Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adelax dobrze, że dała wam do zrobienia badania, naprawdę mam nadzieję, że wkrótce to przejdzie, bo trochę czasu to już trwa... trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego i wraz z nowym rokiem przeszło 🤗 i nie przepraszaj, że nam tu piszesz, przecież to normalne, że się martwisz, a my jak możemy to pocieszymy, doradzimy. Trzymaj się dzielnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 07:46
AdelaX lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adelax daj znać koniecznie jakie wyniki wyszły. Dla mnie to też z tą gorączka dziwne, że tak długo się utrzymuje. Jak dzisiaj synek się czuje?
-
nick nieaktualnyAdelaX dobrze ze piszesz. Ja jestem przerazona. Ale my na pneumo juz nie bedziemy szczepic. I tak sobie przypomnialam ze ktos polecał przed szczepieniem zrobic crp a u nas w przychodni nawet przy chorobie nie zalecaja. Mam nadzieje ze synus dzis lepiej. Wlasnie taki kiepski okres na szczepienie. Ja mam możliwość wyboru bo dzieciaczkow w wieku Oli jest az 3 i maja luz.
-
Już jesteśmy po badaniach, dopiero teraz udało mi się zlapac mocz i mąż wlasnie zawiózł. Mocz robiłam na własna rękę bo ta dr mi zaleciła co wieczorem dzwoniłam. Ta z przychodni tylko morfologia i crp.
Gorączka niestety wraca, rzadziej ale wraca.. tez mi się nie podoba ze ta gorączka się tak długo utrzymuje. Teraz aktualnie jest ok ale nad ranem była... napisze jak będą wyniki. A jak wyjdzie wszystko ok a gorączka nadal będzie?😢trzymajcie kciuki 😘 -
Adelax to kciuki za wyniki ✊ może jak się wydłuża ten czas bez gorączki to też dobry znak.
AdelaX lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Adelax, przytulam.
Ja swojego Syna - lata temu - szczepiłam zarówno na pneumo, jak i meningokoki i nie miał żadnej reakcji poszczepiennej.
Może to jednak infekcja się nałożyła...?
Co planów, to ja mam, ale tym razem partner wziął urlop i sam wszystko szykuje.
Kazał mi nic nie przynosić i niczym się nie zajmować☺️
Syna jeszcze mąż przywiózł od mojej Mamy ( kazałam zadzwonić z dołu i czekać pod blokiem aż zejdzie), bo Kolega niby coś organizuje...do tej pory nie wiadomo nic konkretnego.
Masakra!
Wychodząc zatrzasnę rolety antywłamaniowe zewnętrzne na głucho, żeby moje zwierzaki miały spokoj.
Miłego wieczoru Dziewczynki i wszystkiego najlepszego na Nowy Rok!
mother84, AdelaX, Iza34, Miśkowa, calanthe lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate to udanego Sylwka! 😁 Baw się dobrze.
Ja też życzę Wam wszystkim pomyślności w Nowym Roku, niech będzie lepszy niż ten mijający, dużo zdrowia dla wszystkich, spełnienia marzeń, samych radosnych dni!AdelaX, Iza34, Miśkowa, calanthe lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
aLunia wrote:Adelax może to trzydniowka. Moja siostrzenica ostatnio tak miała i też zaraz po szczepieniu ale na meningokoki.
No moja mama tez cały czas mówi ze to trzydniówka, ale synek chorował ostatni raz jak miał 2,5 miesiaca i nawet nie miał wtedy gorączki. Goraczke mial tylko po szczepieniach. Serio by się to nałożyło .. kurczę ale wyglada to rzeczywiście jak trzydniówka .. ale trzydniówka chyba w badaniach nie wyjdzie?
Alunia a z ta siostrzenica to tak jak j nas? W sensie bez żadnej przerwy, gorączka utrzymywała się po szczepieniu??Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 13:38
-
nick nieaktualny
-
Wzajemnie szczesliwego pomyslnego nowego roku 🍾🍾🍾
Ja juz w drodze.
Nobis a jakz Twoja @ sie rozwinelo wywolanie?
Adelax zdrowka i jeszcze raz zdrowka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 14:45
AdelaX, mother84, Miśkowa, calanthe lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja to baw się dobrze 🎉🎉🎉🎈🎈🎈😁
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
AdelaX wrote:No moja mama tez cały czas mówi ze to trzydniówka, ale synek chorował ostatni raz jak miał 2,5 miesiaca i nawet nie miał wtedy gorączki. Goraczke mial tylko po szczepieniach. Serio by się to nałożyło .. kurczę ale wyglada to rzeczywiście jak trzydniówka .. ale trzydniówka chyba w badaniach nie wyjdzie?
Alunia a z ta siostrzenica to tak jak j nas? W sensie bez żadnej przerwy, gorączka utrzymywała się po szczepieniu??
Tak dokładnie tak jak u ciebie wyszło, miała badania i wyszło trochę wyższe crp i jakiś lekki antybiotyk nawet dostała.
Dziewczyny ją wam również życzenie spokoju w Nowym roku i dużo zdrowia. Niech ten nowy Rok przyniesie spełnienie marzeń ❤ i będzie lepszy bądź chociażby żeby nie był gorszy niż ten 😘
My w domu z dziećmi.mother84, Iza34, Miśkowa lubią tę wiadomość
-
Adelax kurcze ciekawe co tam wyjdzie w tych badaniach..
My również z dziećmi sami w tym roku. Mąż zaraz jedzie po syna bo u kuzyna siedzi pół dnia.. 😅 niedlugo ogarnę stół postawie przekąski i sałatki no i jakis wspólny film czy bajkę znajdziemy na netflix 😉
Szczesliwego Nowego Roku dziewczynki 🎊🎉🎉🎊🎉🎉🎉🎉🎉🍾🍾🍾🍾
Zaraz odpalam sobie drinka 😁 kupiłam martini pomarańczowe 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 17:26
mother84, Iza34, AdelaX, Miśkowa, calanthe, pola89 lubią tę wiadomość
-
Adele mniam 😋 martini 😋 ja mam piwko 0,0%, mąż na 20 do pracy, teraz trochę potańczyliśmy, zrobiliśmy zimne ognie, jakieś świecące bransoletki i tyle 😁
Ogólnie to pierwszy sylwester od długiego czasu kiedy będę siedziała w domu i kiedy nigdzie nie pójdę albo nikt nas nie odwiedzi 🙊 ale w przyszłym roku nadrobimy 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 17:47
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
U nas też pierwszy od dawna,że sami w sumie przez małego bo jakoś nawet nie miałam ochoty kogoś zapraszać a tym bardziej z nim do kogoś iść. W sumie wszyscy nasi znajomi sami w domu bo każdy ma 2 dzieci i przynajmniej jedno małe 1-3 lata 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2020, 18:05
-
Ten rok jest szczególny, chyba spora część siedzi w domach 😉
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nadzieja_86 wrote:Nobis a jakz Twoja @ sie rozwinelo wywolanie?
Synek 2020 r
Córcia 2022 r