Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się muszę zabrać za robotę w kuchni.... Ale zaraz... Najpierw druga kawa musi być 😅 dopiero zjadłam śniadanie tartę z wczoraj z brokułami i kurczakiem na zimno też spoko 🙈
-
Kinga, musisz isc do dobrego lekarza bo wedlug mnie cos u Ciebie nie gra. Albo sobie za mocno co miesiac objawy wkrecasz, albo moze byc problem hormonalny. Pisalas o problemie z piersia, z cieniami na tescie, chyba najwyzsza pora zeby sie o to zatroszczyc bo moze byc nawet blahy problem, ale bez rozpoznania i ewentualnego leczenia czy pomocy lekow, moze byc ciezko zajsc.
Zyjac tak jak teraz mozesz po prostu psychicznie tego nie udzwignac, wiec po nowym roku poszukaj dobrego lekarza i po prostu rozwiej wszystkie watpliwosci 🙂. -
nick nieaktualnyMiskowa jaka silaczka. Ta godzina a ja jestem totalnie spompowana, nie mam juz sily.
Dziewczyny myslicie ze to lzawiace oczko Oli moze byc od zębów? Ropki nie ma duzo, głównie z rana ale od niedzieli prawie caly czas ma łzy az dzis zadzwonilam do przychodni, dostalam krople a w poniedzialek idziemy do okulisty. -
nick nieaktualny
-
Adele 😍😍😍 słodziak 😍
Adele27 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Ojjj ile komplementów Ignas dostał 😊😊 w ogóle to włosy i oczy ma po mnie ale jak się tak patrzy na mnie to widzę w nim męża 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2020, 13:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiera to się narobilo. Jakos musicie to przetrwac.
Wiecie co, mialam teleporade, dostalam kod do recepty i kod do skierowania. Mąż byl w aptece i kod recepty nie wchodził, moze pielęgniarka pomylila sie podajac, zadzwonilam do przychodni ale pani dr juz nie bylo i nie mogli sprawdzić a ja nie bylam w stanie podać mezowi tego drugiego kodu zeby sprawdzili bo bylysmi na spacerze. Ciekawe gdzie nastapila pomylka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2020, 17:13
-
Wiera, ojej- to nieciekawie... choć z drugiej strony będziecie mieli czas na pogłębianie więzi i nie tylko😉
Przytulam🤗
Iza, mnie ostatnio teleporada złapała w autobusie, współpasażerowie musieli wysłuchiwać 😂, a jak miałam teleporadę za syna u dermatologa (tylko recepty ), to byłam akurat w piekarni😜
Zawsze noszę ze sobą mały kalendarzyk i tam wszystko zapisuje☺️„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️