Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny również życzę Wam spokojnych i wesołych świąt 🌲🌲🌲🌲
Hekate dostałaś najwspanialszy prezent na święta ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2020, 13:15
Iza34, Miśkowa, pola89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny rowniez zycze wam wszystkiego co dobre, spokoju ducha, radosci, milosci pociechy z dzieciaczkow, zdrowka i zeby nastepne swieta byly w wiekszym gronie dla wszystkich starajacych.
Hekate beta piekna wszystko ladnie sie rozwija wszytko bedzie dobrze. Czy ja dobrze pamietam ze mialas AMH bardzo male, takze nie ma rzeczy nie mozliwych Hekate doswiadczyla cudu to jest bardzo wzruszajace.
Kinga to nie jest pewnie najlepszy moment dla Ciebie ale ja juz sie po malu zbieram i Ty tez musisz walczyc dalej o marzenie.Iza34, mother84, Miśkowa, Kinga2020, pola89 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Hekate cudowne wiesci😍
Ja tez dołączam się do życzeń i tez wam życzę wszystkiego dobrego i pomyślności w Nowym Roku ,niech sie spelnia wszystkie plany i marzenia.Zdrowych i Wesołych Świąt .
My ma druga wigilię jedziemy właśnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2020, 19:11
Iza34, mother84, Miśkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hekate super wiadomość 🥰
Również życzę Wam zdrowych i mimo wszystko radosnych Świąt.Niech miną w miłej atmosferze i spokoju. 😘
My zjedliśmy co nieco z kolacji, synek zaczął bawić się prezentami, a ja poczułam taką senność że położyłam się spać 😆 Niedawno wstałam. Ma ta wigilia w domu swoje zalety
Iza34, mother84, Miśkowa, AdelaX, pola89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jadę na oparach bardzo krotkiego nocnego snu, nie dość ze pozno sie polozylam, deszcz walil w okno i zasnac nie moglam, potem Zuzia przyszla i wstalam juz o 6 zeby salatki zrobic zanim Ola wstanie.
Ja jakis niesmak czuje po wigilii. I nie tylko ja nie bylam zadowolona.
Wyobrazacie sobie ze moja 8-latka nadal wierzy w mikolaja a ja nie mam sumienia wyprowadzac jej z błędu? Ale powiedzialam jej ze ksiazke i puzzle to my jej kupilismy bo mi pomaga przy Oli. -
Ja tez Wam zycze wesolych swiat, zdrowia, szczescia 🙂Staraczkom oczywiscie pozytywnych testow, oczekujacym na dzidziusia zeby wszystko bylo dobrze ☺️No i niech nam wszystkim maluchy rosna zdrowo 😃.
Jedzcie, odpoczywajcie, spedzajcie czas z bliskimi, to tak wazne 🥰Miśkowa, mother84, Iza34, AdelaX lubią tę wiadomość
-
Jeju Iza możemy przybic piatke... Ja się cieszę że ten dzień w końcu się skończył
noc trudna bo nie u siebie, godziny i miejsce nie te więc i dzieci dały się we znaki. Zosia od rana marudzaca więc mąż już podminowany, ja latalam między kuchnią a dziećmi z jezorem na wierzchu. Finalnie pozarłam się z mężem bo usiadłam z laktatorem i jeszcze bardziej marudzaca Zosią a Hania została z nim i też się rozplakala a on zamiast cokolwiek zrobić - ponosić, pobujac, sprawdzić czy nie jest glodna to tylko siedzial patrzył na nią i mówił "no już, no już"... Zmęczona jestem okrutnie, teraz wiem że od dłuższego czasu nie ruszam z domu na weekendy przez covida tylko dla komfortu swojego i dzieci. Ufff wyzalilam się
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
A no i Hekate jaka beta piękna 😍 może rzeczywiście dwa kropki są 😀4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Niedawno wróciliśmy,jestem padnięta. A moja w najlepsze zabawa prezentami...dziś Chyba spac prędko nie pójdzie. Od meza dostalam komplet lancuszek i kolczyki ...tym razem chyba ktos mu pomagał bo są mniej babcine niz zawsze.
Iza tak,ciężko w tym miesiacu to przechodze..chyba dlatego że wielkiej nadziei sobie narobiłam. Wczoraj cały dzień opłakiwania. Dzis od rana wstalam i ciasta robilam,nic mi sie nie udawalo i wszystko lecialo z rak.I na ostatnia chwile wlosy sama farbowalam.Doszlam do wniosku że to jednak nie u mnie moze byc problem. Ale będziemy drazyc temat i działać.
Hekate u ciebie to przyrost wiecej niz 100%, więc szansa na blizniaki jest 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2020, 23:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ja również życzę zdrowych spokojnych świat. My mamy jeszcze jedną okazje do świętowania ❤️
Tymusia pierwsze urodzinki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2020, 10:27
Iza34, mother84, pola89, Miśkowa, Adele27, Wiera, calanthe lubią tę wiadomość
-
No przystojniak pełna gębą👍👍😍
Sesja, pełna profeska😎AdelaX lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️