Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele27 wrote:To dlatego może być też beta taka wysoka 😉
Najważniejsze jest dla mnie, żeby maleństwo było zdrowe, a czy będzie jedno, czy więcej to już sprawa drugorzędna.
Kinga, co tam u Ciebie???„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Hekate aż mam ciarki aaaaa. Moje gratulacje!
Kinga mam nadzieję, ze u ciebie też będzie pozytywnie.
Ją bym chyba od razu policję wezwała na miejscu tej nauczycielki...
Wiecie zazdroszcze, ze nic nie musicie robić 🤣 ją ciągle myślę co jeszcze muszę, ale powiem wam, ze nawet się ciesze, ze ta wigilia jest u nas pierwszy raz... No i też będzie nam łatwiej ze względu na dzieci położyć je itp
Calanthe no pewnie, ze szkoda. Ją uwielbiam robić zdjęcia jak Wiki jest w ubraniach po Nati nawet starał się podobne robić 🤣
Pamietacie akcję z chrzcinami z moim bratem? To umarł Tata mojej bratowej na covid. Mam 4 godziny w jedną stronę żeby jechać na pogrzeb, gdzie wiadomo no nie pojade bo karmie a oni maja teraz pretensje, to jest dopiero sytuacja ech.. -
Nadal cisza...
Może bedzie wynik tak jak ostatnim razem po 23
Moze negatywny i nie spieszą się zeby mi to wyslac🤔
Tamta rodzina podobno mops juz sie interesuje ,więc pewnie obserwują ojca od dłuższego czasu. Skoro padły słowa z jego ust do dziecka ze nawet matka jej nie pomoże to raczej lekko tam nie mają z nim..szkoda mi takich dzieci😥.
aLunia...nie przejmuj się ich gadaniem , przecież nie zostawisz dzieci na tyle godz ,tymbardziej jak karmisz. Sama widzisz że mysla tylko o sobie , mialas chrzciny to bali się koronawirusa . No teraz dla nich stała się tragedia, ale liczą ze rzucisz wszystko i tez pojedziesz. A skoro ojciec był chory ,to ktos obecny z rodziny na pogrzebie tez moze byc , i tez masz prawo sie bac. Rodzice z mężem moze pojadą?
A wierzycie w przesądy ze jak kobieta w ciazy to nie może na pogrzeb isc? Albo ze kobieta w ciazy nie może matka chrzestna zostac bo straci swoje dziecko? -
nick nieaktualnyTa godzina a moja Ola nadal nie spi. Mąż ją nosi a ja siedze i czekam i nie mam odwagi nic ruszyc w kuchni żeby nie przeszkadzalo. A tak mi sie poduszka marzy.
Kinga przesady a jednak u mnie nikt nie odwazy sie ich negowac. Ja przez tesciowa to zaczelam w wiele rzeczy wierzyc a juz napewno w jej zle moce. Bo jak jej sie cos nie podoba to gdybym robila niewiadomo jak i co to i tak bedzie jak ona by chciala. Ale zeby nie bylo ze tylko tesciowa i tesciowa. Ostatnio zauwazylam ze jak mojej mamie sie cos pochwale ze cos jest dobrze to pare dni i po wszystkim, nie wiem czy taki traf czy co w tym jest. Nawet mojemu mezowi to powiedzialam i on nie zaprzeczyl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2020, 23:14
-
Kinga to dali ciała z tymi wynikami. Co za laboratorium 😤 ja nie wierzę w przesądy ✌️ nawet nie wiedziałam, że te, o których piszesz to są 😂
aLunia nie przejmuj się nimi. To już takie typy, że oni myślą, że są pępkiem świata i dla nich rzucisz wszystko. No przykre, stała się tragedia, ale jak nie masz możliwości to nie masz i muszą to zrozumieć...
Hekate pytałaś czy powtarzać wynik, no już jak Ty uważasz 😉 ja w pierwszej ciąży to tylko raz zrobiłam, potem w innych to powtarzałam, ale to ja jestem taki typ, że muszę, bo inaczej będę rozmyślać czy wszystko ok, nawet kilka razy robiłam 🙊 lekarze też często chcą powtórki po 48 h, ale to też nie zawsze, więc jsk chcesz😉
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyMother spac znowu nie moglas? Ty jakas synchronizacje masz z moją Ola bo ona tez o tej godzinie sie wiercila. Ja znow wstalam wczesniej, juz podlogi pomylam. Ale dziś matka cwana, dziecko w nocy nie jadlo to tylko jak wstalam to mleko w dziub 😆 i na spiocha wciagnela sluszna porcje bo jak nie spi to mleka ani kaszki nie zje.
-
Haha Iza normalnie nakarmiłaś jak gąskę 😍😉 taaaak znowu bezsenność mi się załączyła, ale szybko usnęłam, więc jestem wypoczęta 😉
Kinga trzymają Cię w niepewności z tymi wynikami.
Hekate a Ty jak się czujesz? 😊
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Kinga2020 wrote:Sprawdzałam do północy i nie było. Dziś już sa...niestety 😥
Tulę mocno
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Poszłam do innego pokoju zeby corki nie obudzić i sie wyplakac,cala poduszka mokra i krzyczę do niej 😥😭 znowu nie zostanę mama.. A Jeszcze scielam się wczoraj przed snem z mężem, a on do mnie : zebys jednak nie była w ciazy .. mam mu ochote to wykrzyczec prosto w twarz , że ma czego chcial,nie jestem😭
-
Kinga 😔
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Kinga2020 wrote:Sprawdzałam do północy i nie było. Dziś już sa...niestety 😥
Kinga - tulę mocno 🤗 🤗 🤗
Cierpliwość jest cnotą i Ty się doczekasz.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Hekate gratulacje! Jaka beta wielka! Super
Ach Alunia... Wiem że łatwo powiedzieć ale trzeba zadbać o dobro swoje a nie innych - bo ich i tak nigdy nie zadowolisz...
Kinga przykro miwiem jak się czujesz
jednak trzymam front z Mother i uważam że jakaś przyczyna tych testów jest. Musisz to koniecznie wyjaśnić - jak ta lekarka to oleje to znajdź innego lekarza! A może to jest jakoś powiązane z tą piersią Twoją... Ja jestem z tych co drążą temat dopóki nie dotrą do przyczyny - mam nadzieję że ta lekarka Ci pomoże.
Iza Ty to jesteś silaczka💪 co do przesądów - to chyba działa na zasadzie samospelniajjacych się przepowiedni. W sensie jak w coś wierzysz to tak się dzieje4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Kinga bardzo mi przykro 😓 W przesądy nie wierzę, ale mam jakieś przeczucie, że dopóki nie wyjaśni się tych testów, wydłużajacych się cykli itd. to szansa na dobry test i ciążę jest niewielka
Trzymaj się, uśmiechnij się do córki, a z mężem mam nadzieję, że się pogodzicie. A w kłótniach już tak jest, że najbardziej zranić nas może najbliższa osoba, bo najlepiej nas zna i wie w jaką czułą stronę uderzyć. 😣 A przez te ciągnące się starania są dodatkowe argumenty jakich można użyć 🙄
-
Kinga tak mi przykro jeszcze w takim czasie😞 mężowi pewnie będzie głupio dzisiaj. Trzymaj się 😘
Moja mama też nie będzie, mój Tata nie żyje więc nie ma jak nawet a żadnym pociagiem czy autobusem nawet bym jej nie pozwoliła. No niestety stała się tragedia, ale zobaczcie jak się odwróciło wszystko.
Iza słyszałem o tych zabobonach. I o ile nie wierze twk w ciąży z Wiki miałam być chrzestną i się modliłam, żeby poczekali. Jednak po poronieniu człowiek inaczej myśli, no ale zrobili później jednak.
Jade z koksem w kuchni dalej.