do mnie przyjeżdża brat z Żoną i pomimo że sa szczupaki jedzą duzooo,czasem sie zastanawiam czy na zapas tak wcinaja ,a bratowa wogole nie umie gotowac .ale i na wynos biorą duzooo. I tez dla mamy troche gotuje ,bo kobita zapracowana,a ma 3chlopow w domu i żaden nie pomoże.
A wiecie co ..dziś dzwonila do mnie kolezanka ze na e lekcji jej syna ,taka dziewczynka miala włączony mikrofon chyba przez przypadek . I ojciec darl sie na nia , groził jej,kurwy leciały...mówił że jak tylko zaraz skończą się te lekcje to tak jej wpierdoli ze na dupie nie usiadzie ,że matki nie ma w domu to jej nie obroni, a tak jej wpierdoli ze nawet matka jej nie pomoże.
Pani zaczela krzyczac do tego ojca zeby sie uspokoił i ze wszystkie dzieci to słyszą, niech wyłączy glosnik. I pytala pani tej dziewczynki czy wszystko ok ,ale sie rozplakala i rozlaczyla.
Matko boska...na cos sie przydały te lekcje ...wszyscy słyszą przez przypadek u kogo przemoc domowa jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 16:56
-
Miśkowa ja też nic nie robię prócz pierników, które robię właściwie dla syna, żeby miał frajdę z pieczenia i dekorowania 😊 tak jedziemy na gotowe
Wiera ja też chciałam dziś do południa pakować, a syn został i teraz to już mi tak samo wieczory zostają, a wieczorem to ja nie mam sił 😂
Ale każą Wam czekać na te wyniki 😤Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 16:53
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️